- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
bitpork #44704 üzenetére
Tavaly haver hozott ilyen hosszú hőmérőt (mint amivel a húsokat szondázzák), berakta a szellőzőbe és 7-8fokos levegőt fújt a gép LOW állásban, gondolom van benne még gáz bőven
Xero: most hogy mondod lehet hogy mégis be volt kapcsolva a klíma néha, mivel nem használom az ECON funkciót a climatronic-on.
tomcsi23: Semmilyen állásban nincs szag. Régebben amikor papírra cseréltem a szenes pollenszűrőt volt szaga vmiért a klímának, de már az sincs egy jó ideje.
-
TaaT
nagyúr
Na, mindenki megnézte magát street view-en?
Engem menet közben kapott el [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
alienpapa #44425 üzenetére
Ha egy olyan autót fogsz ki amit az előző tulaj nem úgy szervizelt hogy ezt a hibát majd a köv tulajdonosra bízom, akkor nem befolyásoló tényező hogy dízel vagy benzines.
Az más tészta hogy épkézláb TDI-t nem kapsz ennyiért, tehát G4-ből a dízel ki is esett...
Kicsi benzinesekből az 1.4 felejtős, 1.6 8V vagy 16V között érdemes keresgélni, esetleg ha beesik jó áron egy 2.0 8V.
Ezekből nyugodtan lehet válogatni, csak ne vmi ilyesmibe tenyerelj bele
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
alienpapa #44409 üzenetére
"Ha nem egy golf, akkor mi?"
A fransziáknak nincs áruk, arrafelé érdemes kutakodni ha számítanak a forintok.
Bár nem tudjuk mik az igényeid, lehet német autók között is volna neked való.
"te ennyi pénzért mit vennél?"
kettesgolfot, bár lehet hogy ez a pénz még kevés lenne egy jó állapotúhoz...
-
TaaT
nagyúr
válasz
DeFranco #44266 üzenetére
Jah abban a műsorban szinte sosem futak aknára, ha meg mégis, olyan oltári nyilvánvaló hiba miatt amit más autónál a helyszínen kiszúrnak. Pl volt egy szuszka terepjáró, megvették, fel offroadosították, belelocsoltak egy csomó pénzt, elvitték műszakira, ott meg kiderült hogy szét van rohadva az alja.
Aztán eladták kicsi pénzért, buktak rajta pár száz fontot...
-
TaaT
nagyúr
Porig ültetett GTR
-
TaaT
nagyúr
Erről el hiszi vki hogy gyári dukkózás?
nagyban
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #43696 üzenetére
"Békés megyében elég rosszak az utak"
Hol nem azok?
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
Balupapa #43353 üzenetére
icipicit kisebb átmérő
icipicit könnyebben gyorsítasz
icipicit kevesebb távot tesz meg a kocsi ugyanannyi kerék fordulat alattsztem ez így nulla spórolás
Amióta megvan a golf minden nyári kerekem egyel kissebb mint a gyári méret
225/45r17215/45r17,225/40r18215/40r18 -
TaaT
nagyúr
Enyém is megázott volna tegnap előtt ha nem állok be a garázsba.
-
TaaT
nagyúr
Ma felraktam a nyárikat és lecsutakoltam a kocsit szutyok telós kép, erre ilyen állapotban van az első rendszámkeret [link] szép kis kavics lehetett
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
Szplöttyy #42333 üzenetére
"-Ithon az ultetesre milyen szabaly van?"
"Az átalakítás a jármű felfüggesztési, rugózási rendszerét érinti, minden esetben előzetes engedélyhez kötött."
"-Ausztriaban tenyleg van a rendoroknek egy mero palcaja es ha tul low a gep akk forgalmi ugrik?"
Neki pár száz Eurójába került ha jól emlékszem, de vissza kapta a forgalmit [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #42245 üzenetére
Mindenképpen megér egy próbát, és lehet érdemes előtte jogásszal is értekezni
whitezo88: Vmelyik nap én is rutinosan hasítok a szélső sávban, emlékeim szerint ott csak pár tré minőségű aszfaltozás nehezíti az előre jutást, erre látom hogy a sáv fele hiányzik, még szerencse hogy a téli kerékkel csattogtam át rajta
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #42241 üzenetére
"Fénykép és rendőrség megvolt, kíváncsi vagyok lesz-e kártérítés..."
Ha volt kint úthibára figyelmeztető tábla vagy sebesség korlátozó tábla akkor nem, amúgy igen
-
TaaT
nagyúr
Havert hasonló közlekedési szituban szoktam kirakni náluk, annyi különbséggel hogy a főútvonal egyenesen megy, a mellékút meg egy üzemen kívüli buszmegálló, ott szoktam megállni. Ellenben sosem indexelek mert akkor tuti kijönne elém az autós jobbról. Lassítok és lehúzódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest