- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem a fórumtársaknak.
Ma végre megjött minden cucc így beüzemeltem a Ducky one 3 RGB billentyűzetet. Eredetileg kék switchel vettem, de érkezett hozzá 103 piros switch és abból a legtöbbet be is építettem a kékek helyére, ugyanis a kék kattanó hangja nekem nem jött be, bár a régi Cougar Attack X3 hangja piros switch-el is volt majdnem annyi. Viszont a Ducky a pisros switch-el már halkabb, így nem zavar senkit ha gépelek. Kicsit hangosabb mint egy laptop bill, de összességében megérte hozzá a piros switch, főleg hogy a Cougar is piros switch-el van így ahhoz vagyok amúgy is szokva. Na meg nekem nem kell hogy hullámozzon van egyéb módon világítson hanem jó ha egy színben világít, és sok színvariáció után végül maradt a vörös háttérvilágítás. Kép róla ahol már magyarosítva is lett németről.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest