- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
vodrosjozsi #58404 üzenetére
Gondolj bele, az eladónak sem éri meg egyáltalán, ha a vevő elégedetlen, és visszaküldi. Addig a pénzhez nincs is hozzáférése, amíg a vevő le nem okézza.
Sok esetben még a visszaküldés költségét is az eladó köteles állni, nem csak a szállítást bukja el.
Kb. biztonságosabb, mint itthon mivel még akkor is védve vagy, ha már nálad a termék.
Az eladónak meg csak szívás, csak ha el is szeretné adni, akkor láthatóság szempontjából az eBay teljesen monopol helyzetben van (és gonoszul ki is használja)
De ha valaki kitartóbb/bevállalósabb, akkor egyéb hirdetőoldalon van még jobb, 40 körül találtam 5N-t 18-55 objektívvel, utóbbi eladásával a váz már szinte ingyen van. -
p_adam
addikt
válasz
vodrosjozsi #58401 üzenetére
https://www.ebay.de/itm/325538172786
Általában szoktak szállítani ide, ebben az esetben szállítással együtt is 50 körülre jön ki, szerintem nem rossz vétel, tekintve, hogy sok darabra nem kerül kijelzővédő, így idővel elkopik. -
csacsi77
senior tag
válasz
vodrosjozsi #58401 üzenetére
Sajnálom! Eladóként párszor rámírtak korábban, hogy most azonnal jönnek, adjam el nekik a portékát.
Mondtam, hogy már odaígértem másnak. Nem baj, ők most jönnének és fizetnek.
Nem adta el nekik, mert ha valamit megígérek valakinek, akkor azt tartom, ha a fene fenét eszik akkor is.
És még én voltam a hülye és a balek. -
Neck
veterán
válasz
vodrosjozsi #58397 üzenetére
Van Sony topic.
-
p_adam
addikt
válasz
vodrosjozsi #58390 üzenetére
NEX-5N az egyetlen, amiben van kapacitív érintőképernyő, a többivel nem foglalkoznék. (Az más kérdés, hogy ez nem titok, így ez keresettebb, nehéz találni, jó állapotban meg főleg...)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
vodrosjozsi #58388 üzenetére
a keretbe nem fog beleférni egyszerűen.
-
Neck
veterán
válasz
vodrosjozsi #58386 üzenetére
Vegyél használt NEX-et, NEX3, NEX5, esetleg használt Sony a5000. Nagyon picik, főleg APSC szenzormérethez képest, nem nagyon drágák, a szenzor oké 16MP-től felfelé, és a mount nagyon is él - talán jobban, mint bármelyik másik MILC-é. Annyi, hogy csak kontraszt alapú AF van, de ha azzal együtt tudsz élni, van kb olyan jó szerintem, mint az NX mini.
Láttam NEX-et fent jófogáson 60-70 körül, vagy a5000-et 90 körül. Kitobival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest