Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Idős mamámnak szeretnék vásárolni vezeték nélküli vonalas telót. A lényeg hogy minél hangosabb legyen a csengő és a beszéd hang erő?melyik márkákat és típusokat nézegessem?ha lehet több ajánlatot is kérek.Köszi előre is.
-
Salex1
őstag
Én egy olyan telefonra gondoltam, mint a sima vezetékes, csak ne kelljen átkábelezni a lakást, hogy az ágyánál is legyen egy másik.
Sajnos a nagymamámnak a nagyimobil is túl bonyolult és nem tudja használni. Sokkal jobb ez a hagyományos, amin 3 szám be van tárolva, a többit meg kis füzetből bepötyögi. -
KTU
addikt
válasz erre
Ha elfelejti lerakni "lerakni" megnyomni a gombot, arra nem lesz megoldás készülékcsere.
Ezt a szolgáltatónak / központnak kell tudnia. -
ugyeletes
tag
válasz
ugyeletes #28 üzenetére
nos, ha intercomot tud, akkor hurra!
http://panashop.hu/items/details/38867/category/110/kx-tg1612hgh/panasonic/duo_dect_telefon_2_kezibeszelo_1_bazis_1_tolto_szurke_szinu/ilyet vettem, es tokeletesen tudok beszelni a ket egyseg kozott, telefonvonal nelkul!
-
Carte
tag
Remélem valaki megtalálja ezt a kihalt fórumot
DECT telefont keresek lehetőleg 2db-ot, max. 15.000-ig. Fontos lenne, de sehol sem találok erre vonatkozó írást, hogy ezek tudnak-e egymás közötti - belső - ingyenes beszélgetést biztosítani. Talán 1 helyen láttam valami régi panasonicnál de az már nem kapható. Főként erre a belső hívásra lennék kíváncsi. Tudják-e, vagy sem.
Köszönöm!
-
Jancsi44
csendes tag
Szerintem a Sagem egy nagy szar marka. Nekem speciel vezeték nélküli Sagem telefonom van (D30 T)és otvarszar az egesz. Ánnadóan baj van vele, nem fogad hívásokat és nem lehet róla telefonálni, már sajnálom, hogy megvettem. Ahogy egy haverom mondana: ha a Sagem gyart a francia hadseregnek, akkor nem kell felnunk a franciaktol.
A panában mindenképp bízom-olyan a Tv-m, videóm-más csak azért nem mert megkérik az árát... -
jerry311
nagyúr
Philips DECT 311 lett a vége.
Eddig nincs bajom vele.
Jó a hangja, értelmes a menüje (magyar!) nincs telezsúfolva felesleges butaságokkal.
És amit elfelejtettem ellenőrizni vásárláskor: nincs háttérvilágítása
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
vizslakutya #16 üzenetére
Érdekes ajánlat...
Kérdéses a készülék kényelmi szolgáltatásainak használhatósága...
Sajnos, nem teljesen egyezőek a szabványok (pl hívószámkijelzés). -
vizslakutya
senior tag
Bővebben: link
a 14.ajánlatot nézd. -
jerry311
nagyúr
Akkor úgy tűnik az egyik leglényegesebb kérdés letárgyalva: nem veszek akciós AEG-et
Ahogy így nézem a post-okat ebből pana lesz vagy siemens (Bővebben: link).
Na jó nem ilyen, de azért látszik, hogy a vezetékes telefonok is fejlődnek -
k.
őstag
nekünk siemens van és nagyon jó egyszer már szét is esett de összeraktam azóta megy a hangeeje nagyon jó a tipusszáma pedig:gigaset s1
-
Flashy
veterán
a legolcsóbb akciós Sencor márkájút vettem tavaly év végén, panel lakáson belül bárhol ugyanolyan hangminőséggel és hangerővel szól, soha nem szakadt meg a kapcsolat beszélgetés közben sem és legalább 1pálcás térerő mindenhol van, 3 a max. telefonkönyve nincs olyan értelemben hogy nem szám+név párosokat tud eltárolni csak számokat, ami nekem fontos hogy bejövő hívásokat akkor is rögzíti ha a kézibeszélő ki van kapcsolva, mivel relatíve keveset telefonálok, egész nap ki van kapcsolva, ha csörög a bázis akkor bekapcsolom a kézibeszélőt, megnézem a számot és felveszem (vagy nem), ha hazamegyek, bekapcsolom a kézibeszélőt és megnézem hívott-e valaki.
-
X@b3e
addikt
Ha javasolhatnám, mindenképpen Panasonicot vegytek, ár/teljesítményben best buy
-
jerry311
nagyúr
válasz
vizslakutya #2 üzenetére
Mostaniak is gerjednek dolgokra, pl a xDSL/kábel modemeket és egyéb nagyfrekvenciás vackokat kifejezetten utálják.
Igazán felpöröghetne, unom már a veztéket -
vizslakutya
senior tag
Én is pont vásárlás előtt állok.
Valamikor kb tíz éve volt már egy ilyenem,akkora volt mint egy tégla/panasonic/de az nem volt tökéletes.Eléggé zajos volt,gerjedt mindenre de legjobban az energiatakarékos izzóra.Annak a közelében szinte nem is lehetett használni.Nem tudom ezek a mai készülékek erre,hogy reagálnak.Nekem a ''földalatti'' áruházban levő magyar menüs van kinézve 5 k körül.
Szóval én is várom a tapasztalatokat ha van ilyen.
Hátha felpörög a topic. -
jerry311
nagyúr
Eljutottam odáig, hogy nagyon zavar a vezetékes telefon vezetékessége, tehát kell egy dect készülék.
Átböngészve mindent (meg 3 típust is használva máshol) nem nagyon tudok dönteni. Meg ugye 3 készülék 3 gyártó az közel sem a piac, akkora része mint amit szeretnék megismerni vásárlás előtt.
A használati tapasztalatok alapján egy Philips DECT-2111 csodára gondoltam első körben. Utána megláttam az éppen katuális cora szórólapot: AEG D 9 dupla ajánlat, azaz 2 kézibeszélő kevesebb, mint 10k HUF értékben.
Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy mennyire változó a hangereje ha sétál vele az ember?
Zajokat mennyire szedi fel?
Mennyire kezelhető a menüje? (a philips pl elég gyneg menüvel rendelkezik, de a hangjára sosem volt panasz)
Illetve várok más típusokról is véleményeket (meg árakat)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest