Hirdetés
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
Ok, konkretizáljunk. Mindenki ezt az A7III gépet mondja, tényleg tök jó, sokat tud. Meg van hozzá egy viszonylag emészthető árú, olcsóbban megépített standard Tamron 28-70mm f/2.8 zoom.
Na most ebből a pénzből amibe ez a két dolog kerül, itthoni áron nézve 1M felett (természetesen van olcsóbban, de akkor másból is még nagyobb engedménnyel) nem lehet egy sokkal széleskörűbben használható kitet kiépíteni? Értem ha valakinek ezen felül is korlátlan kerete van, vegyen azt, amit jónak lát.Vagy persze, vannak sokkal régebbi (nem olyan kifinomult), kisebb szenzoros stb. gépek, de itt megint nem arról van szó, hogy ízlések és pofonok és nem feltétlen ostobaság venni egy FF DSLR gépet?
Én mást nem látok itt, csak nagyfokú utálatot a DSLR gépek iránt, és személyes tapasztalataim alapján nem értem, hogy miért, azt megértem ha valaki ezt az iskolát kijárta és meggyűlölte, van egy csomó pénze váltani vagy kompromisszumot kötni. De pl. aki a semmiből indul és komolyabban is érdekli a dolog (vagy nagy keze van), annak nem feltétlenül fog rosszat tenni egy optikai keresős régimódi gondolkodásmód, mint azt nézni mint az emberek az okostelefonokon, hogy úú de jól leköveti az arcot meg hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest