- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ispy
veterán
válasz
JulianSinulf #105305 üzenetére
Igaz ez nem tkl, de szerintem elég jó minőséget csinál a windstudio: dr-70f
Ez szállítással, sarcokkal olyan 240 körül lehet. Plusz van b stock is feketéből, az még egy 30-al olcsóbban kijöhet.
-
dqdb
nagyúr
válasz
JulianSinulf #105305 üzenetére
A Pro-n van 4 makro gomb.
Arra figyelj, hogy az a Q3 Pro Special Edition, ahol az egyik albrandjüknek, a Lemokey L3-nak a házát használták fel. A normál Q3 Pro pontosan ugyanolyan kinézetű és kiosztású, mint a Q3 Max. Az előbbiből feketében már csak barebone vagy nem DE ISO akad, az utóbbiból van még DE ISO is. Mindkét oldal szállít Németországba, nem tudom, hogy áfát kell-e még fizetni, magyarországi célpont esetében a gyakorati tapasztalat az, hogy nem. A Keychron német oldalán elérhető mindkét billentyűzet drágábban (igaz, a Q3 Pro nem DE ISO kiosztásban csak), ez garantáltan áfás ár, cserébe sokkal magasabb.A másik 3 billentyűzet csak azért került kilátásba, mert ajánlásba kaptam. És mindent megnézek.
Billentyűzetként az említettek közül a Cycle8 a legjobb, csak elérhetetlen a linkelt darabokat kivéve.A listában a Neo80-at második helyre tenném, kissé a Cycle8 mögé, ez könnyen elérhető, de a linkelt darabtól eltekintve csak előrendelésben és barebone-ként érhető el, cserébe teljesen testre szabhatod, hogy mit szeretnél.
A Keychronokat harmadik helyre tenném, nagyobb távolságra a Neo80-tól. Prebuiltként rendben van alapvetően az áruk (nem az általad említett horror árakra gondolok, hanem a keychron.com + áfa árra), barebone-ként már túlárazottak, mert egy Neo80 olcsóbban jobb (kivéve, ha éppen extrém akciósak, mint itthon pár modell). A Keychronok hátránya szokott lenni a relatíve magas kialakítás, így csuklótámaszra nagyobb valószínűséggel lesz szükséged, mint a lényegesen alacsonyabb építésű társainál.
A Zoom TKL-t nem sorolnám be, a Neo80 mellett nem érdemel említést. Az Evo80-at a Keychron környékére tenném, de erről nem láttam még rendes review-t (nem is kerestem nagyon).
Az a kérdés, hogy mennyire sürgős és mennyire szeretnél legózni. Ha nem sürgős, akkor egyértelműen Neo80, ha sürgősebb vagy nem szeretsz annyira legózni, akkor Keychron. Szoftveres oldaluk ugyanaz (VIA a Neo80-nál, VIA és Keychron Launcher a Keychronnál), amit az egyik tud, a másik ugyanúgy tudja.
De akármelyiket is választod, köröket fog verni billentyűzetként arra a Be Quietre.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest