Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz dqdb #88153 üzenetére

"így könnyen előfordulhat, hogy a többi billentyűhöz képest egy hiperérzékeny space lesz a vége (extrém esete, amikor a rugó nem tudja visszatolni a kupakot, de ilyen erősen taktilis vonalon szokott előfordulni),"

Az extrém esetektől eltekintve, a space alá kerülő kapcsolókba érdemes minél hosszabb rugót tenni szerintem, ami relatíve gyenge (de annyira még nem gyenge hogy ne tudja visszanyomja a kupakot leütés után). Így a véletlen lenyomások esélye csökken, de azért a visszalökés sem nagy erővel fog történni. Persze ettől még nem lettünk sokkal okosabbak, mert attól még kísérletezni kell :D

Amúgy néha tényleg nehéz kitalálni, hogy éppen mi a kínja egy space-nek. Én most a TTC Silent Bluish White-okat használom a Q1-ben. Kivétel Space alatt, ott maradt a U4. Nem tudom miért de a Blusih White sokkal szarabb space alatt...stabokon semmit nem változtattam, csak kicseréltem a kapcsolót és egyből sokkal szebb hangja lett.

Mindenesetre tökre igaz hogy a space a legkényesebb billentyű az egész billentyűzeten, azzal kell a legtöbb mágia hogy jó legyen, mind stabok mind a kapcsoló szempontjából. Illetve ha valaki egy silent billentyűzetet használ, ott eleve még sokkal nehezebb dolga lesz a Space-szel, mert annak minden kis zaja sokkal jobban fogja zavarni a fület, jobban "kihallatszik" gépelés közben, érthető okból.

Új hozzászólás Aktív témák