- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz Molydeus #95943 üzenetére
Persze, nem kell feltétlenül tökéletes kontraszt, de itt most a legtöbb ember átvilágítós kupakot szeretne, aztán próbáljuk átterelni a minőség irányába (ami cserébe nem átvilágítós), és ekkor jön a concern hogy éjszaka mennyire olvasható. Ilyen usereknek én nem mernék ajánlani olyat ami a láthatósági spektrumban "valahol" van, aztán lehet az a szint már szubjektíve pont nem lesz eléggé olvasható neki. Szóval én csak arra reflektáltam lényegében, hogy ilyen embereknek BoW szettet kell ajánlani alapvetően, legalábbis ami az alfákat illeti, mert biztosan az a legjobb és pont. Aztán ha bejön és költeni akar még a hobbira, akkor lehet valami (ilyen téren) kevésbé biztos szettbe beruházni, mint pl egy Arctic a világosabb feliratos alfákkal.
#95942 Synthwave; #95946 dqdb
I stand corrected. Jó mondjuk az első linkelt szett azért csak erős túlzással BoB, inkább darker grey on dark grey, de ez a Cosmos tényleg durva, konkrétan blank szettnek tűnik ha nem nagyítasz rá a kupakokra a képen. Mondjuk hogy ennek mi értelme van azt én nem tudom. Akkor már legyen simán csak blank.
"Ennek az az oka, hogy NovelKeys Mike szeretett volna egy blank MTNU készletet, de a GMK-nak nincsenek még meg a singleshot az öntőformái, úgyhogy doubleshot öntőformákat használták."
Hehe, na ez mondjuk poén. Egyszerűbb volt feliratos kupakot csinánlni csak literally ugyanolyan színű felirattal, mintsem egy ténylegesen blank szettet, LOL.[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
dqdb
nagyúr
válasz Molydeus #95943 üzenetére
Amúgy nézd meg a MTNU Graphite-ot, ami egy double-shot "GOG" blank.
Ennek az az oka, hogy NovelKeys Mike szeretett volna egy blank MTNU készletet, de a GMK-nak nincsenek még meg a singleshot az öntőformái, úgyhogy doubleshot öntőformákat használták.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Napelem
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest