- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megmutatta a OnePlus a Nord 3 5G-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Őróla nem tudok semmit. Tényleg beleférhet 10-11-be, nekem őszintén megvallom, hogy kiesett a látókörömből. Lehet, hogy jó választás (azért elsődleges egérnek A4TECH lehet kicsit meredek ezzel a billegés effect-tel).
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
Érdemes megkocogtatni mind a két billentyűit. Az A4TECH gombjai nagyon puhák, de mivel én magabiztosan gépelek vakon, ezért nincs is nagyon szükségem visszajelzésre, és a puhasága miatt pedig sokkal gyorsabban tudok gépelni. Nekem jó. Micro-t tényleg érdemes izzadós kezűeknek venni, főleg egeret. Plusz a görgőt sokkal nehezebb és határozottabb módon lehet görgetni az A4TECH-nél és mivel az nekem másodlagos egér és VLC-nél használom az ágyból hangerőszabályzásra illetve NBA meccsek szüneteinek elpörgetésére, így nekem ez nagy előny+jobban is dolgozik a lepedőn, mint a Microsoft Wireless 4000-es egerem. Ettől még neked lehet rossz, de hogy lakkcsillogású a teteje az elég meredek élőben
A4TECH elromlik, tudsz venni még egyet szinte az árából...Én így voltam vele (jó én haverságból 5e-ért kaptam meg
)
-
Tristis
őstag
-
Tristis
őstag
A4 TECH 3100N vélemény: billentyűzet + egér, vezeték nélküli, wireless, wifi, kombó, combo
A billentyűzet szerencsére matt színben pompázik, így nincs az az érzése az embernek, hogy hányni szeretne. Nagyon hasonlít egyébként egy ilyen bill a sima A4Tech dolgokhoz. A billentyűzet elég alacsony, a billentyűk meglehetősen nehezen különböztethetők meg egymástól tapintásra, ugyanakkor fényévekkel könnyebben járnak, mint más billentyűzetek, amiket ismerek. Egyébként megszokható és akkor egészen szépen lehet vele pötyörészni. Ami számomra a legmegnyerőbb tulajdonság az az, hogy nem csörög, mint a Microsoft 2000-es modell. Azért lehetnének kicsit magasabbak a gombok és a könyöktámasz is hiányzik kicsit, de tudtam, hogy mit miért adok fel. Kicsit rövid úton járnak, de nem annyira szembetűnő a dolog.
Az egér meglepően hosszúkás, amit én nagyon szeretek, mert sokkal jobban beleillik a kezembe, mint a dundibb Microsoft egerem. A legfurcsább tapasztalatom, hogy meg tudom billenteni az egeret. Lehetséges, hogy nekem van suta kezem, de kicsit fura az érzés. Nem rossz, csak furcsa. Az anyaghasználatnál ne várjunk többet, mint egy 1700 Ft-os egérnél várnánk, azonban a Padless technológiai kiválóra vizsgázott, jobb használni pl. lepedőn, mint a (másik) Microsoft Mobil Mouse 4000-esemet, az pedig egy jócskán drágább egér. Az egérkattintás hangja elég irritáló számomra, de szerencsére csak tv-zéshez lesz használva.
Hatótáv kérdése: az egeret próbáltam, mivel az a fontos ugye ebben az esetben. A gépbe hátulra bekötve gázos, de adnak hozzá egy kb. 80 cm-es kábelt, amivel már tökéletesen működik (router alá betoltam, ami a gép tetején van). Egér egy csukott ajtón keresztül így-úgy még adja a jelet 7 méterről. Ha légvonalban rálátnak egymásra nagyjából, akkor tökéletes az érzékenység, így nem lehet baj.
Összegezve ennyiért úgy néz ki kategóriagyőztes, ha nem tudsz vakon gépelni és halk megoldásra vágysz, illetve fontos, hogy mindenhol menjen az egér (fotel karfa ugye?!
) Logitech MK 260 minőségben (német kiosztás), Microsoft 2000-es a fenomenális kartámaszban alternatíva, Genius gombjai vagy ragadnak, vagy bénább, mint az A4TECH, a többi megoldás pedig vagy röhejesen drága, vagy röhejes normál használathoz.
-
Tristis
őstag
válasz
Wheeler8 #10986 üzenetére
Szia! Mivel wifis billentyűzetet külön csak értelmezhetetlen áron lehet kapni (főként teljes értékűt), ezért vagy szettben gondolkodj, hogyha fontos a wifi (gyakorlatilag egy alternatíva van A4 tech 3100 és fejlettebb társai többit leírtam lentebb lentebb olvasható az összefoglaló róla).
-
Tristis
őstag
válasz
JohnnyWeiss #10970 üzenetére
Pc bontókban nézz szét mindenképp!
-
Tristis
őstag
Köszönöm megtisztelő válaszod!
Úgy látom, hogy nem kapható külön értelmezhető áron wireless/cordless billentyűzet, ami számomra borzasztó bosszantó.
Gazdasági szempontból úgy döntöttem eladom majd a wifi-s egeremet és vásárolok egy egyszerű szettet. Hatótávolságtól félek kicsit, mert 4 métert kellene tudnia az új összeállításnak.
Játékban maradt versenyzők ár szerint sorban:
- A4 TECH 3100N: (5,7e) én rendkívül kedvelem az alap A4 TECH billentyűk nyomáspontját, nem csillog és teljes értékű billentyűzetet kapok.
- Genius Slimstar 8010: (6,3e) ugyanaz az elgondolás, csak kicsit drágábban. Olvastam arról, hogy leárnyékolja a wifije a netnek, ami azért elég szánalmas. Az újabb modellcsalád gombjai pedig ragadnak, ami elég nevetséges lesz, amikor 350-400 percenkénti leütéssel gépelek.
- Logitech MK260: (7e) ugyanaz, mint a felső kettő, csendes billentyűk és szép nagy vevő, ami nálam elfér és így biztosabbnak látszik a számomra szükséges hatótáv. Ha minden igaz ez csak német kiosztással megvásárolható. A többi megoldás money for nothing számomra.
- Microsoft Wireless Desktop 2000: (10e) csodálatosan jó bevonatú könyöktámasza van (a jelenlegi egerem oldalán is ilyen található), amelyet szívesen használnék a jövőben is! Sajnos csillog, ami engem taszít.Egyelőre ezek a benyomásaim. Az eddigi információimat esetleg meg tudjátok cáfolni/erősíteni?
-
Tristis
őstag
válasz
Sk8erPeter #10955 üzenetére
Természetesen a legolcsóbb olyan billentyűzetre van szükségem, ami megfelel a kívánalmaknak. Remélem van egyáltalán megfelelő alternatíva elérhető áron... Mivel ez egy luxus megoldás, így csak akkor költök rá, ha nem szökik az ár túl magasra. Nagyon max. 8-10e Ft.
Nem mondtam, de esetleg fontos lehet, hogy van egy Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 már wifivel olykor-olykor használva (pc-ről nézek meccset ezzel pörgetem a szüneteket, illetve állítom a hangot az ágyból). Nem tudom mennyire akadhatnak ezek az eszközök össze...
-
Tristis
őstag
Asszony nem tud vakon gépelni és utálja, hogy ki kell húznia az íróasztalból...
Most mit lehet tenni?!
Keresnék egy hosszú "í" betűvel is rendelkező billentyűzetet (nekem ez jelenti azt, hogy magyar) wifi-s, azaz vezeték nélküli kivitelben. Sajnos pénztárca nincs nagyon eleresztve. Kitétel lenne még, hogy ne legyen hangos az eszköz. A többi csicsa nem érdekel. Előre is köszi skacok!Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Parfüm topik
- Milyen routert?
- EAFC 25
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- További aktív témák...
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro Black Slate 75% TKL - Barebone, ANSI-Layout, fekete
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest