-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
válasz
shouryuken #34892 üzenetére
Simán belefért volna nekik...közben lemaradtam egy másik akciójukról (mondjuk azt igérte a kislány, hogy kompenzálnak)
-
INTELligent
senior tag
válasz
Nézd a jó oldalát: megnyugtattál egy fórumtársat, hogy nem vesztett vele semmit, hogy kivárt azzal a rendeléssel
.
-
wms
senior tag
válasz
shouryuken #34894 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek, írhatnál majd róla, hogy milyen!
-
wms
senior tag
válasz
Így lett volna öttalálatosom
Maradsz a Gx7-nél?
-
G@ß!
őstag
válasz
shouryuken #34888 üzenetére
Már akkor is jobban jársz, ha bontatlanul eladod pár tízezerrel többért, mint megvetted.
-
80hun
addikt
válasz
shouryuken #34888 üzenetére
Max 45-50e.
Legalábbis nekem ennyiért sikerült. -
shouryuken
senior tag
válasz
shouryuken #34873 üzenetére
Már spekulálok.. Mennyiért lehet eladni egy 14-42 pancake obit?
Hiába a jó ár, ha nem tudom 215-ből kiohzni az em10II-t + a 20 1,7-et, akkor lemondom a megrendelést és a gx7 lesz. -
konyi79
addikt
válasz
shouryuken #34875 üzenetére
PH nepperek feszívták
-
Nippon
őstag
válasz
shouryuken #34415 üzenetére
Ha megteheted akkor mindenképpen inkább a Mark II-est válaszd.
-
pandur99
aktív tag
válasz
shouryuken #34376 üzenetére
1. A Stylusranem kell többet költened.
2. Fényerősebb, végig 2,8.
3. A nagyobb szenzor miatt zajtalanabb a 4/3, ésmég sokszor iso 3200-on is vállalható.
4. Ha mégis meggondolod magad, a milcre vehetsz fényerős fixet vagy adapterrel manuálozhatsz.
5. Csak te dönthetsz. -
pandur99
aktív tag
válasz
shouryuken #34374 üzenetére
Ha nem akarsz utómunkát és max monitoron vagy fotókönyvben nézegeted a képeket családi vagy baráti körben, elég a Stylus 1.
-
shouryuken
senior tag
válasz
shouryuken #34362 üzenetére
Most akkor én nem értelmezm jól?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
shouryuken #34178 üzenetére
Mivel nem ijedsz meg az obi csereberétől meg használt géptől és fontos a kisebb méret én valami ilyesmit vennék: használt panasonic g3 (35-40k), használt 14-42mm (20-30k), ha kültéren portréznál sigma 60mm (50k, ha találsz használtan olcsóbb) vagy használt 45mm F1.8, ha "általános" fixet akarsz használt panasonic 20mm F1.7, a maradék összeg mehet kártyára, táskára vagy sörre
kispalsz: Sigma árban vállalható, képileg meg zseniális... viszont sony-ra lehet én inkább az sanyi 50mm F1.8-at venném, mert ugyan lassabb és valamivel életlenebb, de van benne egy korrekt stabi.
-
han_lev
senior tag
válasz
shouryuken #34178 üzenetére
Szerintem bridgebe a Fujik a legjobbak ár érték arányban. Nekem egy HS35 volt eddig, nagyon szép képeket készített, sajnos nem tudtam annyira kihasználni, amennyire szerettem volna.
Most egy milc-re váltok, ami kisebb, viszont cserélhető obis, és van egy wifis opció benne, ami talán jól kihasználható lesz. Ez a Sony a5000.
Én pár hét olvasgatás után erre jutottam, de majd a többiek sokkal több tapasztalattal segítenek.Milcek közül az Oly EPL5 vagy 6 is jó választás, de abban nincs wifis kapcsolat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged