Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fujis2950
tag
válasz
schawo #18169 üzenetére
persze ,szeretnék mf-et, de nem élethalál kérdése. Autodidakta módon tudok tanulni de szeretem ha segítenek. Egyenlőre gépválasztás előtt vagyok. mit lenne érdemes, mennyiért , mivel lehet megtanulni fotózni. hisz más mint egy ultrazoom gép a Dlsr is meg a milc is...a Fuji Finepix S2950 már kicsit kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Időjárás topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest