-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
na csinálj egy párat vagy 4-et mert ez nekem valahogy nem tiszta, mondjuk ha az van amire én gondolok akkor 14cm magas hűtőnél nagyobb nem fér be, de lássuk a képet csinálj az oldallap felől szemből az alaplapra merőlegesen, majd előröl hátrafelé a winyótól a táp és hátsó ventik felől lássam mennyi hely van
-
jim bcs
nagyúr
-
Anonymous 01
tag
A gyári az nekem is melegedett és úgy búgott mint állat
Ezért ment a lecsóba... Én nem mértem, hanem bíztam a szakértőkben, de a végén úgylátszik ők is tévedtek, mert csak pislogtak mikor nem ment bele, hogy mi is van... Hát ez van... Max. úgy tudjátok még kiküszöbölni, hogy ne dobjatok ki pénzt, ha rögtön a vásárlás napján, vagy másnap berakjátok, és ha gond van akkor 3 napon belül ugye csere vagy ilyesmi, ezért nézzetek ki magatoknak egy másikat is, tehát legyen B terv, ha kell az lép életbe
Mint nálam is...
-
-
MaNR
tag
Kicsit nézelődtem a témában és a rendelkezésre álló helyet is megmértem.
Sajnos a gépház 180 mm széles és az alaplap és a gép oldalának távolsága kb. 158 mm.
Nem akarok hazárdírozni, így a 150-nél magasbb hűtők kiestek. Mivel tényleg halk működést szeretnék,
ezért a kis ventilátorral ellátott hűtőket is lehúztam. Csak 12 cm-es ventilátoros hűtők maradtak, aminek a magassága nem éri el a 150 mm-t.Mivel a felső tápom van (Hexa 400), így el szeretném kerülni, hogy a videokártyáról leszívott viszonylag meleg levegőt a CPU hűtője tovább melegítse és benyomja a tápba, így fontos lenne olyan hűtőt választani, amit nem csak vertikálisan lehet felfogatni AM3+ socket esetén!
Ami így maradt:
Freezer XTREME Rev. 2Az igazán jó a SCYTHE Ninja 2 lenne, de már nem lehet kapni újonnan.
Alaplap: Asus M5A97 Pro
Memóriák: RAM DDR III 4 GB 1600 KINGSTON HYPERX KIT CL9 2X2G (csak a méret miatt)Szerintetek a Freezer XTREME Rev. 2 be fog férni ezen konfiguráció mellett?
Tudtok esetleg más alternatívát? Minden érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged