Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
"Ha pedig RAW, akkor még úgyis tárgytalan az egész vita"
Ezzel sem értek egyet, én kizárólag raw-ból dolgozok és pont azért szeretnék majd visszaváltani újra olympusra, mert az oly rawokkal sokkal kevesebb a munka, gyakorlatilag a színekkel egyáltalán nem kell t*kölnöm, mint ahogy jelenleg teszem a pana képekkel...LakiGeri: "a canon jobb fényképező-márka" - nem is igaz
. Erről amúgy ez jut eszembe: [link] [link]
Hogy válaszoljak is a kérdésedre: az EOS M10-et a felsoroltak közül én hanyagolnám. Használt amúgy nem játszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Panasonic HDC-SD60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest