Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Integrale #121669 üzenetére
Nem kell kiforgatni a szavaimat , pláne úgy nem,hogy most nem a swiftről van szó..
Erre a mindjárt kiderülre írnék valamit de nincs kedvem már vitázni kb a semmin.. Egymást győzködjük itt kb mint a degeneráltak, közbe semmi értelme.. Úgy sem mi döntünk hanem a vevő.. Mi csak mondjuk neki ennyiért mi a legésszerűbb..
De ha már hashtagedbe benne van a megane akk ja.. Előbb vennék meganet mert én ilyen vagyok.. Más meg előbb venne puntot, harmadik előbb venne fastrat és a többi és a többi.. Van ezzel problem? Nincs..
Ha egyformák lennénk unalmas lenne az egész világ.. Meg ez a topic is..
Gergoke: Te jó dolgokat írsz az a lényeg... Amúgy meg mindenki hülyülhet egyszer-kétszer szerintem.. Valaki itt kb minden nap.. Akkor ne vegyél komolyan, engem nem befolyásol elhiheted.
Amíg nem csinálok olyat mint Érden kb a lerohadt b corsások fiatal rétege,a hátrahajtott baseballsapkás f@szkalap h 60al belemegy körforgalomba(forgalomba) tekeri a szervo nélküli kormányt, közbe majd felborul mindenkit veszélyeztet addig szerintem nem én vagyok a komolytalan.. Én elzárt területen voltam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest