Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Itt a shutter delayen kívül sokkal fontosabb megemlíteni a használt piacot. Amíg a canikon-é pörög ezerrel a pentax-é alszik. Ez nem feltétlen baj, főleg annak aki csak új termékeket vesz, de én pl majdnem mindenem használtan vettem és ha közben megtetszett egy obi azt megvettem aztán eladtam ugyanolyan áron amikor meguntam/váltottam jobbra. Összességében nem hogy egy forintot nem buktam, de még "pluszba" is jöttem ki. Ezt nem nagyon tudtam volna Pentax oldalon megcsinálni.
Ugyanakkor tényleg igaz, hogy a Pentax vázak elég korrektek amíg a Canikon vázak agyon vannak butítva, hogy folyton kategóriát váltson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- Filmvilág
- Kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Könyvajánló
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest