Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
Ja, és szerintetek érdemes le cserélni az ARTIC COOLING FREEZER EXTREMET egy MUGEN 2-re??
-
shteer
titán
én is gyanítom h elfér de nem magamnak veszem...
szerintem jónak tűnik..
-
kimi02
őstag
Szerintetek a mugen 2, elfér egy 19.5cm széles házba??
-
shteer
titán
Freezer 7 Extreme elfér vajon egy GA-8I945P-G lapon?
szerintem jónak tűnik..
-
beginn
csendes tag
Henk, köszi a jó információt, igen elférnek a ramok alatta bőven, nincs magasított hűtőbordája (Corsair XMS verz-em van). Ár szempontjából tényleg megfontolandó hogy melyik mit domborít ha dolgoznia kell, de azért a csendesség is meghatározó.
BMW001: passzívra nem használnám, nemigen vágyom hogy tojást süssek rajt Főleg hogy zárt házban lenne. de az jó hír hogy ahogy írtad nálad zárt állapotban nem is hallani Vagy netán elnyomja valami más hangja? (ezt csak poénnak szánom)
A link amit adtál nagyon jó és tanulságos, köszönöm!Ybron: sikerült youtube-on találnom egy jó kis videót ahol felvették alacsony, közepes és maximális fordulatszámon a hangját, hát nemsemmi, kicsit fülelni kellett hogy meghalljam, valóban tökéletesen halk, legalábbis a hanganyag szerint.
Köszönöm az eddigi HSZ-eket, jó kis következtetéseket lehet levonni belőle.
Mivel az AC F. rev2 kiesett, így már szinte csak az ár fog dönteni, mert teljesítményben ahgy említettétek és a grafikonok is mutatták, szinte nűansznyi a különbség. Nos ha meglesz az áldozat, beteszek egy tesztet, hogy hasít majd! (Valszínű Mugen 2 lesz ;))
Köszönöm még1x az eddigieket. -
Henk
veterán
válasz adorjant #9590 üzenetére
A Mugen2-nek az egyetlen hártánya a mérete lehet,a magas hűtésű ramoktól nem fér el.Amúgy olcsóbb,jobban hűt mint a Noctua és a tulajok beszámolója szerint idle 300-400rpm-en megy a ventije.Ebből arra lehet következtetni,hogy a hangja sem vészes.A ventijét cserélni szerintem extrém tuning mellett sem indokolt vagy legfeljebb ebben az esetben,de akkor ez az összes cpu hűtőre egységesen igaz.
-
Qru
MODERÁTOR
AC-n nem egyszerű a venticsere, ezért azt nem annyira ajánlom. Amúgy jól hűt, meg halk és valószínűleg előbb cseréled le a procit mint, hogy a ventije meghalna. Bár ezt enm tudhatjuk biztosra.
Nocuta halkabb Mugen 2 jobban hűt. A különbség nem óriási, ha nem túl magasak a ramjaid akkor elfér a Mugen 2 is bőven. Én azt venném. Ha nem kell a telejsítmény leszabályozod, ha meg kell akkor felcsavarod és hűt mint a veszedelem.
#nincsbennetarcsi
-
MPowerPH
félisten
Igaz nem angol, de a grafikonok látszanak.[link] Hangban nincs különbség a Mugen 2 és a Noctua NH-U12P között, míg a Mugen azért jobban hűt, és olcsóbb is. Fölösleges megvenni a Noctuát drágábban, mikor gyengébb. Legalábbis szerintem fölösleges... És ha tuningolni akarsz, a Mugenre raksz egy nagyobb légszállítású ventit, amivel semmi nem ér még a közelébe se.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
A mugen 2 se hangos, legalábbis én csukott háznál nem hallom. Hűtési teljesítményt nézve messze a legjobb a 3 általad felhozottak közül. De passzív használatra nem alkalmas, kell neki a szellőzés a sűrű lamellák miatt.
De a Mugen 2 esetében ellenőrizd le, hogy elfér a ramoktól a venti.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Henk
veterán
Az xtreme-nek valóban egybe van a venti a tetején lévő műanyaggal.Venti csere csak ugyanilyenre,de külön még sehol sem láttam.Másik 2 kb egy kategória,de szerintem a Noctua drágább.Esetleg a TRUE-ból van 1366-os verzió,de az is jóval drágább.Szerintem a Mugen2 minden szempontból megfelelő lenne.Főleg ha elfér a ramoktól,nem tudom neked milyenek vannak.A venti már fölé szokott lógni a ram sineknek,de ez lap függő is.
-
beginn
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tanácsotokat kérném, mert nem tudok dönteni melyik hűtőt tegyem a processzorra. (egy i7 920-as hűtését kellene ellátnia)
Az általam kiszemeltek:
1. Artic Cooling Freezer Extreme Rev. 2
2. Scythe Mugen 2
3. Noctua NH-U12P SE1366Sajnos az Artic C. termékéről tesztet nem sokat találtam, de ha jól láttam a képek alapján, mintha a tetején lévő műanyag dekorral egybe lenne a ventilátor, és akkor a cseréje valószínű necces lenne ha bekrepálna. Főleg ha az szolgálja a ventilátor felfogatását. Ha tévedek akkor javítsatok PLS!
Mit gondoltok róluk? Vagy esetleg más ötlet, ami talán jobb lenne náluk?
Mert ez a stock cooler kicsit hangoskodik
Köszönöm előre is a segítőkész tanácsokat! -
Henk
veterán
Hát bennem sem merült fel,hogy a műanyag szigetelő rész ne a lap felé nézzen.De lehet velem van a baj.
Vagy az is lehet,hogy már több ilyen backplate-es hűtőt tettem fel és a gyakorlat miatt.De viccen kívül legközelebb azért úgy tedd fel ahogy kell mert tényleg érhet kellemetlen meglepetés miatta. -
sz.j
nagyúr
"De most tedd a szívedre a kezed , ha ránézel egy crossra , elsőre mi az egyértelmű , kifordítva , vagy ahogy felfekszik a lapra "
Hát nem tudom, hogy kinek mi az egyértelmű, de nekem a következők:
- a szigetelés a laphoz kell hogy kerüljön, természetesen a fóliát le kell venni az öntapadó részről.
- az "X" alaku hátlapi merevítőből kiálló 4db kb. 2 mm hosszúságú "csőcsnek" az alaplap furataiba kell hogy illeszkedjen.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Qru
MODERÁTOR
Nehéz kérdés, mert ugye tudom a helyes választ... Lényeg, hogy a szigetelt fele támaszkodjon a lapra különben érhet kellemetlen meglepetés.
mod: Pont az a lényeg, hogy a fém rész ne érintkezzen a lappal, mert különben zárlatot okozhat és akár ki is nyírhatja a deszkádat.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Chosen
addikt
Úgy értem , hogy amikor felfekszik , akkor a szélei mindenhol a laphoz érnek, beborítja az egész a lapot, az egész ki is néz valahogy , ha hátulról nézzük, akkor így link
A másik , ahogy elvileg fel kell tenni , az meg tök hülyén néz ki, mintha valaki véletlenül fordítva tette volna fel , a szélei nem érnek hozzá a laphoz+ ilyenek, szval mintha a nestea-re fejjel lefelé próbálnád meg rácsavarni a kupakot link
-
Chosen
addikt
cs mindenkinek
Most komolyan így kell feltenni a crossbow-t ? [link]
Én fordítva tettem fel , de tökéletesen ment a hűtő (vagy nem )
-
csakyp
csendes tag
-
atesss
addikt
Hát szerintem sokkal jobban jársz még egy Celeron Dual Core-al is.
Intel Celeron E1200 Boxed - árgép - Alien: 11400, Ipon: 12000.
Ezt ha felhúzod jobban, akkor a Pentium D a közelébe se érhet !
De nézhetsz használt E2140-E2180-at is, bár kb. 1 hónapja egyszer átfutottam az aprót, és elég drágán voltak.
Ahhoz képest hogy egy haverom októberberben 8000-ért vett egy E2140-et, úgy hogy a postát is az eladó állta.
Ha mondjuk 6000 körül adná, talán el lehetne gondolkozni, de ennyiért szerintem nem éri meg. Meg ha a fogyasztást is beleveszed, ha sokat van bekapcsolva a gép, pár hónap alatt a párezres árkülönbség egyrésze el is megy villanyszámlára. -
Henk
veterán
Nem csak a felfogatása.A venti kivételével az egész hűtő kísértetiesen hasonlít a Xigmatek hűtőire.Ha ebből indulunk ki akkor nemlehet olyan rossz.De kapható ez egyáltalán vagy mennyi az ára?A felfogatásával szerintem semmi gond nem lenne.
atesss: nekem az E8600-nál idle,alapórajelen 35 fokosak a magok és ezen egy Achilles van egy 12-es ventivel.Ha nem restelli mindig a ventit csavargatni meg feszt állogatni akkor egy tx2-t megpróbálhat rá.De passzív üzem feltétele a kielégítő házszellőz.Nem tudom amúgy mennyire hangos cuccok vannak a gépébe,de lehet egy freezer 7 sem hallatszana ki belőle.[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
Én idle-ben gondoltam az álló ventire (akár csak letöltésnél, már az is segítene; terheléskor meg felcsavarni), akár úgy hogy levesszük az FSB-t / feszt is az E7300-on, igazából netezéshez mondjuk 1,6Ghz is bőven elég.
Az E7300 ugye 45nm-es, és elvileg alig fogyaszt idle-ben (ezt mondják legalábbis). Csak 45nm-essel gyakorlati tapasztalatom még nincsen, ezért nem tudom hova tenni. -
csakyp
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy intel pentium D820 procit vennék, milyen hűtőt vegyek hozzá? Nagyon melegdek ezek a procik? (húzni nem akarom) Valakinek van tapasztalata milyen erős?
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
lenyűgöző a hasonlóság a crossbow és ennek a felfogatása között. Mi a véleményetek felmegy ez a lapomra gond nélkül, nekem egyre jobban tetszik.
-
Henk
veterán
A ninja bőven elég lenne passzívan is,de az 10k környéke.5k-ért passzív hűtőt ne kapsz.Ha olcsó kell és tekergetni akarja potival akkor CM tx2 vagy legyen AC freezer 7pro és azt nem is kell babrálnia.Pwm-es ventije van a lap tudja vezérelni és idle halk.
Dyno: egyáltalán nem ismerem ezt a sharkoon hűtőt.Szerintem egy freezer 7pro teljesítményű lehet.Ventije lehet hangosabb mert asszem a sharkoon ventijei siklócsapágyasak. -
atesss
addikt
Üdv !
Egy haverom akarná jócskán lecsendesíteni a gépét.
Milyen hütőt tudtok ajánlani kb. 5000ft-ig (de ha kicsit többért van kicsit jobb / olcsóbban nem sokkal rosszabb, az is jó lehet), egy E7300-hoz ?
A lényeg az, hogy idle-ben legyen nagyon halk, ha játszik (mostanában nem sokat), akkor meg potméterrel feltekerné, nekem még van pár itthon, tudok neki adni.
Az lenne az igazi, ha akár állhatna a venti, egy Ninja-val pl. ezt simán meg lehet oldani, de az drága. -
Dyno
veterán
Asus V70/72-n csavaros, de azok hangosak, esetleg marad a Sharkoon mi a vélemény róla? 6K-ért hozzátudnék jutni.
-
Dyno
veterán
Nem tudom, elkezdek újra nézelődni, ez a Senerites dolog most pofára ejtett, volt pedig még tervben pénzhiány esetén egy GlacialTech 5610 silent van egy teszt ott 6°C-al verte összesen a Xigma 963, de hát most így ő is ugrott mert máshol nem igazán van....teljesen tanácstalan vagyok milyen hűtőt vegyek, ezektől a műanyag pattintós gebaszoktól a frász geringet......
-
Henk
veterán
A múltkor volt egy políros Xigma 1283 az apróban 8k-ért.Erősen gondolkodtam rajt én is.Gyárilag elég sok hűtő van amit nem a csavaros felfogatással adnak ki,pedig ez nálam is szempont.Azért vettem annak idején TR hűtőt,de az meg jócskán 10k felett van.Az Achilles-hez én is azonnal vettem crossbow-t.
-
Henk
veterán
Szerintem elférne,még a 1283 is.Ezekkel a hűtőkkel nem szokott gond lenni ilyen szempontból hacsak nem valami igen különleges chipset hűtő van a lapon,de én a Xigma hűtőivel még nem hallottam senkitől,hogy gondja lett volna a felszereléssel.Ezt,hogy érted:Crossbow mennyire jó?Simán felcsavarozod a hűtő talpára a gyári felfogató helyére.A lap alá megy egy backplate és erre rácsavarozod a hűtőt.Teljesen egyszerű a szerelése és tökéletesen rögzít.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Ventit kicserélem rajta egy zalman f2-re mert ahhoz van feszültség szabályzóm, szóval majd ha terhelem akkor felnyomom maxra a fordulatot, ha emg nem leveszem minimumra, 3,2GHz nem egy komoly tuning késöbb, szeretnék majd 4magot ha a pénztálcám engedi mondjuk egy Q8200-t, de 3ghz fölé tutira nem húznám, igazából azért félek hogy ráfér-e a lapomra, nem-e lesz útba az északi hídnak a bordája, illetve hogy a Crossbow mennyire jó?
Elfelejtette: Már írtam is neki, köszönöm.
-
elfelejtette
veterán
Hy!
HDT-S963 hűtővel kapcsolatban kérdezd őt. Neki is ez van. Crossbow-t is tervezett hozzá, nem tudom konkrétan, hogy megvette-e.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Henk
veterán
Hát ezt nem ismerem,de gondolom hasonlóan jó mint a nagyobb testvérei.Ugyanarra a technológiára épül,bár a ventije biztos hangosabb mert csak 9-es van rajt.Miért nem veszed a 1283-at?(főleg ha komolyabb tuningot akarsz)
Az már bizonyított pár embernél,igaz 3k-val drágább.
Konfigos: Thx. -
Dyno
veterán
Sziasztok Xigmatek HDT-S963-ről mia véleményetek a adatlapomon látható lapra és procira menne, mert még komolyabb tuningot szeretnék, Crossbow-t is vennék hozzá, mert csavarozni szeretném inkább, senerit-be venném, mi a vélemény ráfér a lapra?Köszi mindenkinek előre is.
-
NFree
addikt
Nem tudom két procival is ue a jelenség tuningnál kevés, felszerelés előtt mindíg összenézem a procival fény fele tartva, nem láttam még, hogy nem illeszkedett volna.
A másik meg kap még MX-2-es pasztát ami azért jócskán besegít a hőelvezetésben.
Próbáltam már a hűtőt ellenörzésképpen, hideg majd meleg víz ráfolyatásával, közben a hűtő felületet kézzel ellenőrizve hogyan változik ott is a hőmérséklet, de reagált ahogy kell, gondolom. Nem tudom mi lehet. Tuning nélkül viszont szépen dolgozik, mégha a venti nem is jár, elfelejtettem összedugni a nagy kapkodásba a multkor az összeszerelésnél amikor megjött az ud3 rvga
-
Konfigos
őstag
Valóban nagyon hűvöske.Már akkor gondoltam amikor megláttam a gyári hűtőt.Nem valami acélos a kinézete de még az is lazán meghűti.Esetleg még feltudom tenni a mugen 2-őt egy e5200-as procira ha ez segít valakinek.Azon most jelenleg egy Xigmatek van de nem tudom a pontos tipusát mert nem az én gépem.
szobahő nálam 27 fok körül van de nem hiszem hogy pontosan mér a delfines hőmérő#9528: Te tudtad hogy jobb lesz mi?
Grat neked is hozzá[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Létezik , hogy nekem szar az achillesem, mert az e5200 proci is tuningnál már igencsak nyaldosta a 75fokot s a quaddal sem bír úgy ahogy szeretném , hogy lehetne kideríteni?
vga
-
Henk
veterán
válasz Konfigos #9522 üzenetére
Hát ez az Amd nagyon nem melegszik.Nekem alapórajelen,idle 35 fokosak a magok és load olyan 47.Ha 4ghz-re van húzva akkor idle 39 fok,load meg 53.
Meg nálam a magok mindig melegebbek legalább 10 fokkal mint a cpu.Szobában 21-22 fok van.
NFree: nekem Achilles-em van,a fent vázolt hőkokok azzal születtek.[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
Megvan a teszt.
Z600+2db Noctua 1200rpm
VS
Mugen 2 1db gyári venti 1200rpm(teljesen halk).Phenom II x3 720BE alapból 2.8 1.250V mellet
Nálam : 4.mag előhozva( biztos olvastatok róla hogy van rá lehetőség néhány darabnál a megfelelő alaplapban elővarázsolni a gyárilag letiltott 4.magot )Tehát 4 mag 3700mhz 1.425V
Terhelést Prime-al végeztem 4magonZ600: Idle 24fok
Load 42-44Fok Kupakhő, és kb 34fok maghő(kb amiatt mert nem jelzi a meghőt ha belövöm az ACC-t amivel előlehet hozni a 4.magot.
1.425V
Mugen 2: Idle 24fok
Load: 35-36 fok Kupakhő, és kb 25-27 fok maghő
1.425V
Egyértelmű a véleményem burtális ez a mugen 2 simán elverte a z600-at
Elnézést a hosszú hsz-ért de remélem tudtam segíteni másoknak akik nem tudnának dönteni[ Szerkesztve ]
-
kimi02
őstag
válasz elfelejtette #9517 üzenetére
Itt van egy kép változott a felállás. Elöl ez a Venti van 3000rpm-es, ami fujja be a levegőt,Hátul pedig ezek szivják ki 2 DB Venti 2500rpm-es.
-
Henk
veterán
Túl nagy különbséget nem fog produkálni a ninja2 sem ilyen hőfokoknál..
elfelejtette: nekem alap órajelen 47 fok a magok load,ezen 5-6 fokot javítani már nagyon nehéz.Mondjuk nálam a házhűtők is levannak nagyon szabályozva,de a tapasztalatom azt mutatta,hogy a házhűtők fordulatának emelése sem hoz kiemelkedően nagy javulást. -
elfelejtette
veterán
Szia!
A ház oldalán a lukat betömted? Mert csak akkor várj jó teljesítményt a hütötöl, ha biztosítod az optimális körülményeket. Írtam, hogy szerintem sok nálad a befújó venti, és csak kavarog a házban a levegö, a procihütö fölött lévö lyuk pedig ront a légáramláson.
Egyébként pedig a höfokok teljesen rendben vannak (4GHz-47fok, 4.2GHz-52fok). Ha a GeminiS is ezt tudta, az neki dicséret. Ezeken a hömérsékleteken úgy tudnál javítani ha feljavítod a ház szellözését, vagy a proci feszt próbálod meg lejjebb szorítani...
Egy mégjobb hütövel (Ninja2, Mugen2) is max. 5-6 fokot nyernél, de még ez sem biztos, ha így marad a ház szellözése."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kimi02
őstag
Szerintetek mennyivel jobb a SCYTHE NINJA 2 az Arctic Cooling Freezer EXTREME-nél? Hány fok a különbség??
-
elfelejtette
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
Ha nem húzod bőven elég a FReezer7 is! Nekem is volt, nagyon halk és PWM-es ventije van, tehát a lap szépen vezérli magától, ha nem forró a proci kakor pár száz rpm-en pörög csak.
Henk:
Sztem se vmi nagy durranás. itthon nem is nagyon fog fogyni szvsz. Ha csak a név el nem adja önmagát...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Egy AMD X2 4800+ (65W) procin szeretném lecserélni a gyári hűtőt valami halkra, viszonylag olcsóra és PWM-esre, a következő két hűtőt találtam eddig:- Scythe Shuriken (7ezer)
- Arctic-Cooling Freezer 64 PRO (4ezer)A CPU nincs húzva, alapon megy, a lényeg a halk működés. Megéri a +3ezer a Scythe-ért, vagy jó választás a Freezer is? Esetleg más alternatíva?
-
szegto
senior tag
Üdv.
Tervezem hogy veszek 1 ilyen procit... Intel Q8300 (4mag, 2.5Ghz, 1333fsb)
Valaki tudna segiteni, hogy milyen ventit lenne érdemes erre tenni ha huzni szeretném kicsit?
Kb vagy 3Ghz-ig. Vagy a gyári is megfelel erre a célra vagy érdemes rákölteni pár 1000et?
Köszi a válaszokat. -
Henk
veterán
válasz RootRulez #9504 üzenetére
Persze,megoldható a pwm szabályzás.A 212-re bármilyen 12-es venti felmegy,ez az előnye megvan.Veszel rá egy 12-es pwm-es ventit és tökéletes hűtőt kaptál ami halk és jól hűt.
NFree: most a legerősebb talán a Mugen2,de a Xigma is nagyon jó így szerintem is felesleges cserélned.Néztem tesztet róluk és ott a Mugen2 1,5 fokkal volt jobb az Achilles-nél.
Qru: néztem ezt a hűtőt mert Crusher linkelte a napokban és mondtam is neki,hogy szerintem olyan mint az Orochi kicsiben.Ugyanaz az alsó borda,nekem egyből az jutott róla eszembe.Itt mondjuk külön vannak a lamellák és talán kicsivel jobb lesz az Orochi-nál,ott szerintem a méret volt a lényeg. -
Qru
MODERÁTOR
-
NFree
addikt
Hali Véleményeket szeretnék erről a hűtőcskéről Scytech Mugen 2
Köszi
Jelenleg egy Xugma Achiles van a procin de nem tudom megérné-e a váltás[ Szerkesztve ]
vga
-
Henk
veterán
-
RootRulez
félisten
ASUS P5B Deluxe szted tudja a PWM-et?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- 0 perces RGB-s JONSBO CR-1200E processzorhűtők garanciával/számlával! (Intel+AMD!) 3999-4999 Ft/db!
- Arctic Freezer Xtreme 120 processzor hűtő intelre
- INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) vadonatúj, 0 perces, rézmagos, pasztázott hűtők! 1299-2999 Ft/db!!!
- Noctua NH-D14
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest