- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
nyunyu #106631 üzenetére
Anno miattad kezdtem el kipróbálni a Silent Outemu kapcsolókat.
Nekem a Silent White volt az első. Akkoriban egy bajom volt vele: kb. a rugók 5-10 %-a pengett nálam. Mivel kedvem nem volt (azóta sincs) kapcsolókat szétszedegetni, így válogattam helyettük újakat.
Silent Peach V1, V2 megvolt, utóbbit használtam kisebb megszakításokkal kb. egy évig. Próbáltam a Silent Lemon V2-t, de a pukli+rugalmas leérkezés nekem már végképp sok.Érzésre nekem egy régebbi, lepkefing taktilis jött be leginkább, de nem találtam olyat, ami jól kent, és relatíve halk, halkítás nélkül. Ezt a gyenge taktilitást sikerült kiváltani egy erősebb lineárissal, ami jól kent is, halkabb is, mint egy átlagos lineáris: Gateron KS-3X47 Pro. Egyik billentyűzetben ez van egy ideje, másikban Haimu x Geon HG Red Silent Linear. Valószínűleg előbbi megy majd a forrasztós Neo 75 NYÁK-ba. A tri-mode NYÁK-on meg lehet kísérletezni, bár én ritkán szánom rá magamat kapcsoló próbálgatásra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged