Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is igaz.
Egyébként a Box Navynál pl. nem nagyobb a wobblingja, inkább az SA Espresso és az MT3 Black Panther között volt éles a különbség - az MT3 szett szorosabb.
Mmmmilyen kapcsolókról van szó? Uni profilok bejönnek.
Egyébként minél tovább használom, annál szerelmesebb vagyok ezekbe a kapcsolókba. Nem is feltétlen csak a hangjuk miatt, hanem a taktilitásuk az, ami mindent visz, ahogy érzetre működnek. A korábban próbált clickyk csak kapcsolónak érződtek, amik klikkennek, ezeknél viszont olyan a gépelési érzet, mintha a kapcsolók alatt/mögött nagy, nehéz, olajos vasak mozognának, és továbbítanák a mozgást - az az igazi mechanikus érzet. Azt nem tudom, hogy a 40 grammos esetében mennyire hasonló az érzés.
A hangot egyébként most úgy kezeltem kicsit, hogy feltettem a házak aljára a gyárilag kapott bübürcöket, így nem a teljes ház támaszkodik a puha deskmaton, hanem a gumitappancsokon áll, így kevésbé tompít, nem biztos, hogy nem lesz ez így jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Logitech G915 TKL US ANSI Clicky - új állapotú
- Cooler Master Masterkeys Pro S RGB ISO/magyar
- Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless (Tactile)
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
- Mechanikus játékbillentyűzet ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe. RGB. ROG NX Red kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest