- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
flymi #105058 üzenetére
Anyám vett tavaly ilyen megane-t, 1.6-osat, műszakilag nagyon jó állapotban van, a belső sem vészes, 480k volt és eddig nem kellett rá nagyon költeni. Szóval 500k környékén abból találsz jót.
A mazdáknál elvileg a rozsdára kell figyelni leginkább (nekem újabb 6-osom van), de ahogy már írtad, ott talán kicsit neccesebb a 700k-s határ, de szerintem azért lehet találni annyiért.
Mondeoról nem igazán van infóm, haverom szüleinek volt ilyenje régen, de az 2.5 V6 motorral volt, nem nagyon panaszkodtak róla, csak ennyit tudok.
Ha a pénz nagyon számít, akkor megane-t vennék a helyedben, 1.6 16v motorral, az már egész jól megy. Jó áron megvan, olcsó alkatrész, és ha sikerül találni egy jó példányt, akkor megbízható is lesz.
Én inkább a mazdát választanám, de csak azért, mert nekem számít a vezetési élmény, az pedig a mazdáknál abszolút megvan
Bátyámnak 97-es 323 S V-je van, azt is egész jó vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest