Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
30$-os kínai billzeteknél * sincs külön ANSI meg ISO PCB, csak a plate más, meg a kupakok feliratozása.
De van valahol egy 30 éves BAE ANSI billzetem, amin szintén megvan az ISO +1 gomb helye, csak oda nem tettek kapcsolót.
Nagy tömegben gyártott ócó cuccoknál általában ilyenekre is figyelnek, hogy ne kelljen Európába másik verziót gyártani.
*: Valahol olvastam, hogy az EasternTimes gyártja a Redragon cuccait is.
Kumarát, Mitrát tuningoló kollégákat kérdezném, hogy náluk is megvolt az ANSI gombok helye a PCBn?#66562: Nem tudod érzékelni, hogy ISO vagy ANSI a billzet, ha fizikailag ugyanaz a PCB van mindkettőben.
Fenti ócó német TKLen pl. minden kapcsolóhely aktív volt, simán beadta a \-t vagy az Entert, amikor az ANSI kapcsolóhelyen lévő forrasztási pontokat zártam rövidre, amikor a sokéve kallódó PCBt teszteltem. -
Throme
veterán
Hát én ilyen nyalánkságokhoz nem értek.
Azért is furcsa nekem ez az egész, mert, ha már a szoftver (mindkettő, cooler master portal, masterplus) felismeri, hogy V1 vagy V2 billentyűzet van csatlakoztatva a géphez (a másikkal nem működik), akkor meddig tartana már, hogy felismerje automatikusan, hogy ANSI /ISO?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- eFootball
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Túra és kirándulás topic
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest