- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
A Canoné tiszta színzaj. ISO 800-ig amúgy marginális különbség van a kettő gép között, felette meg az átlag user igen ritkán használja a gépét. SOkkal többet számít az, hogy a (elején legalábbis) minden egyes felvétel elkészítésénél használt objektívek között van csöpp különbség rajzolatban is, na meg a képstabilizátor statikus, vagy statikushoz közeli témák megörökítésénél lehetővé teszi, hogy a Nikont adott esetben jóval alacsonyabb érzékenységen használjuk. Szvsz sima ügy, az 1000D + régi 18-55 kit nem egy jó összeállítás, én nem ajánlanám nyugodt szívvel.
-
Mercutio_
félisten
kitobi helyett alternatívák:
Pentax 16-45/F4
Pentax 17-70/F4
Pentax 16-50/2.8 SDM
Sigma 17-70/2.8-4.5 és a /2.8-4-es új verzió
Tamron 17-50/2.8
Tamron 28-75/2.8Ezek közül a Sigma és a 16-45 ami használtam viszonylag olcsón kifogható, a többi az vagy ritka használtban vagy úgy is a váz áráért, vagy még többért vehető meg.
Ja amíg a baba még mini és nem nagyon mozog szép és hatásos képeket lehet lőni egy tizenezer forintos manuális fényerős fix-szel, pl. Pentax M 50/2.0 vagy más K-bajonetes manuálobikkal (Revuneon, Auto-chinon, stb.) játszva a kis mélységélességgel.
-
priusz
aktív tag
Jó gép a K-x. Én a helyedben megvenném és használnám a kittel. Majd gyüjtesz és veszel egy jobb obit. Sajna egy jó alap objektív általában közel annyi mint egy belépő gép ára vagy épp több. Én használt piacon vettem egy tamron 17-50 F2.8-at. Ezzel elvagyok de a kittel is elvoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest