Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
asadasad22
üzenetére
Aha

-
SOAD19
addikt
-
nyunyu
félisten
azt értem pontatlanság alatt hogy amikor kicsit kell mozgatni pl. egy kép szerkesztésénél akkor macerás pontosan csinálni mert kicsit megmozditom nemmegyarréb jobban megmozditom túlment...
Be kene allitani azt a nyamvadt SetPointot, hogy linearis legyen az eger sebessege.
Egerkurzoros fulon Pointer Acceleration-ra NONE.Vagy ha nem hasznalsz SetPointot, akkor Vezerlopult/Eger-ben "mutato pontossaganak javitasa" elol pipa KIvesz.
-
asadasad22
őstag
-
scream
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
SteelSeries QcK+-os egérpadom van és azt értem pontatlanság alatt hogy amikor kicsit kell mozgatni pl. egy kép szerkesztésénél akkor macerás pontosan csinálni mert kicsit megmozditom nemmegyarréb jobban megmozditom túlment...volt szerencsém ugyanúgy PS-nál kipróbálni a Razer Pro|Click v1.6-ot és hát elképesztő hogy mekkora külömbség van (mindkettő 1600 dpi-n ment) ezért szeretnék most egy uj egeret . Amiket belinkeltem valami vélemény vagy mit ajánlotok max 18000 forintig?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy új egeret (mert a mostani alkalmatlan PS,Illustrator és hasonlókhoz - Logitech MX-518 -mert pontatlan) amivel jól lehet képeket szerkeszteni és játékra is alkalmas(felbontás Q3-hoz kell makrok meg WoW-hoz).Gondolkoztam egy Razer Lachesis-en vagy egy Pro|Click V1.6-on vagy esetleg Roccat Kone-on.
Üdv,
-
8nemesis8
veterán
Én azért is szerettem, mert nagy volt. Sokkal kényelmesebbnek találtam ,mint a pici egereket. Egyébként mostanság a dobozosat is ilyen 5-6K ért lehet megkapni. De nekem nem tűnt fel különbség. Még lehet, jó szériát fogtam ki.
Utólag MX1100 után elég picinek tűnik a 4.0-a is, meg könnyű nagyon.Dehát kicsit más kategóriát képvisel a két egér.
-
nyunyu
félisten
válasz
8nemesis8
üzenetére
4 eve vettem fater gepehez az IME 4.0A-t valami 5+faert, uj koraban majdnem osszeroppantottam.
Kevesbe anyaghianyos dobozos tesojaert asszem 8-10-et kertek...Mondjuk az is lehet, hogy en vagyok tulsagosan hozzaszokva a nagy, nehez, drotnelkuli L egerekhez, es tul erosen szoritom az egereket, nehogy kicsusszon a kezembol

-
8nemesis8
veterán
Nekem volt a fentebb említett IME 4.0 zacskós egerem, annó nem is volt valami olcsó, viszont sztem nagyon jó egér.Nekem Simán bírta 4évig.Most sincsen semmi baja, csak jobb kellett.
Lehet a mostaniak már gagyin vannak összerakva, de amit még én vettem annó az nagyon is jól volt összerakva. -
nyunyu
félisten
Egyszeru: IMO 1.1A az egy olcso zacskos eger, ketbalkezes, szimmetrikus kivitel. (Hmm, feketet kintfelejtettek a weblapon? Mar vagy 3 eve nem lehet kapni, csak feheret...)
Letezik dobozos valtozata is IMO 1.1 neven, persze dragabban, gyakorlatilag ezert nem tartjak a boltok.
IME 3.0 viszont rendes dobozos kivitel, jobbkezeseknek, nemreg kezdtek megint gyartani, jo par ev kihagyas utan, kifejezetten HC gamereknek.
Esetleg letezett meg az IME 4.0 is, de annak az olcso zacskos 4.0A valtozata valami hihetetlenul gagyin van osszerakva, recseg-ropog, ahogy megfogod

IME 3.0 fogasa kenyelmesebb, mint az "utodae".
Esetleg ha eleg a 2 gomb+gorgo, es szimmetrikus egerre vagysz, akkor ott van lapatkezueknek a WMO 1.1A, kicsi mancsuaknak a BOM 1.1A.
Optikaja mindegyiknek ugyanaz.
-
Akheron
senior tag
Sziasztok

Tudtok esetleg olyan freeware vagy open source programról, Windows-hoz, ami támogatást nyújt az oldalirányú görgetéshez? Vásároltam egy Logitech V100 notebook-egeret, és szeretnék jobbra/balra is görgetni, a gyári szoftvert viszont nem szívesen telepíteném fel a mérete meg egyebek miatt.
(Érdekes mód Ubuntu alatt gyárilag működik ez a funkció is.)
-
-
FlashBird
tag
A 400 dpi-s microsoft egerek nagyon jók 400 dpi-n. Baromi jó a fogásuk, szenzoruk pontos, birják 1000hz-t, tökéletes egerek annak, akinek nem kell nagyobb érzékenység.
De sajnos tapasztalatom mivel volt ilyen egerem, nagy monitoron (22" és felett), nagy egérérzékenységet kívánó alkalmazásokban, akár játékok is, kevés a 400dpi.. Ha 800 meglenne vagy 1000 már bőven elegendő lenne.
Emiatt szerintem egy Logitech mx500, 510, 518 sokkal jobb egér mert ugyanolyan pontos, fogásuk talán nem olyan jó de minden más tudnak amit a Microsoftok nem.
Nem beszélve arról hogy egy intellimouse 3.0-t annyi áron kinálnak mint egy mx518-at... -
8nemesis8
veterán
Értem.
Mondjuk, igaz ,hogy tényleg elég kényelmes funkciója az egérnek. Mondjuk nagyon jól jön, ha a Ph-n a topic legaljára kell lapozni
Lehet választani a lendkerekes vagyis ilyen szabadonfutó és a racsnis mód között.Általában a racsnisat használom, de ha nagyobb dokumentumokat nézegetek, akkor csak egy kattintás és máris pörög a görgő.
-
Primőr
aktív tag
És az Intellimouse egerek tudnak lapozni a böngészőkben a gombjaikkal?
-
Warek
tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Mert zajos a görgő, egyik barátom vx nanojába láttam az új fémes görgőt sokkal jobb, a G5-be még a régi zajos van. Ilyen okok miatt nem használok asztali gépet sem csak notebookot. Most olyan egeret kerestem amiben az van. A G9t korábban is néztem amikor a G5 vettem csak akkor még jóval drágább volt.
-
Primőr
aktív tag
Hogy lehet, hogy a 400dpi-s Intellimouse egerek vannak olyan jók, mint a többezer dpi-sek? Vagy a mintavételek számítanak inkább, és nem a dpi?
-
Fricc
tag
Hali!
Szerintetek a razer driverből ha megemeli az usb freqit, az csak arra a portra vonatkozik szerintetek amibe az egér van dugva, vagy az alaplap nem tudja külön állítani az usb ferqit, és az összeset viszi 1000Hz-re? Csak mert úgytudom h károsítja az usb eszközöket (külső winyó pendrive etc) a magasabb usb ferqi...
-
8nemesis8
veterán
Mire kell?
Ha játszol, akkor inkább a G9 vagy MX518.
Ha irodai munkára és fontos a kényelem, akkor pedig MX1100 vagy Revo.
Mx Revo a lendkerék motoros meghajtásával tud többet, illetve ,hogy görgetésnél autómatikusan kapcsol, míg MX1100nál ezt egy kis gombbal kell kapcsolnod.
Viszont, a Revo akksival működik, ami, ha egyszer tönkremegy akkor kuka. 1100 pedig 1 vagy két elemmel. -
Warek
tag
Sziasztok
A kérdésem melyik Logitech egeret válasszam? MX Revolution vagy MX1100 vagy G9
-
SOAD19
addikt
"Logitech sosem gyartott 2 gorgos egeret."
Haverom szerint meg igen (MX rev.) Mondtam neki, h a 2. görgőszerűség, csak egy 2 v. 3
állású kapcsoló, de csak nem hitt nekem. 
Nem rég ő is beszerzett egy vx rev-et. Annak idején, mikor én vettem, akkor meg lehülyézett, h ennyi pénzt kidobtam egy egérre. (Trust-ra akart rádumálni, de szerencsére áltam a sarat) Mikor viszont kipróbálta a szabadonfutó módot, gondolom egy cseppet megváltozott a véleménye. Azt mondta, h azért cserélte le a Trust-ot a VX rev.-re, mer h elromlott. Valószínű.
-
nyunyu
félisten
válasz
Louloudaki
üzenetére
Jo lesz az A4Technek is, elvegre Logitech sosem gyartott 2 gorgos egeret.
Az mas kerdes, hogy A4Tech eleg sok Logitech dizajnt "vett kolcson", igy feluletes szemlelo konnyen osszetevesztheti oket.
-
SOAD19
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
A 4 irányú scrollozás alatt gondolom a görgő jobbra, balra döntését, vmint a sima görgetést értik.
Mod: Sőt biztos is, mert rá is van festve a két nyíl a görgő mellett.
-
Louloudaki
aktív tag
sziasztok!
milyen egeret ajánlotok ezek alapján:
- 2db 1600x1200 moncsi
- irodai meló sok scrollozással meg egérmozgatással
- szeretném, ha 2 görgő lenne rajta, tehát x és y irányban is tudjak scrollozni
- vezetékes, optika, usb vagy ps/2
- nem kell luxus kivitel de legyen némileg ergonómikusgugliztam egy csomót, de nem nagyon lettem okosabb.
találtam ilyet pl: [link] erre azt írják, 4 irányú scrollozás de csak 1 görgő van rajta
ezzel meg [link] az a baj, hogy a vízszintes görgető valahova a tenyeremre esik. -
gg72
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
OK!
Mondjuk ha játszani is akarsz, akkor én nem vennék rádiós egeret, én alig vártam, hogy megszabaduljak tőle, pedig csak az irodában használtam, ugrált, magától mozgott a kurzor, de az is igaz, hogy nem Icon7 volt.
Az elmúlt hónapokban kb. 7 egeret próbáltam ki és használtam is őket (volt köztük Logitech, Microsoft, Gigabyte, Icon7, másfajta A4Tech), de a 718BK messze a legjobb az összes közül! -
gg72
veterán
válasz
Kissjeno
üzenetére
Szerintem az X-718BK OSCAR egy szuper egér, kényelmes, precíz, halk, és nem is drága, én éppen most vettem egy másodikat a munkahelyemre...
Az MX518-al nincs tapasztalatom, a G5-öt fogtam meg a Saturn-ban, az is nagyon kényelmes volt, de a görgő nekem nem jött be, zörgött eléggé, nem tudom, hogy az MX518-é jobb-e. Mindenesetre az 718BK új görgője szerintem valami elképesztően jól sikerült: precíz, érezhető a racsnizás, de közben könnyen jár és hangtalanul. Az egér felületét pedig nem tudom milyen anyagból csinálták, de taszítja az ujjlenyomtot, semmi nyom nem marad rajta, miközben nagyon jól tapad, enyhén érdes. A gombok szintén precízek és halkak, minden programozható (makrózható is) az Oscar szoftverrel, beállítható az USB átvitel (1000Hz-ig) és a gombok válaszideje, változtathatóak a dpi-t jelző színek az egéren (3200dpi max.). Én a helyedben tennék egy próbát vele, hidd el, nem jársz vele rosszul!
[link] -
Kissjeno
tag
Sziasztok.
Akinek van trust gm-4800 egere legyen szíves valamit mondjon már róla.
Logitech mx 518 és A4 tech 718 közül melyik az ajánlottabb eltekintve az ártól?
Köszi a válaszokat!
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
milyen egeret ajánlanátok 5-6e Ft-ig?
A lényeg, hogy kényelmes legyen (jobb kezes vagyok), fekete vagy egyéb színű csak ne fehér, lehet vezetékes vagy vezeték nélküli is és azért játékra is alkalmas legyen, de nem kell feltétlen gamer egér.
Előre is köszönöm.
-
G.I.JOE
senior tag
Srácok, lehet hogy be fog halni az 518-am egyik gombja, így érdekelne, hogy mondjuk a Media Markton kívül hol tudnék még viszonylag több egeret megtapizni?
-
Sandormaster
aktív tag
Megjött a Wave pro pakkom
Azt hiszem eddig nem tudtam milyen az igazi kényelem, de most már tudom
A Bill valami fenséges de tényleg! (mondjuk a space kicsit pattogós)
Az MX 1100 még szokás alatt van, most évekig egy mini usb-s egeret használtam ami nagyon kicsi volt a nagy kezemhez és ezért most nagyon szokatlan ez a nagy bufli patkány
A görgő nagyon lol, tetszik nagyon, viszont mintha kicsit pontatlan lenne az egér, mondjuk még nem raktam fel a progit (jó pont hogy enélkül is simán használható szinte minden gomb)
lehet hogy attól van, illetve egy szövet egérpadot használok ami kicsit már szutykos, nem tudom az ilyen fajta patkányokhoz milyen dukál? -
8nemesis8
veterán
Én is hasonló használatra vettem meg az MX1100amat.Nem csalódtam.Hosszabb munkára is kényelmes. Viszont még hobbi szinte játékoknál sincs baj vele.Nem akadozik ugrál vagy hasonló.
A G9 sztem sokkal kényelmetlenebb, legalábbis nekem amikor fogtam az volt.Meg ugye kisebb egér is.
-
sti10p
senior tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Netezgetek, Office is néha és az MX ezért csábító a görgői miatt, meg gondolom elég kényelmes és nagyobb, ami lehet jó nekem, mert elég nagy kezem van (egyszer rátettem a kezem a Media Markt-ban
), de játékra is kellene, ezért meg a G9 felé húzok, de ezt nem tudom mennyire kényelmes... Mindenesetre a mostaninál (Speed Link SL-6181) csak kényelmesebb lehet! -
Ice!?
őstag
válasz
feka007
üzenetére
Szia.
Nekem xl-750f -em van már majdnem egy éve, és meg vagyok vele elégedve. Nagyon picit kopik az x7 felirat, de nem szembetűnő, csak ha közelről nézi az ember.
Nem izzad vele az ember keze, és kényelmes a fogása is.
Ha mindenképp az általad felsorolt egerek közül szeretnél választani, akkor inkább a 750bf-et ajánlanám.sti10p: Ha gondolod, nézz be ide: [link]

-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
A következők között vacilálok: Logitech G9 vagy MX Revolution -ezek tetszenek a legjobban.
Estleg Gigabyte GM-M8000 vagy Microsoft Sidewinder?És hozzá milyen padot?
-
feka007
veterán
Cs
Melyiket ajánljátok a kettő közül? A4Tech 750BF X7 vagy 755FS X7? Árban ugyanannyi, gamere kéne -
Sandormaster
aktív tag
Végre a tettek mezejére léptem és megrendeltem az MX1100-et....csak billel együtt
A bizonyos zöld internetes áruházban mindössze 21,5k a Cordless Desktop Wave Pro
Benne ezzel a frankó kis rágcsálóval ráadásul vezeték nélküli bill is van, nem is tom hogy ilyen olcsó
-
Shin1
csendes tag
Köszi, hosszas tipródás mellett először az MX610 jobbkezes változata lett volna a befutó, de már sehol sincs, ezért a 620-asra tettem a voksomat, pont azért amit te is írtál.
Természetesen Grabbernek is köszönöm a hozzászólást, igaz nekem az általa említett rágcsálók ára a célhoz mérten túl magas volt.
-
Nekem az mx-em sose bírta tovább 3 napnál
Talán,mert LZC szériaszámú volt.
2. görgő igen az,de nem hazudtam nagyot ha azt is görgőnek nevezem.
8-at programoz az ember,nem 8-at programozhat.Én még a bal-jobb gombon kívül egy gombot rendeltetésszerűen használok.Nem mondom meg melyik az
Így jött ki nálam a 8
Nem tudom miért,de nálam a Revo jól bírja az mx100-hez képest.De valószínűleg az mx1000 aksija volt gyenge.Szerk: Mx1000 bírta 5m az enyém.Ott már laggolt rendesen
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz
grabber
üzenetére
Csúcs Mx Revolution 2 görgő,abból egyik lendkerekes.Kb 11 gomb abból 8-at programoz az ember és bőven elvan.Aksija rengeteget bír.Az Mx 1000-hez képest 4x kevesebbszer töltöm.
Maradjunk annyiban, hogy van egy MicroGear gorgoje, meg egy gorgonek latszo 3 allasu kapcsoloja, ami uberOptions-szal 3 kulon gombkent viselkedhet. (igy osszesen 9 programozhato gomb van a bal+jobbon kivul.)
Aksija meg feleakkora kapacitasu, mint az MX1000-e, ezert konnyebb...
(Nalam 3-4 napot bir egy toltessel, szemben az oregedo akkuju MX1000 1 hetevel.) -
gg72
veterán
Na, vettem egy új egeret és végre úgy tűnik, hogy nem trafáltam mellé: A4-Tech X-718BK OSCAR Edition
Eddig is egy A4Tech-et használtam (X-710FS), aminek csak a picit hangos gombjait kifogásoltam, amúgy tökéletes volt számomra: kényelmes, precíz, jó minőségű. Ez az új 718BK viszont rátesz még egy lapáttal: halkabban és precízebben működő gombok és görgő, ami újabb típusú is az 710FS-nél, de szintén hangtalan, jobb felület (mintha homokszórt lenne, enyhén érdes). Mindezek mellett nagyobb felbontású (3200dpi) és programozható 16kb-os belső memóriával is rendelkezik, makrózható funkciókkal és beállítható max. 1000Hz-es USB. Még a gombok válaszidejét is külön be lehet állítani. Mondjuk nekem ezek nem kellenek, mert csak nagyon ritkán játszom.
Összegezve: egy tényleg minőségi, precíz, átlagos kéznek igen kényelmes, halk és sokfunkciós egér, 5400 Ft-ért szerintem ajándék!
-
14k körül kapni olyanokat amiknél már nem kell jobb egér.
Nekem csak a Logitech-el van tapasztalatom.Az egér szoftverével szerintem tökéletesen beprogramozható az összes gomb,nekem sikerült beállítanom úgy ahogy én képzeltem el.Akár minden egyes programhoz amit futtatsz különböző egérbeállítást(gombok)használhatsz.Ez egy régebbi egér Mx1000 kicsit nagy de a legkényelmesebb egér ami valaha a kezemben volt.Aksija 3 év után megadja magát.1 napi játékot simán bírt az elején
Utód Mx1100 erről nem tudok bőven nyilatkozni.Újítás lendkerék és 2 gombbal kevesebb.
Csúcs Mx Revolution 2 görgő,abból egyik lendkerekes.Kb 11 gomb abból 8-at programoz az ember és bőven elvan.Aksija rengeteget bír.Az Mx 1000-hez képest 4x kevesebbszer töltöm.Így elég hetente töltőre rakni.Nem annyira kényelmes mint az 1000-es,de kisebb és könnyebb.
Kicsit még szánsz rá akkor van egy rengeteg gombbal rendelkező jól programozható kényelmes egered.Supportja nagyon jó a Logitech-nek.
-
Shin1
csendes tag
Sziasztok!
Olyan egeret keresek, melynek a hagyományos 2 gomb + görgő felállás mellett a következőket kéne tudnia:
- van még legalább 4 szabadon programozható gombja
- Rádiós, lehetőleg nagy hatótávval, esetleg kis árnyékolást kibírjon
- Optikai/Lézer típusú
Média pc kezeléséhez kéne, szóval a DPI és egyéb játék alapú követelmények nem számítanak. Mivel nem lenne napi 6-8 órán át nyúzva ezért inkább az olcsóbb darabok érdekelnének, ezért árhatárnak mondjuk, a maximum 10Eft-ot gondolnám. -
8nemesis8
veterán
válasz
Sandormaster
üzenetére
Hát mindenképpen kifog, legrosszabb esetben is 3évig.Mert ennyi gari van rá. Én már pár napja nyüstölöm és tetszik.Sztem nem fogod megbánni és stratégiához meg teljesen jó lesz az biztos.
-
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sandormaster
üzenetére
Nagyon egyik sem tökéletes játékra.
Bár attól függ mennyit játszol és milyen szinten?
De gondolom nem főként játékra kell...Én csak saját tapasztalatot tudok mondani(mx1100), hogy az én szintemhez bőségesen használható határokon belül van az egér játékhoz is.
-
Sandormaster
aktív tag
Még arra lennék kíváncsi játékra a három egér közül(vx rev, mx rev, mx 1100) melyik lehet jobb.
-
SOAD19
addikt
válasz
Sandormaster
üzenetére
Ugyanolyan hangos, csak itt az egér alján kell átállítani a szabadonfutó és racsnis mód között, míg a MX rev-nél automatikusan vált egy motor segítségével.
1:30 nál mutatja a szabadonfutó és racsnis módot
Mondjuk én csak a szabadonfutót használom.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sandormaster
üzenetére
Hát elég relatív, hogy hangos e az mx1100 görgője, ha szabadonfutó módban van akkor hangtalan ugye.Ha normálba van, akkor viszont van hangja, ha gyorsabban görgetsz vele.
Én úgy tudom, hogy csakis elemes változat készül belőle.Elírás lehetett az.
Egyébként annyit hátránya van, hogy kicsivel nehezebb az egér ha elemes.Míg elég nagy hátrány aksinál ha behal, akkor szinte lehetetlen aksit hozzá szerezni és kuka lesz. -
válasz
Sandormaster
üzenetére
Az mx-nek a görgője két módot tud.Az egyik kattógós és hangos a másik meglendíted és a tehetetlenség miatt gördül tovább az meg hangtalan.
-
Sandormaster
aktív tag
Most lesem a vidben milyen halk a VX görgője, az MX revé meg hangos, jó pont a kistesónak.
Az MX 1100-é milyen e-téren, hangos vagy halk?
Am MX1100-ből van aksis változat is?!
Vmelyik PH!-s bazárban láttam úgy kiírva
OEM Logitech MX 1100 Rechar.
Én eddig az aksis változatokat részesítettem előnyben, de több helyen olvasom hogy inkább a cserélhető/elemes változatokat ajánlják, reális hogy szétmegy az aksija a Logi egereknek, vagy csak gyorsan leamortizálódnak? -
gg72
veterán
Kösz! Átmentem és megnéztem a Saturn-ban, de nem igazán tetszett, túl kicsi... Ha már ott jártam, megnéztem az egereket, a Logitech G5 görgője szerintem nagyon hangos, nem is gondoltam volna... Ami még nagy csalódás volt, az a Razer Salmosa, kényelmetlen, hangos gombok és görgő. Ami tetszett: Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2 [link] ez kényelmes is volt nagyon csendes gombokkal, de valahogy nem szimpatikusak a vezetéknélküli és a lézer egerek, ez meg az...

-
SOAD19
addikt
Szerintem vmi Microgear-es egér kellene neked. Szabadonfutóban hangtalan a görgője+ a gombjai se nagyon hangosak.1:20 körül mutatja a görgőt
-
gg72
veterán
Egy kérdés MX518 tulajokhoz: mennyire halk az egér? Gondolok itt a mikrokapcsolókra és a görgetőre. Jelenleg egy A4tech X-710FS egeret használok, nincs is vele semmi bajom (a görgője különösen tetszik, enyhén racsnis, mégis halktalan), csak elég hangosak a gombjai, ami azért is zavar, mert nemrég egy kisbaba "költözött" be itthonra...
Vagy valami egyéb tipp egy halk egérre? 
-
SOAD19
addikt
válasz
Sandormaster
üzenetére
Jóval nagyobb, mint egy szokványos nootbook egér. [link] [link] A legegyszerűbb az lenne, ha elmennél pl. a Mediaba és megtapiznád őket.
Mondjuk, ha tényleg van 14-15k környékén MX1100+Rev., akkor lehet ezek közül vennék egyet. Mondjuk én inkább 1100-et vennék, mert abban cserélhető az aksi. (biztos drága lehet a mx rev beépített aksi cseréje)
-
bunkopesta
csendes tag
Sziasztok! Én 4 éve A4Tech X7es egeret használok és semmi gondom nincs vele de most mégis szeretném lecserélni egy másikra, kell a változás
Tavalyig elég komoly szitnen gémeltem,LANok, CB, stb COD2vel tolom mióta kijött. Most kezdtem újra játszani kb 1 hónapja, azóta nézegetem a mai gamer egereket. Am ha ilyen alacsony árkategóriás egeret nézel akk mindenképp X7!!! Tudásban ugyanolyan mint akármelyik High end egér, hiába a marketing, nem fogsz semmi különbséget érezni, a DPI meg egy nagy parasztvakítás, low sens playereknek 400bőven elég, high sens playereknek meg 800-1000, én személy szerint 1000dpi-t használok, meg a többi buzeráns dolog is mint aranyozott usb, meg mittomén mind szart sem ér. Az egyetlen dolog az ergonómia, kialakítás. Tudd hogyan fogod az egeret, full tenyérrel (alkarral mozgatod) ( palm grip) vagy az ujbegyeiddel mozgatod (csuklóból, claw girp). Ezt kell csak számításba venni. Claw gripre inkább kisebb egeret ajánlok (Razerek, NZXT, X7, G9) ami szimmetrikus, palm gripre pedig nagy böhöm egeret (Ikari,G5,Mx518,Kone). De ez egyénfüggő, lehet nagy egérrel is claw grippel játszani vagy fordítva. De, így h ezeket mind tudom, fingom nincs milyen egeret vegyek

Csuklóból játszok, megtámasztom a tenyérpárnám a steelpadon, viszonylag kis kezem van. Lézeres egerekről nincs tapasztalatom, bár azt hallottam eddig h a legtöbb az hulladék. Ár am nem számít. Ezeken vacilálok közel 1 hónapja: Roccat KONE: Sok helyen azt írták h nagy kezű, palmgripes embereknek ajánlják, meg a sok technikai hiba is ott van, ennek ellenére az, h lehetne egy rózsaszín ledes egerem az megőrjít
Ha nem kezdek el komolyabban gamelni megint mindenképpen ez, a külcsín miatt
NZXT Avatar: Ha valakinek ilyen egere van plz tudassa velem, nagyon érdekelnének tapasztalatok.
Logitech G9 Mivel kis kezem van, claw gipes vagyok, s ez az egér kicsi, sőt még KODIAK is ajánlotta ez is elég esélyes
Esetleg még DeathAdder de a Razereket vmier nem csípem. Varom az ajanlatokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
canniball
nagyúr
válasz
Sandormaster
üzenetére
"Am az MX Revo vs. MX 1100 csatát ki nyerné?!"
Nálam azért nyert az MX1100, mert (picivel) olcsóbb, illetve (legfőképpen) mert elemes, nem akksis. De ez nyilván egyéni ízlés kérdése."...de az MX 1100 újabb tech..."
Újabb modell, ugyanakkor talán semmi újítás nincs benne, ellenben a Revo görgője számomra szimpatikusabbnak tűnik (sajna nem volt lehetőségem kipróbálni). De ez megint szubjektív.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
canniball
üzenetére
MX Revot is láttam már 15k-ért, és az már csak 1k-val több mint az MX 1100
Ez a 22-es csapdája az a baj hogy az alsó árszint nagyon magas, vegyük alapnak a 11k-s VX-et és onnantól már tényleg egyre kisebb lépésekben lehet egyre jobbat kapni.
Am az MX Revo vs. MX 1100 csatát ki nyerné?!
MX revo aksis ha jól tudom, de az MX 1100 újabb tech, érdekes kérdés, hmmm.
De az MX 1100 -ből is van aksis csak az a Wave pro pakkban kap helyet. -
canniball
nagyúr
válasz
Sandormaster
üzenetére
"Most lesem 11k az már elmegy."
Az MX1100 most 14.195Ft, az nem sokkal több mint a 11k.
-
Sandormaster
aktív tag
Tényleg el is felejtettem azt a patkányt, de azt nem notebookokhoz találták ki, mondjuk gdolom ez nem sokban befolyásolja a működését
Most lesem 11k az már elmegy.
Régen volt egy vezeték nélküli A4 tech egerem, nem tudom már mi volt a típusszáma, de ha elkezdett merülni csak belenyomtam a töltő kábelét és úgy használtam tovább mint egy vezetékest amíg fel nem töltötte, kár hogy az ehhez hasonló megoldások manapság vagy kihaltak vagy nagyon drágák. Am az az egér viszonylag nagy volt, ami a kezemhez talán jobban illett, de miután meghalt azóta egy a4 tech mini egeret használok, amit először azt hittem hogy sose szokok meg, de most már egész belejöttem, igaz kicsit viccesen fest a kezemben
Mennyire lehet kicsi az a VX revo, képek alapján azért annyira nem tűnik annak. -
SOAD19
addikt
válasz
Sandormaster
üzenetére
Ha kismancsu vagy, akkor talán VX Rev.?!
-
Sandormaster
aktív tag
Sziasztok!
Kellene nekem most már egy új egér, mégpedig vezeték nélküli, nézegettem én rendszeresen mik vannak, de most az általam favorizált Logi patkányok olyan brutál drágák lettek ( MX Revokat láttam ilyen 24k-ért is
, mx1100 se vmi olcsó) hogy esetleg tud-e vki olcsóbbat ajánlani.
Eredetileg wave pro kombót akartam de az is 30k fölé kúszott, pedig a válság előtt még 24k-ra várták az árát
-
canniball
nagyúr
"Az elem önkisülése nagyobb, mint az egér fogyasztása."
Tehát ha jól értem hamarabb merül le az elem magától mint az egér fogyasztásától?"Normális egér, átlag használat mellett fél évet simán elmegy egy garnitúrával."
Az egyszeri Logitech egerem 2-3 hét alatt leszívja a két 2300mAh-s elemet...akkor is ha nem is használom... -
adik
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
re aksi csere:
tölthető elemek nem biztos, hogy annyira jó mókák egy egérbe. A hagyományosak legalábbis szerinem. Az aksi önkisülése nagyobb, mint az egér fogyasztása. Ha nagyon töltögetni akarsz, akkor alacsony kisülésű aksit* végy, de még mindig a jobb Duracell/Energizer alkáli elemre szavaznék, még ha nem is ez a legkörnyezetbarátabb megoldás.
Normális egér, átlag használat mellett fél évet simán elmegy egy garnitúrával.
* := Sanyo Eneloop, Varta Ready2Use, Ansmann eMax. A vonatkozó totyikokban érdemes rákeresni. -
8nemesis8
veterán
Persze ez igaz. Van egy srác akinek Mx Revoja van és ha jól emlékszem, akkor neki másfél hónap körül bírja. Ebből kiindulva gondoltam, hogy ez is kihúzza legalább addig ,de inkább tovább fogja.
Nem tudom mennyire vagy benne az egérpad témában,ha igen ,akkor tudnál nekem segíteni egérpad választásban?
-
ngabor2
nagyúr
az lx7-ben kb. fél éve volt elem cserélve, nem jelzi, hogy éhes lenne. azzal csak annyi a gond, hogy picike.
az ms egerekkel csak a formája a bajom, amúgy elhiszem, hogy az ms igen jó hardvereket tud gyártani (csak azt tudnám, hogy miért erőlteti a szoftvereket
)ja, és egy új egérre nagyon nagy szívfájdalommal adnék ki 5k-nál többet, azt is csak akkor, ha valami nagyon extra dolgot tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így jött ki nálam a 8
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)