- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
....szerintem (és tényleg csak szvsz) érdemes kategóriában gondolkodni. Neked - ahogy nekem is - a dslr képminőség az egyik fő prioritás. Ezt belépő kategóriában már eléred, ami kb 200k körül tetőzik (váz + 1 kitobi, igaz a duplakit túlcsúszik ezen). Tehát nincs "még 30k", "meg még 40k", "megint 30k" .... . Főleg ha azt nézem, 150k körül kezdtél nézelődni. Spórolással közel vagy a felső határhoz (belépő). Úgy gondolom nem bánod meg. Most rövid távon persze eszed a kefét, hogy 'de jó lenne most', ismerős érzés
Nem néztem vissza, hogy használtban is gondolkodsz, vagy sem. Gyanítom 150k-ból kijön egy használt 500D + 18-55IS obi.
-
Throme
veterán
Szerintem erről le fognak téged beszélni, főleg a canon-osok.
Pl a 18-55 nem IS-es (IS a képstabi, ami az ultrazoom gépedben biztos, hogy megvan).Általad linkelt oldalon van egy pentax K-x 2 obis kit. Igaz árban 170k.
Lehet ezzel jobban járnál.
De majd lehurrognak a fórumozók, ha nincs igazam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest