Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
"így könnyen előfordulhat, hogy a többi billentyűhöz képest egy hiperérzékeny space lesz a vége (extrém esete, amikor a rugó nem tudja visszatolni a kupakot, de ilyen erősen taktilis vonalon szokott előfordulni),"
Az extrém esetektől eltekintve, a space alá kerülő kapcsolókba érdemes minél hosszabb rugót tenni szerintem, ami relatíve gyenge (de annyira még nem gyenge hogy ne tudja visszanyomja a kupakot leütés után). Így a véletlen lenyomások esélye csökken, de azért a visszalökés sem nagy erővel fog történni. Persze ettől még nem lettünk sokkal okosabbak, mert attól még kísérletezni kellAmúgy néha tényleg nehéz kitalálni, hogy éppen mi a kínja egy space-nek. Én most a TTC Silent Bluish White-okat használom a Q1-ben. Kivétel Space alatt, ott maradt a U4. Nem tudom miért de a Blusih White sokkal szarabb space alatt...stabokon semmit nem változtattam, csak kicseréltem a kapcsolót és egyből sokkal szebb hangja lett.
Mindenesetre tökre igaz hogy a space a legkényesebb billentyű az egész billentyűzeten, azzal kell a legtöbb mágia hogy jó legyen, mind stabok mind a kapcsoló szempontjából. Illetve ha valaki egy silent billentyűzetet használ, ott eleve még sokkal nehezebb dolga lesz a Space-szel, mert annak minden kis zaja sokkal jobban fogja zavarni a fület, jobban "kihallatszik" gépelés közben, érthető okból.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Keychron K6 Pro // Számla + Garancia //
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest