Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Fényképezni szeretnék, csak éppen azt nem tudom, hogy mivel és hogy mit. Viccet félretéve, egy olyan gépet keresek, amivel az utazások során kiválthatnám a mostani telefonos megoldást, mivel rengeteg képem használhatatlan nem csak a képek alacsony részletessége, hanem az állandó fókuszhibák miatt is.
Mindemellett azonban lehet, hogy a későbbiekben jobban elmélyednék a fotózás világában (a videózás nem mozgat, nem kell a kamerának tudnia). Tetszenek a timelapse felvételek és az olyan képek is, amelyeken látszódnak a csillagok (csak a háttérben, nem konkrét csillagfotózás), ezért úgy gondolom, hogy egy kompakt gép helyett inkább egy MILC-re ruháznék be, amivel később tudnék az objektívekkel játszadozni.
Nagyjából 50 ezer forintot szánnék a gépre, de valamilyen szinten rugalmas ez a keret, és nem probléma az, ha használt. Ezen az áron van olyan váz, ami megfelelne nekem? Végiggörgettem a Hardveraprót, de az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy mit érdemes nézni, milyen tulajdonságokra figyeljek oda. Egyáltalán jól gondolom, hogy MILC kell nekem, és nem DSLR? Vagy érdemesebb lenne az utóbbit keresnem?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Last Epoch
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest