- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Fehercsoki #56574 üzenetére
130e-be kerül az egész szett (karácsonykor 110e. volt akcióban), alsó kategóriás kitobiból még nem láttam f/3.5-5.6-nál jobb értékűt. Ennyi pénzért fényerős fixekből se a krémjét kapni.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Fehercsoki #56200 üzenetére
Amennyire emlékszem Sony APSC-knél is elektromos zoom van csak.
Engem a hangja zavart anno, bár tény hogy nagyon praktikus és apro lencse volt... (azóta se volt ennél kisebb obim).
-
MrChris
nagyúr
válasz
Fehercsoki #56200 üzenetére
Kollégám vett egy ilyen kitet. Objektívjétől ne tartsál. Elsőre inkább furcsa volt, a zoom tekerőt nem kell/lehet körbe-körbe forgatni, hanem amennyire eltekered akkora sebességgel zoomol, nagyon gyors, gyorsabb mint a kézi és nagyon kényelmes. A fókuszgyűrű alap esetben szintén zoomként müxik ez már hagyományos módon, de elektromos léptetéssel megy, precízen belőhető. Maga az obi pedig nyitva is éles, a 15mm (22.5mm-es ekvivalens) fókusztávja látványosan nagyobb a 18 (27), de a 16 (24) mm-es átlagnál is.
A fotós képessége szerintem teljesen rendben van, a videó viszont elég gyenge. FHD is nagyon gázul néz ki, 4k a 15fps miatt szerintem értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged