Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem a fórumtársaknak.
Ma végre megjött minden cucc így beüzemeltem a Ducky one 3 RGB billentyűzetet. Eredetileg kék switchel vettem, de érkezett hozzá 103 piros switch és abból a legtöbbet be is építettem a kékek helyére, ugyanis a kék kattanó hangja nekem nem jött be, bár a régi Cougar Attack X3 hangja piros switch-el is volt majdnem annyi. Viszont a Ducky a pisros switch-el már halkabb, így nem zavar senkit ha gépelek. Kicsit hangosabb mint egy laptop bill, de összességében megérte hozzá a piros switch, főleg hogy a Cougar is piros switch-el van így ahhoz vagyok amúgy is szokva. Na meg nekem nem kell hogy hullámozzon van egyéb módon világítson hanem jó ha egy színben világít, és sok színvariáció után végül maradt a vörös háttérvilágítás. Kép róla ahol már magyarosítva is lett németről.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- RAM topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest