- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pixta78
senior tag
válasz
magyarc #91116 üzenetére
Mivel a kis hely és a lefogatásból adódó kivitel nem tette lehetővé, hogy asztalon előbb rögzítsem, majd beszereljem a komplett hűtőt, ezért a ventit utólag dobtam rá, már a pc házon belül. 2 db virágkötöző drótot lecsupaszítottam és kézzel fűztem át mind a 4 nyíláson. Ezután a bordák hátuljánál rögzítettem egyszerűen a drótotok 2 végét egymásba csavarva.
-
-
Speed®
titán
válasz
magyarc #90585 üzenetére
A B kat. még nem feltétlenül gond, mert szép állapotúak szoktak lenni, csak árban már nem annyira jók, mint régen. Egyébként picit jobb a B2 teljesítménye, hangban viszont a B3, ill. utóbbi alapból jó AM4re is, B2höz upgrade kitet kell (de lehet) venni később, ha úgy alakul (nem drága szerencsére).
-
magyarc
tag
válasz
magyarc #90584 üzenetére
Most láttam csak, hogy az a hűtő "B" kategóriás. Marad a Brocken 2.
A #90507-ben kérdezett W-1270P gyakorlatilag egy az egyben hozza az i7-10700K adatait. Overclock kizárva, de 24/7-ben stabilan kell mennie. Asus Pro WS W480-ACE alaplap, sima Kingston RAM. Meshify-C ház, vagy egy 190mm széles ház lenne.
-
Speed®
titán
válasz
magyarc #90576 üzenetére
165mm helyre sokkal inkább Brocken 2..
Ezzel kimaxolhatod a proci OCt is simán,
előtte pedig elférnek a magas RAMok is,
egyúttal ezeket, ill. a VRMet is szellőzteti,
köszönhetően a borda alá lógó ventinek. -
Speed®
titán
válasz
magyarc #90426 üzenetére
Nem tudom, milyen procin nézték, de a D15 ott kezd, ahol a B3 elfogy..alapon persze ez nem gond, de komoly terheléssel nem lesz 80°C alatt (amivel egyébként nincs gond). Hangban valóban jó, mert amúgy erre is tervezték..
A BE akkor ér extra pénzt, ha a 2. venti kell pl. hátsó házhűtőnek, a borda teljesítménye érdemben nem javul tőle.
Én nem vetném el feltétlenül a CNPS20Xet sem, lehet Aegiseket venni pl. és máris nincs RAMpara..nem melegszik el a DDR4 borda nélkül sem. -
-
mgoogyi
senior tag
válasz
magyarc #90384 üzenetére
https://www.computerbase.de/2017-08/alpenfoehn-brocken-3-test/2/#diagramm-temperaturdifferenz-cpu-stock-zu-raum-1500-u-min-referenzluefter
A 212 black vs brockennél a venti rpm-ből fakad a kis előny előbbi részére (és nagy hangbéli hátrány). -
Speed®
titán
válasz
magyarc #90384 üzenetére
Sokkal csendesebb a Brocken 3. Viszont ha OC tervek is vannak, komolyabb megoldás javasolt, szétnéznék aprón, D14 pl. Viszont ez alatt a Predatorok nem férnek el, csak a Fury. Vagy Ballistix pl. OC nélkül viszont pl. lehet Brocken 2 PCGH is, picit ez is jobb a B3nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest