- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
espadawin #220913 üzenetére
Csak a nagyvárosokban van leginkább ilyen korlátozás, ott is egyes zónákban például belváros vagy külső lakóövezetek. A legtöbb helyen euro 4 matrica kell, azokkal már be lehet menni, és elenyésző az ahol legalább euro 5 kell. Itthon nagyobb sztorija van ennek mint kint
Szerintem ezt nekem szántad, nem a kollégának. Először is, nincs Euro4 vagy 5-ös matrica, amire te gondolsz az az Umwelt matrica, ami Euro3-tól már zöld. De a nagyobb városokba pl Stuttgarba csak Euro5 dízel hajthat be és vannak övezetek, pl a belváros ahol csak Euro6. Ha lebuksz, 108,50€ a büntetés.Nem nagyobb a sztorija, mert gyakran megtapasztalom, itt élek. -
tboldi
nagyúr
válasz
espadawin #220907 üzenetére
Ha csak ilyen rövid időre tervezel vele, nem szűkítenék kizárólag dízelre.
És az biztos, hogy a "1-1,2 millió körül már látok ilyeneket és akkor a maradék pénzt rendbe rakásra költeném" sosem volt jó terv, egy életre megutálod.
A kínálat másik végéről célszerűbb válogatni, de ha az nem fér bele anyagilag, akkor másik típust kell nézni, vagy lejjebb kell adni az igényeket. -
Biqci
aktív tag
válasz
espadawin #220907 üzenetére
Nem követem annyira a piacot, de szerintem ezért az összegért nem fogsz 2008-09 körüli autókat kapni. De ezt elmondják a többiek. Nekem igazából Németország ütötte meg a szemem. Csak kérdezem, hogy azzal képben vagy, hogy sok városba már Euro4-es dízellel sem hajthatsz be, de van olyan is, ahol már az Euro5 is tiltva van…
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest