- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucumber87
tag
válasz
Gergőke88 #190480 üzenetére
A priusnál/aurisnél most első keresésre az a problémám hogy vagy 10 évnél öregebb amitől egyenőre kicsit tartok, vagy ha változik az évjárat, 3MFt körül inkább csak 250-300 futott kilométereseket látok eddig (a yaris kivétel de az meg nem ideális családi használatra). Olvasom helyenként hogy egy hybridnél nem a km számit de egyenlőre szkeptikus vagyok
-
cucumber87
tag
sziasztok!
Pár honnappal ezelőtt már nagyon sok mindenben segítettek mikor mozgássérültként teljesen laikosként gyerkőc miatt autóvezetést most kezdve fordultam hozzátok.
Azóta sajnos sok minden történt és végül úgy döntöttünk nem élóünk a támogatással a sok bizonytalan és korlátozó tényező miatt, ezért most már kicsit konkrétabb elképzelésekkel fordulnék újra a közösséghez:
Annyi fixen megmaradt hogy az autóvásrárlásra szánt összeg maximum 3M.
Mivel az állapotom miatt átalakitás elő lett irva és vezetés technikai segitség is javallott az alábbi alapfeltételek mellett keresünk:
- automata váltó
- tempomat
- tolatóradar esetleg kamera
- 2012-nél nem régebbiHybrid Toyota vonalon már elindultunk, de találtam egy hirdetést ami nagyon tetszik de se a Volkswagenről se annak hybrid tapasztalatairól nem tudok semmit:
Mi a véleményetek, tanácsotak a fenti hirdetésről, illetve ha esetleg van kokrét jármű amit el tudtok képzelni azt is örömmel fogadom
Szép Hétvégét!
-
cucumber87
tag
Már most rengeteget segítettetek! Köszönöm!
Mivel még egyenlőre a jogosítvány megszerzését fogom most elkezdeni az átalakítás költségeinek még nem jártam utána és azt se találtam meg arra mennyi támogatás jár pontosan, mert gondoltam legalább kb egy év mire megszerzem a jogsit
-
cucumber87
tag
válasz
BigBlackDog #183692 üzenetére
Már beszélünk is párommal ő ennyit reagált:
Induljunk ki a legolcsóbb megoldásból
És onnan nézzük, meddig mehetünk elTehát a támogatáson felül maximum 1-1.5öt ráköltenénk lehet.
Tehát a maximum vége akkor : 2.1
-
cucumber87
tag
válasz
BigBlackDog #183690 üzenetére
Szia!
Kb összesen 1.5 lenne a keret akkor mondjuk
És találtzam egy cikket hogy változnak idén a támogatás feltételei, de erről semmi hivatalosat nem sikerült megtudnom
-
cucumber87
tag
Üdv Kedves Fórumozók!
Elöljáróban abszolút analfabéta vagyok gépjármű szinten , az összefoglalót elolvastam, de kis tulzással nekem még a cm3 se mond sokat
Most házasság után úgy adódott hiogy itt az idő saját kocsinak.
A jármű vételt az alábbiak szerint tervezzük:
Mivel mozgássérült vagyok szeretnénk felhasználni gépkocsi támogatást, tudtommal ez most 600 ezer forint használtató esetén, de vétel szempontjából nem tiszta mik a megkötések.
Bár még nincs jogosítványom de idén szeretném elkezdeni, az már biztos hogy csak átalakított járművet vezethetek majd ezért pl egyértelmű hogy autómata váltós kocsit kell nézni.
A támogatás mellet a lehtő legjobb választást szeretnénk meghozni körüberlül még 500 ezer ft ráköltéssel.
De azért érdekelne minket hogy van e esély jó Hybrid vételére (Azért itt lehet átlépnénk a 600+500 lélektani határt ha valaki azt mondja ez kihagyhatatlan ajánlat
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest