- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz
monosz #70148 üzenetére
A mostani hűtőd az nem érett meg a cserére, jó pár évig kiszolgál még tehát nem látom értelmét a cserének. ULTRA grafika alatt nincs az az AAA+ game amelyik nem rángatja meg a dvga-t és a cpu hűtőt. Alulról szedd ki azt a 2 ventit, nem kellenek oda csak kereszthuzatot csinálnak. Fent ha van 2 akkor max. csak 1db legyen a borda felett, ami a borda előtt van a cpu hűtő venti felett megint nem kell mert csak elszívja a friss levegőt. Erősebb AAA+ game indítása előtt nem árt feltekerni a dvga ventit 70%-ra.
Csak és kizárólag saját szubjektív véleményem szerint ezzel a hűtővel szemben nincs olyan kompakt amire lecserélném.
-
oravecz56
aktív tag
válasz
monosz #62855 üzenetére
Nem tenném én BDRP2-őt cseréltem 100i-re megbántam.A tied jobb a BDRP2-nél ,a csere csak az egyedi viz esetén érné meg ott a hütés már észrevehetö nagyságrendel javulna, a kompaktoknál a lég felső kategoriával kb azonos 2-3 fokkal talám jobb a 110 a tiedhez képest.
Az oldal venti nem ér semmit a képen látható összeállitásnál nem lenne jobb csak rontaná a hatásfokot
Szerintem .Esetleg ha a vga-t tuningba hajtod és 75-80 fokra melegszik akkor inditod az oldal hütést kihuzza a meleget nem megy fölüre,nem melegíti a cpu környékét.
Ez csak az én egyéni véleményem. -
Pancsermeste
őstag
válasz
monosz #62855 üzenetére
Én csak a H110-ről tudok nyilatkozni. Egyáltalán nem olyan gázos!
Nyilván, max. fordulaton már hangos, ám, ha leszabályozom 1000 rpm körüli fordulatszámra, akkor alig van hangja, és még így is hozza a D14 hűtési teljesítményét.
Egyetlen hátránya a magas árazása (azért 30K-t nem ér meg!), ill. valahol gondot okozhat a radi mérete is.Oldalsó ventinek nem lenne értelme, a jelenlegi rendszeredben.
-
Apollo_21
addikt
-
d!sCm4st3r
csendes tag
válasz
monosz #21574 üzenetére
Szia monosz!
Ajánlom neked a Scythe Ninja 3-mat nagyon jó teljesítménye van és halk is! Beszerezni betudod innen, s még az ára se olyan vészes. Illetve nem tudom,h mit kezdene a prociddal egy Xigmatek Thor's Hammer mondjuk ugyan csak Scythe ventivel megtámogatva
-
Henk
veterán
válasz
monosz #21567 üzenetére
A hyper 212+ belefér az árba de nagyobb tuningot az sem bírna már. A komolyabb hűtők viszont nem férnek bele a 10k-ba, még használtból is neccesen talán a Mugen2. Az viszont nagy borda a ventije nem biztos, hogy elférne a magas ramoktól, esetleg ha a borda másik oldalára teszed. Ami felső kategória és biztos elfér és a tuningot is bírja a Thermolab Baram, TRUE rev.c, TR Venomous X, Prolimatech Megahalems, Armageddon, Alpenföhn Matterhorn, Coolink Corator. Ezek viszont nem férnek bele az árba, sőt venti sem jár mindegyikhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- PlayStation 5
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest