Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz Molydeus #95943 üzenetére

Persze, nem kell feltétlenül tökéletes kontraszt, de itt most a legtöbb ember átvilágítós kupakot szeretne, aztán próbáljuk átterelni a minőség irányába (ami cserébe nem átvilágítós), és ekkor jön a concern hogy éjszaka mennyire olvasható. Ilyen usereknek én nem mernék ajánlani olyat ami a láthatósági spektrumban "valahol" van, aztán lehet az a szint már szubjektíve pont nem lesz eléggé olvasható neki. Szóval én csak arra reflektáltam lényegében, hogy ilyen embereknek BoW szettet kell ajánlani alapvetően, legalábbis ami az alfákat illeti, mert biztosan az a legjobb és pont. Aztán ha bejön és költeni akar még a hobbira, akkor lehet valami (ilyen téren) kevésbé biztos szettbe beruházni, mint pl egy Arctic a világosabb feliratos alfákkal.

#95942 Synthwave; #95946 dqdb

I stand corrected. :Y Jó mondjuk az első linkelt szett azért csak erős túlzással BoB, inkább darker grey on dark grey, de ez a Cosmos tényleg durva, konkrétan blank szettnek tűnik ha nem nagyítasz rá a kupakokra a képen. Mondjuk hogy ennek mi értelme van azt én nem tudom. :F Akkor már legyen simán csak blank.

"Ennek az az oka, hogy NovelKeys Mike szeretett volna egy blank MTNU készletet, de a GMK-nak nincsenek még meg a singleshot az öntőformái, úgyhogy doubleshot öntőformákat használták."
    Hehe, na ez mondjuk poén. Egyszerűbb volt feliratos kupakot csinánlni csak literally ugyanolyan színű felirattal, mintsem egy ténylegesen blank szettet, LOL. :DDD

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

• dqdb

nagyúr

válasz Molydeus #95943 üzenetére

Amúgy nézd meg a MTNU Graphite-ot, ami egy double-shot "GOG" blank.
    Ennek az az oka, hogy NovelKeys Mike szeretett volna egy blank MTNU készletet, de a GMK-nak nincsenek még meg a singleshot az öntőformái, úgyhogy doubleshot öntőformákat használták.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák