- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Más:
A minap igen érdekes dolgot vettem észre. Van a lakóhelyemhez közel egy olyan kereszteződés, ahol 3 út fut össze. Eddig nem volt semmi probléma, csak a képen látható kettes számú tábla volt kihelyezve. Így ugye egyértelmű, hogy mikor kinek van elsőbbsége. Viszont kb. egy hete kiraktak még 2db táblát, így most már mindhárom útszakaszról érkezve mackósajt táblánk van. Ennek mi értelme volt?
Most ha egyszerre érkezik 3 autó kinek van elsőbbsége? A jobbkéz szabály se lenne érvényes, hiszen "körbeér"
-
válasz
5150head #90449 üzenetére
Szia!
Szerintem egy 1.4 benzin Honda Jazz-el nem járnátok rosszul. Nem egy hatalmas autó, viszont jól pakolható, sok okos megoldás van benne. Ismerősék 4-en kényelmesen megjárták vele Horvátországot
megbízható technika, alkatrész sem horror, bár tény hogy kaphatsz 1.4m-ért nagyobb autót is
-
Ma beültem egy Toyota Aygo -ba. Borzalmas
A régi yaris közelébe sem ér, az új yaris is sokkal jobb. A kuplung kemény, magasan fog, a váltó idiótán néz ki, hosszú, a kézifék meg nagyon lent van. Női sofőr, beszállni ugye alig bírtam, hátratolva az ülést se sok hely van. Hátul nem lehet elférni egyáltalán. Műszerfal szvsz igénytelen, egyáltalán nem japános. A hangja mint egy traktoré (benzines), a hondából átülve iszonyat hangos. Yarisból indultam ki, az nagyon korrekt autó, az aygo nagy csalódás és egyszerűen nem tudok racionális érvet az aygo mellett, a régi yaris olcsóbb és kb mindenben jobb.
-
válasz
BlacKSouL #90030 üzenetére
Pontosan ez járt a fejemben nekem is, ha ebből per lesz akkor szaladgálhatok jobbra-balra, egy csomó időt el lehet ezzel pocsékolni.
Ráadásul 3-an voltak én meg egyedül mint a kisujjam, se kamera se semmi bizonyíték. Na mindegy, ma már a külső sávból soroltam ki és integettem is nekik (ugyan ott álltak
)
-
válasz
neduddki #90028 üzenetére
Bevallom őszintén még meg sem néztem. Ők ezt mondták, eszembe nem jutott, hogy esetleg mást írhatnák rá a papírra
majd megnézem hazafele
Egyébként a valóság tényleg ez, be voltam kötve, indexeltem, világított a lámpa, 20m-el a kanyar előtt kisoroltam és indexeltem tovább, hogy kanyarodnék lefele, erre kiugrott a bokorból a sün és leintett
-
-
Tegnap megbuntettek a rendorok mert hasznaltam a buszsavot jobbra kanyarodas elott a hungarian. Szerintuk a kulso savbol kene jobbra kanyarodnom, nem vehetem igenybe ehhez a buszsavot. Ma reggel figyeltem a forgalmat, gyakorlatilag nincs olyan ember aki ne a buszsavbol kanyarodna. Na most akkor hogy is van ez?
-
válasz
Anulu79 #89942 üzenetére
Szerintem azt, hogy hamarosan lesz nyűgje, azt nem nagyon tudod megmondani, max megpróbálod felmérni, kikérdezni a tulajt, hogy hogyan használta, milyen olajat öntött bele, de ebben is azt hazudik amit akar. Megnézed az olajat, ha habos akkor szar
azt könnyebb felmérni (gondolom) ha már szar a motor, de hogy mikor lesz baja, azt kb lehetetlen...
-
válasz
jozefgucci1 #89799 üzenetére
-
válasz
runner 125 #89766 üzenetére
Nem szükséges bemennem szalonba, az előző tulaj hagyott néhány számlát a szervizkönyvben, a mezei olajcsere volt 66.000 HUF 2004-ben. Úgyhogy pontosan tudom, hogy ez jó ár
Néhány nap és megjön az eneos az oldalról amit ajánlottál, utána beszélek Imivel és mehet a csere.
beci: gondolom irdatlan kemény a futómű és pattog a jó magyar utakon
-
Koszi mindenkinek, meg nem vittem senkihez, Toth Imi adta az ajanlatot. Viszont akkor a legszurobol is utangyartott lesz, csak az olajszuro lesz gyari. Hat igen, a 7. generacio mar nem olyan olcso mint az elozoek, suzuki utan nagy ugras.
Ugy vagyok vele hogy valtoolajbol mindenkepp legyen gyari, motorolajbol is jot kap
+ amit Dani irt, teljes atvizsgalas is lesz
-
-
Másik csoportban már feltettem a kérdést, de sajna senki nem tudott nekem normális lakatost, fényezőt ajánlani. Főnököm Vitoján van egy kis rozsda, becsületes, jó munkát végző embert keres, nem a legolcsóbbat. Budapesten kit tudtok tiszta szívvel ajánlani?
-
válasz
kovacsroli #89183 üzenetére
szép! sok balesetmentes km-t hozzá!
-
válasz
runner 125 #89159 üzenetére
pü ment
-
válasz
runner 125 #89156 üzenetére
Köszi, szűrőket honnan érdemes venni, illetve milyet? Az kb mindegy? (pollen, levegő, olaj) Vagy bízzam az autószerelőmre oszt kész?
-
Hajaj kapok a fejemre
köszi mindenkinek
öö most 5w30 vagy 5w40
mi a különbség?
-
olajcsere kovetkezik hondacskamnal (2001 7 gen sedan civic), neduddki eneos sustinat mondott. Viszont ez eleg draga, 10k km-enkent cserelni szoktam az olajat, erdemes a sustinat beleonteni vagy esetleg johet castrol is? Nem szoktam hidegen kuldeni a motort, atlagban a fordulat is 2-3ezer kozott jar, csak neha pirosodik be
mit gondoltok?
-
válasz
kovacsroli #89041 üzenetére
képet
-
válasz
!Overdose! #89016 üzenetére
mennyire fehér a fénye? jégfehér vagy inkább sárgás?
-
autoalkatresz.hu, ezen kívül facebook csoportok név szerint:
- Feelgen és gumi piac
- Felni-gumi adok-veszek
- Alufelni és Felni adok-veszek
- Új Felgen és Gumi Adok-Veszek -
válasz
Kornel #88994 üzenetére
Ismerősi körben sok 1.0 - 1.3 8v van és nincs bajuk, bár az igaz, hogy mindenki cseréli az olajat rendeltetésszerűen. Én váltóproblémákról többet hallottam (régi swiftnél is, újnál meg aztán főleg), bár valószínűleg az is azért hullik szét, mert nem cserélnek benne olajat.
-
válasz
Kornel #88979 üzenetére
Inkább a 1.3 16V-vel vannak gondok, mindenkitől ezt hallom. Az 1.0, 1.3 8v-vel nem sok gond van még most sem.
karbantartásról jut eszembe, tegnap FNC fészbuk csoportban kiírja a gyerek, hogy gyűjtést szervez magának fékbetétre
több se kellett a népnek szétszedték rendesen
-
válasz
zolikaDB #88970 üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogy ha tudtad volna előre hogy el fogod adni, akkor hidd el te sem cserélted volna ki mindezt amit itt leírtál
Most éppen elhiszem hogy patent a verda, de nem is akarod eladni. majd amikor eljön a gondolat, akkor majd Te is mérlegelsz, hogy cserélj-e ablaktörlő lapátot meg vezérlést.
-
válasz
parandroid #88394 üzenetére
Nekem a Honda fórumban sokat segít, csak ki kell bogozni mit ír.
neduddki írásáról ez jut eszembe
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
Egy idő után rááll a szemed, ha meg nem akkor ignoráld a hsz-eit
-
válasz
runner 125 #88269 üzenetére
Szerintem meg az a nem normális, hogy szakfórumokat kell bújnom hetekig hogy meg merjek-e venni egy típust
Lassan már ott tartunk, hogy kikérem valaki véleményét a lidlis pilos tejtermékekről
-
Sziasztok! Tudom, hogy ez itt OFF, de ez az autós fórum pörög a legjobban.
Gondba vagyok a riasztóval, egyrészt néha előfordul hogy beriasztás után égve marad a jobb oldali indexsor másrészt 1db távirányítóm van hozzá és az is leszakadt a kulcstartómról. El fogom hagyni. A kérdés csak az hogy mikor.
Az autóelektronikusműszerésszakemberek azt mondták, hogy a távirányítót nem tudom ráhangolni a másik kertikaput nyitó távirányítóra, ezt Overdose is megerősítette. Az indexes dologra azt hiszem neduddki mondta, hogy relé probléma, így is mentem oda a szervizbe, azt mondták nem javítható, max leköthetik a jobb oldali indexeket.
(a riasztó távketyeréje nyitja a kp. zárat is + valami ultrahangos izé is van bent)
Na szóval, lehet érdemes lenne új riasztót bekötni. Ki - mit ajánl?
-
válasz
runner 125 #88188 üzenetére
Nekem csak az a bajom ezzel, hogy nehogy már én legyek az autóért. Az autó egy használati tárgy, ha autópályán meg kell állni, ne kelljen már visszahűteni a turbót, bírja ki, oldják meg. A másik a rövidtáv, engem az se érdekel. Ha én napi 2x2 km-re veszem az autót akkor azzal se legyen gondja, akkor és úgy használhassam amikor akarom, ne úgy hogy az autónak legyen jó. Persze a megfelelő karbantartás fontos, olajcsere etc.
-
válasz
MunezXBK #88185 üzenetére
Gőzöm nincs
csak együtt nyaraltunk egy hétig és beszélgettünk az autókról egy kicsit. Illetve kishazánktól 1500km-re kezdte el forralni az XC90 a vizet, úgyhogy jó volt hazajutni szarakodó turbóval, döglődő automatával és forró vízzel
A poén az, hogy odafele még csak a turbó problémázott.
-
válasz
runner 125 #88180 üzenetére
Háát nem tudom, dízel volvo? Baráti társaságban van egy XC60 és egy XC90 is (két külön család). Az XC60-ban már a második turbó van és pluszban most tört el a turbócső vagy mi, hegeszteni kellett. Az XC90-be most lesz 400.000km, az a 3. turbót kéri most és az automata váltó is most adta meg magát.
Mindkét tulaj azt mondta, hogy nyugodtan elő lehetne írva a szervizkönyvben hogy 200k km után turbó csere
Mindkettő újonnan vásárolt, pályáznak vele sokat, lehet épp ez a baj?
-
Sziasztok!
Leszakadt a kulcscsomómról a honda riasztó távirányítója. Egyébként is zavart, hogy két különböző távirányító van a kulcscsomón, de mostmár végképp eljött az ideje, hogy a kerti kapu távirányító üres gombjaira ráhangoltassam a kocsi riasztót. Hogyan oldható meg? Kit keressek? -
rossz topik
-
válasz
runner 125 #87832 üzenetére
Kinek mi, kívülről nekem például tetszik és szerintem a megbízhatóságra sem lehet sok panasz.
-
válasz
Calika #87826 üzenetére
Corolla 2006-2007? Múltkor megismerkedtem eggyel közelebbről, szerintem jó kis autó
Hőfokról jut eszembe, PiciPeti mesélte múltkor, hogy jöttek haza bérelt kisbusszal külföldről és valami gallyra ment benne, így max fűtéssel kellett hazajönni a 35C-ba sokszáz km-t
az se lehetett rossz
bocsi a dupláért, ma nem vagyok formában
-
-
Hátul elektromos ablak előnye, hogy gombnyomással fel tudod húzni elölről a hátul lent felejtett ablakokat
nem tudom nálatok hogy van, de nálam valaki mindig elfelejtette feltekerni a suziban hátul az ablakot...
-
válasz
zsolt19900 #87669 üzenetére
szép!!
-
válasz
molnarpeter #87575 üzenetére
es minosegben is?
-
válasz
#10726912 #87532 üzenetére
Már nem swiftem van, de én meg továbbra is tartom, hogy élhető autó és jó választás első autónak. Ha ezen megtanulsz vezetni, akkor nem lesz problémád a jövőben. Nem automata abs srs esp asr-es autót kell elsőnek vezetni hanem egy ilyen faék egyszerűségű autót, mert ez után bármibe beül egyrészt értékelni fogja, másrészt nem okoz majd problémát a vezetése.
És az se gáz ha kezdőként lekoccolsz valamit, legalább nem kell sajnálni
Igen elég sok, G astrát nétem meg mostanában.
-
válasz
#10726912 #87516 üzenetére
Első autónak pont tökéletes egy swift is
drága a swifthez az alkatrész?!
muternaknak lebontották a hátulját, 16-ért kaptam azonos színű hibátlan hátsó ajtót meg lökőst. (a 2 együtt volt 16) gumi 9000Ft-tól van rá, olajcsere max egy 10-es, fékek is vicc kategória árban. komplett 1.0 blokk bontottan 18k-ért volt fennt múltkor suzuki csoportban facebookon. miről is beszélünk?!
amúgy ültél már egyáltalán benne? én 4 évig hajtottam, élhető autó.
G astrából 500 alatt bontószökevényt kapsz, át is kell írni + szervíz...
-
válasz
jozefgucci1 #86414 üzenetére
Az a honda mekkora batár
én tuti azt venném, szebb mint a kombi (szerintem)
-
válasz
szőröscica #86236 üzenetére
Ha teheti igen, de ne hitelre vegyen 2.5M-ért autót...
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest