Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroy83
tag
válasz
WolfheartGR #9482 üzenetére
Tegnap kicsit nehéz napom volt, lehet h nem 10++ sörrel kellett volna akarnom megvilágosulni a témában. Mindenesetre most megértetetm amit írtál.
-
stranger28
addikt
válasz
208 ms, pedig engem szerettek mindig is bannolni, bakker.
Hát, én már leírtam neki, hogy az nem az egér válaszideje, hanem az USB-é, ha úgy tetszik, de nem érti. Másrészt az sem bonyolult dolog, hogy a billentyűzetnél nincs mozgás, amit nagyon pontosan le kéne követni digitálissssan. Az, hogy a billentyűzettel is tudsz irányítani, teljesen irreleváns, mivel vagy le van nyomva valami, vagy nem. Egérnek pont az az előnye, hogy térbeli mozgást követ le, így pontosabb, mintha 4-8 irányod lenne összvissz ilyen lenyomás-nemlenyomás kombókkal.
-
kroy83
tag
válasz
Tudom mennyi az a 8ms, és a saját agyamra hagyatkozok, Próbálok nem megenni semmi sz@rt. Kösz a segítséget. Respect.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest