- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na ezt persze elképzelhetőnek tartom. Ilyet is olvastam közben róla: [link]
Tehát akkor lehet, hogy írásra meg kéne tartanom ezt, olvasásra meg egy másikat?
Végül is nem hülyeség.
Benne van a nevében is, hogy mire való - ennek megfelelően kell hozzáállni is.
Na jó, abbahagyom a filozofálást.(#8337) Blaze71: maximálisan egyetértek!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Remélem, azért azt vágod, hogy a Pioneer 212D DVD-író, nem csak olvasó.
Egyébként furcsállom, hogy nem vagy elégedett a Pio-kkal, tudtommal elég megbízható írókat gyárt (azért is az egyik ajánlott típus), no meg annak idején itt PH!-n pl. ezt az írót ajánlgatták.
Fene tudja persze, kinek van igaza.
Mindenesetre megpróbálom a régi LG-nkkel! Kösz! -
Sk8erPeter
nagyúr
Azért ezt ilyen formában nem jelenteném ki. Az LG-nek is voltak rosszabb darabjai régebbről.
Persze az újak lehet, hogy jók! Sajnos haverok közül nincs senkinek újabb LG-je vagy Samuja, de van itthon egy másik gép, amiben régi LG van (típust most fejből nem vágom), majd abban is megpróbálom.
De az a baj, hogy van egy-két CD, ami felett valószínűleg elszállt az idő, mert ugyan karc nincs rajta, mégse hajlandó beolvasni. Itt ütközik ki, hogy miért nem érdemes szar (Datace) CD-re archiválni! Az iszonyat régi TDK-k bezzeg mind beolvashatók.
Nem vagyok sznob, de ezek szerint ebben az esetben mégis van jelentős minőségbeli különbség a márkás és a márkátlan között, hosszabb távon jobban megéri a picit drágább. Főleg a mai beszerzési árak ismeretében... -
kisboxi
tag
-
nem vagyok a gyors írás híve, de manapság a 18x - 20x írók és a 16x - 18x sebességel írható lemezek mellett, semmit sem érdemes már 4x vagy 6x sebességel írni! az írókat (firmware) sem igazán ilyen sebességre optimalizálják már, és ezért a tesztek is többnyire gyorsabb sebességű írás mellett készülnek. az újabb típusú írókkal megfelelő minőségű korongra legalább 8x sebességgel írj!
ja, és szerintem a pioneer írót vedd! leszögezem; nem vagyok pio rajongó, de bátran merem ajánlani! sony/nec/optiarc esetén inkább ad-7203s legyen az ellenfél, akkor kicsit jobban megfontolnám a választást... -
-
Gergő_
őstag
H10N nekem is elég csendes,de most valószínűleg H62N vagy H66N lesz
A három író közül melyik a legcsendesebb/legzajosabb?
Hol érdemes megvenni?(Iponból venni dobozosat? oem zacskósban nem nagyon bízok)
és egy Plextor PX-810SA jobb választás lenne?Vagy ezek már nem a régi plextorok ugye?
(MCC03RG20 alapanyagot használok jóideje esetleg ha hozzájutok TY-hez,eddig 4163b-vel és h10n-nel firkáltam eddig) -
SzakaPet
csendes tag
Na samsungot én tuti nem veszek mégegyszer...
552b bírta 1,5 évet ezalatt kb 2-300 lemezt... először nem mindig látta a saját maga által írt lemezeket, aztán kb egy hét után eljutott arra a pontra, hogy ki sem nyílik(se gombbal, se software-ből)
Azóta pio-111(D) van, meg a samsung előtti ősrégi LG is működik még tesóm gépében, igaz az csak olvasásra van használva mióta nála van
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motoros topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest