- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
Retro11 #9644 üzenetére
nem használtam őket, nekem ezek megfizethetetlen kategória egyelőre
a régi 17-70-em van, azzal elégedett vagyok, de alapzoomnak egy 15-85-ről álmodom.
Telébe szerintem nem kell magyarázni a canon 70-200 F4L előnyeit.
Én nem igazán rendelkezem saját tapasztalattal, csak sokat olvastam, teszteket is, a fórumot is. ja és csak canont ismerem.Egyébként meg cOxeR-rel értek egyet. Főleg hogy most így bedobod hogy lehet akár a duplája is. Persze ha így el vagy engedve anyagilag akkor lehet szórni a pénzt. De attól hogy veszel 600K-ért vagy a duplájáért felszerelést, nem fogsz jó képeket csinálni. A szűk keresztmetszet szinte bármit veszel, Te leszel egy jó darabig. Nem azt mondom, hogy ha van rá keret akkor is kitobival kell kezdeni, de nem kell átesni a ló másik oldalára sem.
szerintem.
-
válasz
Retro11 #9644 üzenetére
Sajnos nem, továbbra is kevés értelmes tanácshoz az amit leírtál, arra viszont elég, hogy kidobjál 600k-t az ablakon... és a végére garantálom, hogy megbánod, és értelmetlennek találod majd. Kismillió irányba el lehet indulni ezen támpontok alapján...
- 7D kit-objektívvel, és mellé egy 100mm f/2.8L is usm
- tájfotózáshoz 5DmkII 24-105 f4L is usm-el
- makróra egy jó kompakt is használható lehet, sok szempontból előnyösebb, mint egy dslr
- állvány mindegyikhez alapfeltétel, 50-100k között lehet már megfelelőt találni
- tájfotózáshoz szükséges megfelelő szűrőszettÉn azt javaslom, hogy kicsibe kezd el, és ha megvan, hogy mi az ami többnyire leköt, akkor annak megfelelően kell összerakni a drága konstrukciót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged