- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
Grop77 #16521 üzenetére
Lehet, hogy jobb lenne, ha egy ideig nem olvasnák fórumot, minimum, míg nem veszek egy gépet. Hetek óta rágom magam, hogy melyik tükrös gépet vegyem, erre most belinkeltek egy szupert fényképezőt, ami elfér a zsebben is. Na szép. Akkor szeretném megkérdezni, hogy mit tudtok ajánlani szuper "zsebgépet" ami 160.000-170.000 körül lenne, és minőségileg tényleg tudja a "nagy tükrös" színvonalát. Azokba is belemerülök. Ha már ennyit gondolkodtam rajta, még tudok egy pár napot/hetet várni, míg megérik bennem az elhatározás. Köszi.
-
Andrew31
senior tag
válasz
Grop77 #13775 üzenetére
A keret kb 500k.
A D71000-nál azért maradnék, tetszik...
(egy boltban 350-ért is ígérték, aztán nem tudom, hogy akkorra, mikor már mindenhol annyi?...
)
Táskára 25 körül szánnék kb. , de van nagyobb típusa is, élőben majd megnézem, hogy mekkora is ez.
Állványra 30-40 környékén. ezt néztem, monopodos verziót , de ha ez ilyan nyeszlett élőben, akkor persze másik típust. (Manfrotto-kat is néztem, de jó zsebbenyúlós értelmes fejjel)
Szűrő(k) 10-15k.
Tehát. ha a 350 kamu ár is, ez így 400+75.
De kiegészítőkről másik témában akartam írni, hiszen ez a gépekről szól, ezért lett OFF.
És mindezt kb. ma kellene megrendelni, mert jövő héten pénteken lesz egy esemény, amire már nem ártana...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Mazda topik
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest