Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Domonkos #59176 üzenetére
Nagyon makacsnak kell ahhoz lenni, hogy az ember ugy gondolja, hogy a vilagitas megeri az aldozatokat.
Én ezt inkább úgy vettem észre (saját magamból kiindulva), hogy az ember az elején nem érti mi ez a nagy világítás útálat, én se hallgattam senkire.
Megvettem jópár billentyűzetet, aztán ahogy telt az idő, több tapasztalatot szereztem, rájöttem mi az ami tetszik, így a többi tényező (kapcsolók minősége, stabilizátor, elrendezés, méret, HANG
) egyszerűen többet számít mint a világítás...
Sőt ha belegondolok egy billentyűzetnél érthetetlen, hogy miért fontos a villágítás milyensége. Kivéve talán ha valaki sötétben használja és mondjuk nem tud vakon gépelni, (és nem tud / akar felkapcsolni egy kis lámpát) csak az "ára" ennek a kényelemnek elég brutális és persze itt nem kifejezetten a pénzbeni külömbözetre gondolok, hanem, hogy mi mindent kell feladni ezért...
Saját vélemény, senkit nem akarok megbántani vagy megtéríteni
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Turtle Beach Vulcan II TKL Pro // Számla + Garancia //
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest