-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Muerte68 #38306 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nem hittem volna, hogy ennyire drága használtan, akkor tényleg élek a lehetőséggel.MrChris
Köszönöm Neked is!Victoryus94
Már itt van nálam, odaadta egy hétre, hogy kipróbáljam.
Az agyamat el is öntötte a rózsaszín köd, ezért is gondoltam, hogy jobb megkérdezni olyan embereket, akik jelen pillanatban racionálisabbak, mielőtt bármi elhamarkodottat teszek.Videózni keveset fogok vele, de ilyen gond volt a NEX-5-nél is FullHD-ban, szerencsére engem annyira nem érint.
Egy 16-50-es kitobin gondolkozok olyan esetekre, mikor a kompakt méret kell (pl bicózás), egy fix 50-sen és kéne valami 200, esetleg 300 környékére.
Most a LAEA4 adapterrel próbálgatom egy fix 50-es AF Minoltával és egy 70-300-as Sigmával, meglepően jól és gyorsan működik, de a jövőben szeretném elhagyni az adaptert mindenképpen, szóval meg kell keresnem a megfelelő E bajonettes obikat.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest