- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
kemotox #39113 üzenetére
Fénykorában se nézett ki így a CH sajnos
Pofás volt csak pl. az alsó műanyag részen már első ránézésre is látszott (amit az első kézbevétel megerősített), hogy a legolcsóbb fényes gagyi műanyag.
A felső béna gumibevonatról nem is szólva ami elég hamar elkezdett kopni. Egy szó mint 100 ez azért szerintem minőségibb darab még ha dizájnba kicsit visszafogottabb is.
-
-
-
hibavissza
veterán
válasz
kemotox #38855 üzenetére
Nem, de minimum furcsa.
Meg aztán a külföldi rendelés nincs itt két munkanap alatt. De van hogy azonnal kell egy jó egér a MM-ból.Ja, nem gémelni kell csak grafikus munkára. Változtatható dpi, pontos, tartós. Vagy ezekre a kritériumokra bármely márkás egér megteszi? Csak az extrém gémer felasználásnál van különbség?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kemotox #38630 üzenetére
Én speciel 2500-ért vettem ~3 éve az MX510-et, normális állapotban.
Ha dobozos és csillog-villog, akkor azért annyi aukción, bár legutoljára, amit ilyet láttam, az bontatlan volt és egy 20-as. Ami jó ár, főleg, hogy egy G400s is 15 körül van. De ha palmos egérre vágynék, akkor már inkább MX500-et néznék. Még tartósabb és a szenzor is kellemesebb. 125 Hz-en is kiemelkedő érzetre, 500 Hz és fölötte meg egy teljesen más élmény.
Múltkor egy dobozos(!) MX300 KÉTSZÁZ EUR + postáért ment el bay-en, licitre. Esküszöm, ha még kint dolgoznék, nekem megérne annyit. Az egyetlen olyan egér, aminek egy makulátlan darabjáért NAGYON mélyen a zsebembe nyúlnék - bár először a 100 EUR-os körben nézelődnék.
Mondjuk most tudok egyet 30 EUR-ért, de amúgy az enyémet 3000 pénzért vettem, szintén normális állapotban.
-
-
-
-
-
nyunyu
félisten
válasz
kemotox #38254 üzenetére
Jah amúgy nincs olyan jelentősége... A japcsi is kiműl, max picit továb bírja. Ezek fogyóeszközök sajna
Eddig meg nem lattam 4-5 ev x napi 8 oranal korabban kihalt japan kapcsolot.
Kinai max 2.5 evig birja.Az mar csodaszamba megy, ha kibirja a Logitech altal adott 3 ev gyari gari vegeig.
-
válasz
kemotox #38254 üzenetére
Igen, a japcsi nyomáspontja nem olyan mint a kínai ták-ták-ták-ták. valahogy érezni, hogy ellenáll is a nyomásnak és csak egy ponton nyomódik le. Most rendeltem a G100s-be 4db-ot. Bár lehet csak a jobb/bal klikket cserélem ki és a megmaradt kínaiakat berakom a DPI/scroll kapcsoló helyére, ami Kailh kapcsolós, mert oda felesleges a japán cucc szerintem.
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz
kemotox #38249 üzenetére
Aztán gondolom, utána azzal reklámozzák magukat, h. "bezzeg mi nem spóroltuk ki az autóból a kormányt" hmm.. cuki
Nekem amúgy nagyon fura volt először az itteni mikrokapcsolózás, billentyűzet topicban kb. olyan szinten szokott fölmerülni a téma, h. "inkább japán omronosat, ha lehet"
-
BullZeye
veterán
válasz
kemotox #38229 üzenetére
Aham, odaajándékozom rászorulóknak. (vagy céges partnereknek)
És nem a külsős cég miatt, hanem mert Logitech-et felhívtam, és basztak segíteni.Engem mennyire kell érdekeljen, hogy kivel vagy hogy csináltatják meg a dolgokat? Ha az alvállalkozó egy kókler cég, akkor az a céget is kóklerré teszi. Logitech érdemben nem tudott segíteni, csak szajkózták, hogy fixit, fixit, fixit.
30+30 napig volt náluk egy céges egerünk tavaly ősszel, végül használhatatlanul visszaküldték (szétbarmolt felső rész mély karcokkal ragadó talpakkal). Leselejteztük, és ennyiben maradtunk. Most megint tönkrement egy egér, gondoltuk fair cég, ajánlott cég, rögtön hívta beszerző a Logitech supportot, mert Fixittel nem vagyok hajlandó megint lefutni a fölösleges köröket. Itt persze kb annyi hatásköre van telefonosnak mint az árufeltöltőnek a Tescóban...
Úgyhogy megint kihullott egy egér legalább 30 napig. Viszont szerencsés helyzetben van a cég, mert 1-2 évente le van cserélve minden periféria, úgyhogy most csak kell egy alternatívát keresnem, aztán 5-10 évre elfelejtjük a Logitech-et, nekem mind1 mit használnak a felhasználók, amíg szeretik azt, cégnek spórolás, hisz logitechnél szinte minden olcsóbb, Logitechnek meg kiesik 3-4 millió ft éves bevétel legalább 5 évig, mert "ez a protokol, nem tudok segíteni". Ha a cégem így állna a felhasználókhoz, nem tudom mennyi ideig lennénk a piacon, de nagyon hamar lehúznánk a rolót, erre majd ők is rájönnek pár év múlva remélhetőleg, de legalább lecserélik a Fixit-et valami normális szervízre, akik nem ülnek 30 napig valamin, hogy aztán visszaküldjék anélkül, hogy ránézzenek.
Szóval most kell egy alternatíva egérre, aztán keresek egy billt, és headseteket meg hangfalakat. Bízom benne, hogy 5 év múlva ha visszatérünk a cégre, majd megint normális supportjuk lesz, ha nem, akkor keresek megint egy alternatívát.
(#38230) jaffa 2843
Valószínűleg a kommunikációs chip meghalt, mert az egér bekapcsol, led világít, párosítás viszont egyik vevőegységgel sem működik. Se a mozgás, se az egérkattintás nem megy. -
nyunyu
félisten
válasz
kemotox #38229 üzenetére
Ha meg nem tunt volna fel, utobbi 3-4 evben Logitech nagyon elkurvult, atmentek gamereknek szant karacsonyfagyarba, aztan ennek megfelelo vastagsagu filctollat hasznalnak az arazaskor.
Mar evek ota nem lattam toluk egy tisztesseges billzetet/egeret se, miota mernokok helyett a marketingesek tervezik a termekeiket.
Regebben legalabb lehetett kapni turheto aru melos billzeteket/egereket, amik csendben tettek a dolgukat, kivaloak voltak 1-2 ev irodai hasznalatra, de azok helyett most mar ultragagyi selejtek vannak, amik minosegben a feleannyiba kerulo nonamekkel vetekednek, vagy ha ez nem tetszik, akkor lehet a kasszahoz faradni a tularazott gamer termekeikkel.
Mikor leleptem az elozo melohelyrol, utodom egy vattauj K200 billzetet kapott, orrom elott bontotta ki.
Akkora hulladekot meg nem lattam, egyszeruen nem lehet rajta normalisan gepelni.
Mondtam is az utodomnak, hogy hasznalja inkabb a 3 eves, agyonnyuzott Icon7 Classicomat, azon legalabb lehet dolgozni cimszoval.
Ja, Icon7 Classic harmadannyiba kerult, amig lehetett kapni, mint au uj K200.Fixittel szerencsere nekem nem volt meg dolgom, mivel az osszes MX Revomban kicsereltem a gombokat japanra, tappancsot meg lehet gyartatni Jaffaval.
Kovetkezo egerem valoszinuleg nem L lesz.
(Billzetem mar most sem az.) -
Pete55555
addikt
válasz
kemotox #38192 üzenetére
várod el
Nem várom el. De a kezem kicsi, a DA is b*szottnagy egér számomra, leírtam, hogy az A4techhez hasonló méretű kéne. Mx-ek, kana, IMO, ilyesmik NAGY. rohadtnagy. 115 mm a max hosszúság.Önállóság, emberek, önállóság
Olvass már vissza akkor, és láthatod mennyit keresgéltem, de hiába, MM-be elmentem, ott lóf*sz nincs. Leírtam azt is, hogy a G100s talán jó lesz, de csak a nyíregyi MM-be láttam, de akkor még megvolt a DA. De oldalsó gombja mondjuk annak sincs...Állandóan ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel van bombázva a topic.
Igen, mert amilyen egerek itt mennek, azok sokaknak nem felelnek meg, túl drága, túl nagy, kevés a gomb, stb okok miatt.Oszt ne legyenek flegmák a népek?
Nyilván érthető, hogy frusztráló 100x ugyanazt leírni, de más ajánlós topikba is megteszik ezt.
Ne legyenek flegmák. Olvass vissza, én tényleg próbálok hallgatni a tanácsaitokra, legalább 3x voltam MM-ben, keresek, böngészek egyfolytában, nézem az ajánlott egerek leírásait, tulajdonságait, review-okat, csak rohadtnehéz egy normális méretű egeret találnom. A kezem meg kicsi, ráadásul claw/fingertipes fogásom van, és kb 15 cm-t mogatom max az egeret, tehát emelgetem, pluszban néha az ujjaimmal irányítgatom a tenyerem alatt, de a csuklóm mindig fixen az asztalon van.
G100s - > elmegyek, megnézem. Talán jó. (bár az oldalsó gombok hiánya fáj...)
Mx300--> kevés a 400 dpi
G302 - ezt nézegettem már, de elvetettem. Mondjuk lehet jó lenne, hossza talán jó, oldalt is van gombja.
G303 - akkor inkább a 302
Kana - Óriási
Kinzu - oldalt nincs gomb, de 12 - akkor inkább a G100s, amúgy is hasonló méretű.
Salmosa - ezt valahogy nem tudom elképzelni, hogy kényelmes, bár nem túl nagy. De eelyett is inkább akkor a G100s
Abyssus - Talán ez sem túl nagy, de formára jónek tűnik. Viszont gomb sehol, és 12k+ --> G100sÉrted már, hogy miért fakadtam ki?
Köszönöm egyébként a listát ezek közül a G100s, és talán a G302 jó lenne, utóbbit sajnos nemnagyon tudom megtapizni sehol.Ami még szóba jöhet:
Roccat Pyra wireless 12k-ért (aprón, alig használt dobozos)Abyssus
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kemotox #38192 üzenetére
+1
Némi egyéni befektetett energiát is igényel a megfelelő választás és bármennyire elkeserítő ez sokak számára, de többnyire a vezetékes "gamer" egerek közül kerülnek ki a legjobbak akár általános használatra is, így értelemszerűen nem fognak különösebben más ipari fércműveket modelleket ajánlani.
Itt mindenki megkapja az alapvető segítséget, ezen felül pedig úgyis olyan egeret választ, amit jónak lát, de szerintem mind funkcionalitás, mind formai diverzitás terén kellőképpen jelentős kínálatot vonultat fel az 1. hsz összefoglalója és a docs-ra feltöltött táblázatos ajánló a témában való elégigazodást segítő minden információval. -
-
bbdzyx
senior tag
válasz
kemotox #38115 üzenetére
Csak simán visszaállítottam a Synapse telepítése előtti időpontra és nekem működött.szerk.: Visszaszívom, lehet, hogy nem egyre gondolunk.
Nekem csupán annyi volt a problémám, hogy legacyt telepítettem egyszer, majd gondoltam megnézem a synapse-ot. Utána visszaraktam a legacyt, de az nem akart elindulni. Egyszer belőttem 900-ra a 3.5G-met és azóta úgy van, ezen részéről nem tudok nyilatkozni a dolognak.
-
-
takacsbotond
őstag
válasz
kemotox #37971 üzenetére
Nem úgy értem, hanem átlagfelhasználói szemmel.
Míg pl photoshopnál tökéletes egy msegér, addig játék közben van pár hátulütője, mint pl a plusz gomb, és a dpi állíthatóság hiánya.Tudom, vannak akiknek a 400dpi az ideális játék közben, de a többségnek nem.És akkor még a kényelmi extrákról nem is beszéltem, mint pl a Logitech egerek izzadásgátlós borítása.
Ne értsetek félre, az ms egerek nagyon jók, és kiváló szenzoruk van, csak egyszerűen nem gamer felhasználásra lettek kitalálva.
Szóval én úgy gondolom Serebro jobban járna egy G100s-el, mint egy agyonhasznált 15 éves ms egérrel, lévén ajándékba lesz, és ha a szerencsés sem egy egerek világában jártas személy könnyen félreértés alakulhat ki, ha csak a külső alapján ítél.
De javítsatok ki, ha tévednék. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kemotox #37917 üzenetére
A R.A.T. sajnos tényleg nagyon szerény alkotás igen sok téren, korábbi személyes tapasztalataim alapján is (anno ismerősöm vett egy ilyet, pár hónap múlva megunta az állandó megbízhatatlanságát és vett helyette egy MS IME 3.0-át nagyon helyesen).
Az MX518 jelen állapotában (és az eBay-es alkatrészkínálat mellett) kb. az örökkévalóságnak van teremtve, ami tönkremehet rajta, ki tudod cserélni bármikor, mindezt viszonylag vállalható áron. Esetleg ha valaki megunja a saját példányát vevő mindig lesz rá. -
válasz
kemotox #37759 üzenetére
Nem értem pontosan, miről beszélsz, de ha arra,hogy setpoint-ban lehet állítani,hogy görgőt balra-jobbra nyomva kicsit is csináljon,vagy ne csináljon valamit, akkor azt én kikapcsoltam, mert az is be tud zavarni,de a böngészőben scrollozós-vissza-vissza ugrálós dolog az maradt... ha egy sort állítok, hogy ugorjon, akkor ha scrollozok, van,hogy megsem indul, utána meg meglódul, egyszóval össze-vissza megy. Ha elég lassan kattogok a scrollal (mmint tekerem a görgőt), egy helyben marad az oldal
Egyértelműen valami setpoint beállítás cseszi el, mert másik egeret rádugva minden okés. Gondoltam,hogy összeakad firefox beállításokkal (ott is van smooth scrolling beállítás is), így végigzongoráztam minden lehetőséget, de egyik sem volt jó.
-
válasz
kemotox #37670 üzenetére
Sorjában akkor.
Az a bajom, pl a Zowie legtöbbjével és a Kana V2-vel hogy azokat a harsány színeket nem bírom elviselni...
EC2-A és a G402 kb 200 forint eltérést mutat, bármelyik jó lehet. (a logit hamar megkapom)
Mionix-ot nem tudok "jó" áron venni.
Tévedtem tudok:
NAOS-7000 ez is ugyanaz az ár, mint a fenti kettő. -
ßrainiac
addikt
válasz
kemotox #37604 üzenetére
Gondolhatod, hogy nem a kereso hasznalata nelkul irtam be az elso posztom, ha megsem igy gondolod, oke, radhagyom, Mr. Posztolas elott 6 fele kulcsszora rakereso Proper Guy
Minden esetre azt meg tudtam, hogy a Kana V2 feherben is jo, halatlanul megkoszontem diabolika valaszat, az egeremet lefujom es odaadom Anyamnak, aki nem hasznalja olyan surun, mert masik forrasbol kideritettem, hogy napi 12-14 ora hasznalatnal fel ev utan jon csak fel a plasti dip, magamnak pedig veszek egy Kanat.
Sziasztok
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
kemotox #37429 üzenetére
Hát igen, ha nem lenne garanciális kicserélném benne magam mindet, de amíg az addig nem piszkálhatom.
Apropó, ebay-en honnan lehet tudni, hogy melyik kínai és melyik rendes (japán
) omron?
(#37427) Pete55555
"Olcsó" dolgokból én általában kerülöm a gumi borításúakat. A csájníz gumibevonat, különösen ha sós izzadsággal érintkezik hamar átmegy egy ragacsos takonyba. Utána már csak az alkohol segíthet, azzal le tudod szedni róla, igaz utána csak a sima műanyag marad.
-
Cheesy
őstag
válasz
kemotox #37418 üzenetére
Ha tudnád hányszor jártam már tapizni ide-oda, még a végén bevisznek mint valami pervezt
Itt Szolnokon eléggé korlátozottak a lehetőségek, ami bolt tart perifériákat, jellemzően a komolyabb (vagy esetleg gamer) eszközöket nem tartja raktáron, mert csak a pénze áll benne, egy komolyabb eszköz árából 3-4 másik olyat tart készleten amit helyi körülmények között el tud adni. Nem lehet hibáztatni őket ezért.
A legtöbb fajta a media marktban van, de azok csak a basic cuccok. :/
Tapizással sem lehet kiismerni egy eszközt, csak használat alatt. De ki ad neked oda mondjuk 1 hétig tesztelni valamit? SenkiDe remélem az életben a legnagyobb probléma amivel szembe kell néznem az az, hogy milyen egeret vegyek
-
HollyBoni
veterán
válasz
kemotox #37372 üzenetére
G400S-et látok 11-12-ért, viszont Koreából. Sok kis dolgot rendeltem már innen ebay-en keresztül, viszont kicsit félek hogy ez hamisítvány lesz. Esetleg neked vagy valaki másnak nincs ezzel kapcsolatban tapasztalata?
USA-ból van olcsón, de fele annyi a posta mint az egér, UK-ból 1-2 ezerrel olcsóbban jönnék ki mint itthon. -
Sinesol
veterán
válasz
kemotox #37311 üzenetére
Diamondbacket használok elég sok éve, szoval a forma/súly adott. Fogás ugyancsak adott, ami az egérből fakad, ezeket nem gondoltam hogy külön meg kéne adnom, ugyanis ezért irtam le mi volt eddig. Egyébként az én esetem átmenet a finger és a claw közt. Ugyancsak adott az is hogy, főleg Moba-val jatszok. Leirtam azt is hogy milyen árkategoriaban keresek szoval itt sem volt hiba. Komolyan nem tudom mit kellett volna még mondanom.
Oké hogy egeret tanácsoltok és az olcsobbak nem feltétlen jók, de én 1 hónapra szeretnék csak egy egeret amitől nem mászok a falra és amit hamar betudok szerezni, ugyanis már most jelenleg sem működik a jobb egérgomb, szóval sürgős a dolog, nincs időm ebay-en keresgélni és megvárni mire kiszállítják.
-
törölt tag
-
PitLee
őstag
válasz
kemotox #37013 üzenetére
Én sem tudok róla sokat csak mint lehetőséget vettetem fel ha valaki szeretne kísérletezni.
Ezek a termékek műanyag alapúak és úgy viselkednek mint az üveg fóliák, nem végleges kötésűek, tehát ha befújnád az egér tetejét és lekopna elvileg letudod húzni és fújni rá egy másikat feltételezem.
A Primer-el lehet növelni a kötés erősségét (valószínűleg ezt már nem lehet olyan egyszerűen eltávolítani, esetleg sehogy + a Primer összeférhetőségét ellenőrizni kell nehogy feloldja pl az egér műanyagát) Az autós videókban megnézheted, hogyan húzzák le a kocsikról, én is láttam először egy neon zöld kabrió BMW-t fújt a srác és feltűnt, hogy lámpákat mindent lefújt , mondom ez mi, majd a végén lehúzta mint egy fóliát és ennyi. Bankrablóknak, kocsi tolvajoknak is ideális..... -
törölt tag
válasz
kemotox #36941 üzenetére
Nekem a WMO/IMO kivételében az összes egeremben van. Ugyanúgy sz@rul, vagy jól lövök pixelre hangulattól, napszaktól, bénasági faktortól függően
(sörözés után meg kb. mindegy van e benne
) De ha sokat grafikáznék, melóhoz direkt AS-es egért választanék
(#36944) kosadzki: Én csak a WMO Strenx Keel-t ösmérem
-
-
törölt tag
válasz
kemotox #36849 üzenetére
A Win8 nem egy új dolog, már a béta óta tesztelget(t)em. Azért használok Win7-et, mert klasszisokkal használhatóbb és játék közben nem érzem azt, hogy taknyon csúszom zselétengerben (mint a 8/8.1 esetén) és MEGVÁLTÁS volt visszaváltani rá 8 után. Használok OS X-et is, akkor a win7-ről sem írhatnék
Hallod, XP-t sem használok (már/de fogok újra) most akkor azzal kapcsolatban sem lehet semmi szagérzésem? Egyébként "dynamic dpi scaling"-nak hívják emlékeim szerint, ha akarod nézz utána, meg annak is mennyire utálják a pro gémerek (én nem vagyok az, de én is utálom
) Megjegyzés: könnyen elképzelhető, hogy nem azonos aim-skill-t feltételező játékokkal játszunk, de ne vedd magadra
-
törölt tag
válasz
kemotox #36825 üzenetére
Nem kell berúgnom, anélkülis szép vagyok, egyébként meg a DA-t simán ujjal irányítgatom. Most is toltam pár meccset, rohadt kényelmes egér, hiába nagy. Kinzuval fölváltva használom ugyanazzal a cfg-vel, szóval.. egyáltalán nem zavaró a méretbeli különbség ellenére (ami számottevő)
-
Pete55555
addikt
válasz
kemotox #36825 üzenetére
Olvasgattam, nézegettem és úgy tűnik jó lesz. A mostani talán kicsit kicsi, M500-at próbáltam, az jónak tűnt, és ez sem nagyobb. A lényeg, hogy a csuklómat le tudjam tenni az asztalra, és onnan irányítsam.
Most utaltam a saját számlámra pénzt (épp 1000 Ft volt rajta csak) ha megérkezik, akkor szerintem megrendelem.Egy ilyen egérpadot rendeltem hozzá, ajánlott darab, remélem jó lesz.
-
Pete55555
addikt
válasz
kemotox #36812 üzenetére
Sajna olyan egérből nem sok van, ami kicsi fingertipes, de vannak oldalsó gombjai.
Ez a bajom igazából, hiába ott vannak az ajánlott egerek, egyik nagy, másik nem az én fogásomra van, harmadik drága, negyediknek nincs csak 3 gombja
Bár most kezdek elgondolkodni azon is, hogy feladom a + gombok iránti igényeimet. Esetleg tenyeres fogásra megpróbálok átállni, igazából most is hasonlóan fogom az egeret, csak nyilván az ujjaimmal tartom, csuklóból irányítok, és esetleg az ujjaimmal finomítok/célzok.
De köszönöm az infókat, sokat segítettél
-
Pete55555
addikt
válasz
kemotox #36810 üzenetére
Kezdek hajlani a dologra
A g100s-en nagyon kevés a 3 gomb, ezért kiesik. A DA-n legalább oldalt van 2, az nem jön rosszul.Megfelelő lenne ez az egér fingertip fogáshoz, és a viszonylag kisebb kezemhez?
Csuklóbol irányítom az egeret, és emelgetni is szoktam.
(Most egy A4tech G10-770L-t használok, ez kényelemre tökéletes, de próbáltam Logi M500-at, M705-öt, azok is jók voltak) -
Yodamest
veterán
válasz
kemotox #36757 üzenetére
Igen ezért is mondtam, hogy az Electra zenehallgatásra teljesen más kategória, jó értelemben mint egy drágább Tiamat. Nekem van mind2 és a Tiamatban jobban belehet lőni a hangok forrását egy CS-ben, teltebb hangja van, a középtartomány részletesebb, ki van emelve. Tehát játékra jobb, de az Electra viszont zenére valahogy pontosabb, nagyon jó feszes baszusa van, nem túlzó mint a Tiamatban, itt minden valahogy egyensúlyban van, semmi nem nyomja el a másik hangot, és mivel nem térhatás így valahogy közelebbinek is érződik az egész zene, és úgy csilingelnek a kis hangok, hogy olyan nincs. Edifier hangfalamon is van olyan hang amit nem hallok ki mondjuk, de az Electrában meg halványan hallom a háttérben. Pedig az Edifier is egy amatőr, de stúdióhangfal, elég pontosan adja vissza a hangokat, jó kis cucc. Szóval nekem minden várakozásomat felülmúlta a Razer, azt kaptam amiért fizettem és ez talán a legfontosabb
Nyugodtan vegyétek, köszöntem mára! -
-
törölt tag
válasz
kemotox #36619 üzenetére
Töredelmesen bevallom, nem vágom miért ez a "hangos a klikk" szindróma (persze ettől még lehet) Jó, mondjuk az én egereim már némák, de van egy logi mx500-am, amiben még az eredeti kínai kapcsolók dolgoznak (mellesleg hibátlanul) és annak ellenére hogy én különösen érzékeny vagyok a hangokra, sőt bizonyos hangok (amiket a többség észre sem vesz) rendesen fájdalmat okoznak, talán ha 2x éreztem úgy életemben, hogy túl hangos egeret tartok a kezemben. De azoknál is inkább a hitetlenkedő, kétségbeesett röhögőgörccsel vegyes masszív rácsodálkozás és a kínai gagyi iránti fortyogó gyűlöletem elhatalmasodását éreztem csak, egy csipetnyi elnyomott látenspszichopata őshajlammal, hogy széttapossam, leöntsem benzinnel, felgyújtsam, aztán ropant elégedetten bunkósbottal csapkodva megénekeljem kezemet rázva az ég felé és azt a kérdést üvöltözve a sápadt holdfényben, hogy EZ MOST KOMOLYAN LÉTEZIK BZMG?!? De a hangjuk sosem zavart
Inkább az, hogy nyomkodom izomból és nem csinál semmit, meg külön életet él, "gondolkodik", összevissza ugrál a szenzora így random a képernyő tetejébe, meg ilyenek. Na azt imádom. Olyankor valahol legbelül azon ábrándozom, hogy fogom a kínai tervezőjét, amelyik elkövette vonszolok neki egy rozmárfejű, bálnatestű, cápaforú, banánmellű valamit, meg a fejéhez egy pisztolyt és német káromkodásokra tanítom, meg arra az egy mondatra, hogy térdelj le és szeress, aztán beleröhögök a pofájába és iszom egy sört, míg így elvannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest