- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
András56
lelkes újonc
válasz
frelife #89565 üzenetére
Köszi a választ! Majd idővel veszek egyet, de még a procit se rendeltem meg úgyhogy még pár napot várok. Viszont lehet, hogy procival együtt kéne mert nem hinném, hogy van itthon paszta és az jár a hűtők mellé ha jól tudom. Ezek a paszták mennyire minőségiek szoktak lenni?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
frelife #86914 üzenetére
hát ha bedobod végső érvként, nyilván felfigyel rá az ember.
szerintem addig sem jó hűtő, max megfelelő. míg egy budget 3-as Ryzennél még el tudom képzelni, hogy komoly költségkeret limitációk vannak és arányaiban sokat dob egy külön hűtő, de itt most egy újonnan 130K-s prociról beszélünk, a teljes platform VGA-val együtt kb 300K, ha nagyon nem száll el semmivel az ember, szerintem ezen a szinten már nem kérdés, hogy le kell cserélni. mindenki jobban járna, ha nem járna kötelezően a CPU-hoz és annyival olcsóbb lenne.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
frelife #86905 üzenetére
persze, arra jó, hogy ha nincs más, be lehet vele kapcsolni a gépet, az, hogy az RGB szép rajta, az így wow, tényleg a legütősebb érv egy hűtőnél. R7-et általában nem azért vesznek az emberek, hogy feladatkezelőben nézegessék a terheletlen magokat és ha munka közben nekem ott visítana a gyári hűtő, hát kidobnám a csába. aki ennyi pénzt költ procira, annak legyen már 10-12K egy normális hűtőre és ne ezen húzzuk meg a költségvetést.
-
Chaser
legenda
válasz
frelife #86435 üzenetére
számla nélkül, számlával +tréfa ( :
Bodz
köszönöm, közben megakadt a szemem a mugen 5-ön amit valakinek 3600-ra ajnlottatok, pár ezerrel lenne drágább, igaz nem fekete, de még tudok változtatni a koncepción ( : ventijéből azt látom 200-1200 rpm, fdb, bordázat elég emberes, talán azzal jobban járnék, bár nem dthp-s a talp, az mennyit számít? -
fogtunder
nagyúr
válasz
frelife #86429 üzenetére
szerintem pont azt tettem, leírtam, hogy én mit csinálnék. nyilván mindenki ismeri az összes tetves számítógépházat, ami csak a piacon van és mindenki tudja, hogy az az adott gyártó, annál az adott háznál éppen hagyott-e rá 2mm-t, vagy sem. mert amúgy még gyártón belül is láttam olyat, hogy ebben sem konzisztensek.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
frelife #86423 üzenetére
Egy gyártó nem fog többet írni a max hűtőhöz, mert akkor mindenki beszívná, amikor fel akarják dobni ezeket a hatalmas tornyokat, mert
De ha megvan a gép már, akkor leméred a processzortól az oldallapig, és megtudod a pontos adatot. Onnan meg a hűtő gyártójának oldalán megnézed az oldalnézeti képeket, hogy ott mennyi áll. És megtudod.
Ha meg nincs meg, akkor is berendelheted, a gyári hűtőt kibírod 3 napig, amíg megjön az új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó használt NOCTUA NH-D15 processzor hűtő
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Thermalright Le GRAND MACHO RT extra nagy processzorhűtő 14 cm ventilátorral
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest