- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nubreed #95726 üzenetére
"Rowon: Bizony, jelenleg pont egy Alpenföhn Brocken 3 hűti a procimat és mikor anno legelőször kibontottam a csomagját, kellemes meglepetés volt, hogy egy teljesen jó minőségű, mágneses és jó hosszú nyelű csavarhúzó is lapul a csomagban. Azóta én is mindenféle szereléshez használom."
Milyen kis gesztusok ezek, de mennyire benne maradnak az emberben? Szerintem a jó marketing itt kezdődik, amikor ilyen apró dolgokkal mély benyomást tesz egy cég a fogyasztóra. Adnak a termék mellé egy használható csavarhúzót. Valami pluszt, ami használható. Ennyiből is bírom az Alpenföhnt. -
válasz
nubreed #95726 üzenetére
"A saját pörgőtáras, dedikált Würth-ös csavarhúzóm használom már évek óta, PH0 ugyan nincs, de 1-3 igen."
Jóféle!Én még gagyi Würthös cuccot nem láttam. Első osztályú.
-
-
Zamma
őstag
válasz
nubreed #95559 üzenetére
Szerinted a gyártó arra nem gondol hogy a vevő a két ventit 1 slotba akarja esetleg dugni?
Természetesen a csomag tartalma.Drága fórumtársak!
Köszönjük a jó szándékú hozzászólásokat, de akinek még nem volt 2 ventis hűtője az legyen kedves próbálja visszafogni a közléskényszerét, köszi. -
Yamaha R1
tag
válasz
nubreed #95523 üzenetére
Ez a hűtő élőben rikítóan fehér. Sokkal intenzívebb, mint ahogy a képek alapján gondolnád. Ha nincs más fehér színű komponens a gépedben, akkor ez egyedüli fehér alkatrészként nagyon el fog ütni, és minden másról el fogja vonni a figyelmet. Minimum egy fehér alaplap és/vagy egy fehér videokártya kellene köré, hogy legyen legalább valamilyen harmónia. Esetleg egy fehér ház. Ha megnézed a linkelt gépeket, mindegyiknél ez a helyzet. Jó ízlésű ember nem fog beletenni egy ilyen nagy, rikítóan fehér hűtőt egy teljesen fekete/szürke gépbe.
-
-
Helsing
aktív tag
válasz
nubreed #82330 üzenetére
Ebben az árban vannak jobb hűtők.
Pl:
Thermalright HR-02 Macho Rev. B (Több kiadás is van belőle, van amihez még nem jár AM4 lefogatás)(Ráadásul ha jól értem akkor sürgősen kellene és csak egy boltot találtam ahol jó áron árulják és az vidéki.)Alpenföhn Brocken 3 (Ez 1 napos határidővel van Iponnál)
Ráadásul ezek asszimetrikusak és jó eséllyel nem lógnak rá a memória slotokra, a Rock 2-vel ellentétben.
-
mgabi
senior tag
-
jim bcs
nagyúr
válasz
nubreed #79232 üzenetére
(#79232) nubreed
Scythe Fuma
Scythe Mugen 5 Rev.B
Thermalright Macho 120 SBM
Thermaltake Riing Silent 12 Pro Blue
Thermaltake Riing Silent 12 Pro Red
(#79235) -> Egyik se fér be, 160mm a plafon.(#79236) TaaT
Nem fér be, 160mm a plafon!(#79242) Hintalow
ID-Cooling IS-60
ID-Cooling IS-50 -
ProdyG
őstag
válasz
nubreed #40208 üzenetére
a vcore-t lehetséges, hogy a lapom megemeli automatikusan, ezt megnézem majd este. én mindig olyan cuccal tesztelek, ami a legjobban igénybe veszi a procit, mert ha az jó, akkor minden jó
napi használatban főleg játszom, játék közben megy nyilván nem 80 fokos a procim, de azért kíváncsi vagyok a határokra. -
ProdyG
őstag
-
agressiv
addikt
válasz
nubreed #39419 üzenetére
Én 462 óta AMD-zek és a PhenomII tényleg az volt amire azt mondtam, hogy ez már tud valamit, meg is bántam, hogy eladtam..
Aztán egy srác beujított egy FX-et..
És hogy a témához is kapcsolódjon a dolog, egy celeron G530-at passzívan hűtők egy Brockenel nulla házszellőzéssel, még a táp is fentről kapj a levegőt és maximum 55C°. És a teljesítménye egy E8400-al vetekszik alap órajelen persze.
-
st81
tag
válasz
nubreed #39283 üzenetére
Ez 1 évnyi por, gyakrabban nem szoktam takarítani. Porszívót és ecsetet használok.
De ha veszek egy komolyabb ventit (amihez az alaplapot valszeg úgyis ki kell venni) akkor most is tisztítás lesz.
Továbbra is keresem halk prociventimet. Esetleg passzív nem lenne elegendő? -
-
bluobluo75
őstag
-
Potzee
addikt
válasz
nubreed #38929 üzenetére
A gyártó szerint max.160W TDP-ig szépen elvégzi a dolgát a cooler. Szerintem bármelyik i5/i7-re jó ha nem tuningolod A 135 mm-es BQ! venti a leghalkabb
...szóval, ha szűk a ház vagy magas a ram, ez jó választás.
Ha tuningolni szeretnél pl. egy i7-990X-et akkor inkább vegyél Phanteks PH-TC14 PE-t, Thermalright Silver Arrow SB-E-t vagy egy Prolimatech Genesist és tegyél rá pl. Noiseblocker ventiket...mellesleg, ezekhez már hely kell...
-
Potzee
addikt
válasz
nubreed #38904 üzenetére
Az SR1 Topflow méretei: 171 x 137 x 126 mm
126 mm magas a cooler, tehát a proci kupakjától a ház oldaláig min. 126 mm hely kell...szerintem lesz ennyi
(egy 5,25"-os slot 148mm ill. egy alap atx-es ház min. 165-170 mm széles...)
és a Corsair ramok miatt sem kell aggódni...Be Quiet!-ék tudnak tervezni... -
Potzee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged