- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
werszomjas #99941 üzenetére
En is sokszor nezem hol a traffi, de mostanaba kezdek leszkni rola, viszont azt veszem eszre, hogy sokszor tullepem a megengedett sebesseget. Eddig meg elkerultem a csekkeket, de szerinrem elobb utobb bele fogok futni egybe
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
tegnap társalogtam erről a használt autó bizniszről is testvéremmel.
ő csak használtat venne, míg én újat fogok, ha tehetem.
persze lehet számolgatni, meg a TC is megírta a saját f*szságát erről a témáról, de egy 5-7 év garis új autóval nagy baja nem lehet az embernek...
már csak fizetőképes kereslet kellene hozzá az országban. -
Kornel
veterán
válasz
Typhoon47 #99922 üzenetére
persze, értem én, nekem se kolbászból van a kerítés, sőt...
de pont a gumin spórolni
testvérem is ezt csinálja, alufelni az van, sőt újra van fényezve, de 8-10 éves szlik (3-4 mm) gumikat rak rá, amit éppen pattint valahonnan olcsón.
van akinek nem lehet megmagyarázni, hogy az olcsó, sokszor drágább. -
Kornel
veterán
válasz
Norbi14 #99918 üzenetére
használtan gumit venni nagy rizikó.
én visszakérném a gumi és a posta árát is, és vennék újat.
ha más nem, akkor barum, arra mégiscsak van garancia.
új conti gumival jártam úgy, hogy az egyik gyári hibás volt, félrehúzott miatta az autó, de még azt is bizonygatni kellett, hogy kicseréljék, nem is értem ezt a használt gumi bizniszt, hogy miért megy ennyire, ahogy esetedben is látszik, sokszor az olcsóbb a drágább. -
Kornel
veterán
válasz
tboy93 #99806 üzenetére
nem rossz kocsi továbbra is fenntartom, csak aki megveszi az számoljon vele, hogy azért nem suzuki árban vannak hozzá az alkatrészek.
pl. elég ha csak fel kell gumizni, két szett gumi már egy kisebb vagyon pl.
emellett alkatrészárakban vannak szórások, dízelnél szokás szerint lehetnek plusz költségek, nekem most egy szívócsővel van gondom, de nem nagy tétel, ezen kívül eddig csak kopó dolgokat cseréltem ki (hátsó fék, kutyacsontok), illetve a hátsó kipufogódobot, de azt tudtam, amikor megvettem.
ha ilyet akar valaki, meg kell nézni az alkatrészárakat, aztán eldönteni hogy belefér-e. -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
ez se semmi baleset.
és túlélte. -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
Laraxior #99260 üzenetére
nem nagyon áll, putyin már leállította a világmegváltó déli áramlat építését is, mivel nem térülne meg a várható alacsony olajárak mellett. (<60 USD)
ha nem romlik tovább a "jó" magyar forintunk, akkor 300 közelében stagnálhat a benya.
persze ha nem találnak ki rá megint jófajta plusz adókat.
300-nál meg már jöhet egy V6 ST220(#99262) !Overdose!: 10-ből 1? vagy 100-ból 1?
-
Kornel
veterán
megint olcsóbb lesz az üzemanyag.
300 alatt cserélem st220-ra a tddi-t -
Kornel
veterán
amúgy az összes
hondáscivices, egy kis p*cs?
kiugrottam a pékségbe, a zebra előtt állva a 30-as övezetben 60-al nyomja neki a hülye gyerek, úgy telibe vert vízzel, hogy ordítottam utána, sajnos nem volt nálam semmilyen nehéz tárgy, amit utána tudtam volna vágni.
ellenpélda pár órával ezelőtt valami fullos bömös lehetett, sötétbe nem láttam, szinte nullára lassított az úton, mert 10-20 cm víz volt ott, hogy ne csapjon fel a járdán.
talán még megélem, hogy ne legyen ennyi p*cs az országban. -
Kornel
veterán
válasz
Döglött Róka #99094 üzenetére
ezt nem a tc mondja, hanem igy kezdik kresz oktatason meg vezetesnel is gyakorlatban.
(#99095) nesa: autoja valogatja. illetve sok fugg attol is, hogy hany kg maga az auto. emellett ha alapbol nem 100%-os a fekrendszer, illetve az ut is csuszik, akkor mar csak az hianyzik, hogy ne legyen fekszervo.
-
Kornel
veterán
kapjákbe.
szerintem én is fogok pár csekket kapni.
ahogy néztem a mondeo km órája alig csak felfele, én meg hozzá vagyok szokva...
meg a sebességet se érzi az ember úgy. -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
szerintem nem olyan csúnya az s scross.
az ára annál inkább.
jóval olcsóbban jó vétel lenne.
ugyanaz mint a kizashi.
nekem jobban bejön, mint egy audi stb., de annyiért kocsit is adnak, amennyit azért kértek. -
Kornel
veterán
Igy van, de becsapos azert, mert annyira nem tunik rossznak, en is mentem mar 120-at ott suzukival, belegondolva biztos, hogy felelotlenseg volt.
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
endruboy1 #98581 üzenetére
szerintem ez már egy olyan keret, amiből tényleg kocsit is vehetnél.
persze biztos többet kellene költeni rá, de legalább nem undorodnál tőle, ha beleülsz.
mondjuk kicsit kipótolod, és egy fóka1 ghia, 1.8-as már szépen szedi a lábát, de 1.6 se rossz.
és akkor nem egy konzervdobozban ülsz, aminek a belsejét PET palackból öntötték ki, és már annak is örülhetsz benne, ha az ablakot nem kézzel kell tekergetni.
szvsz kopó dolog, meg úgy általában minden még olcsóbb is lesz hozzá, mint a japánokhoz, és a motorjaikkal se szokott gond lenni, annyi, hogy talán nehezebb megkíméltet kifogni belőlük, de aki keres, az talál. -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
AmunRa #98518 üzenetére
nem látod a problémát?
az a te bajod.
de ha belém jössz, az is az lesz.
reggel bőven kell már a téli, pénteken fagyott is, de ha nem is fagy, +4 fok alatt elkezdődik a víz halmazállapot változása, ilyenkor jóval csúszósabb lesz a nedves út is, ilyenkor már kell a téli.
nem véletlenül írják ki az autók +4 fok alatt a figyelmeztetést. -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
Declare #98368 üzenetére
ha már focus, akkor ez se semmi.
tudom, szerencséje volt, de kaszni is kell hozzá.
-
Kornel
veterán
válasz
tboy93 #98328 üzenetére
Meglepodnel mennyiert mennek...
Nem honda arban, megsugom.
Uj swifthez biztos dragabbak a cuccok, mint egy vectra b-hez.
Mennyibe is van/lesz neked ket elso gatlo?
Nekem 2 x 15k-ert sachs supertouring lesz a mondiba, regi autoknak az alkatreszarai is padlon vannak mar, kiveve ha honda -
Kornel
veterán
válasz
TomPack #98315 üzenetére
ja, B vectra, mondeo mk2, stb.
viszont azokra már lehet szépen költeni, a suzuki még mindig olcsóbb.(#98316) DeFranco: én annyit tudok mondani, hogy régen budget gumikat vettem (debica, barum, stb.), mostanában premium megy fel mindig, nem térnék vissza a régi önmagamhoz.
-
Kornel
veterán
válasz
DeFranco #98313 üzenetére
szerintem ne parázd túl a dolgot, nem ér annyit.
újan kb. 7-8 mm lehet a mintája a tiednek, igazából az az 1 mm nem oszt nem szoroz.
ugye budget kategória, viszont azon belül nagyon jó, amit valószínű úgy érnek el, hogy kicsivel lágyabb a keverék, ezért tapadásban felveszi a versenyt az élmezőnnyel, de kopásban nem.
ezt cseréled 3 szezon után, michelin elment volna 5 szezont, árban ugyanott vagy kb. -
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #98293 üzenetére
Keret mennyi?
Lehet irtad, csak nem olvastam.
Mondeo?Mod:
Avensist csak benzinesbe, 2.2D betegágy, de a 2.0 se kutya. -
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #98201 üzenetére
Jobb mint egy swift
-
Kornel
veterán
tizenéves autókról beszélgetünk.
hogyne lett volna gond velük.
szerinted nekem nem kellesz a 2.0 tddi-ben egy két dolgot kicserélni?
turbo cső, egy két vízcső, esetleg egy adagoló meg egy turbofelujítás?
simán befigyelhet.
bele kell kalkulálni, vagy venni hitelre egy új autót, és a kamatokat fizetni.
ennyi. -
Kornel
veterán
válasz
tboy93 #97853 üzenetére
ha jól tudom az 2.2 hdi amúgy átnevezve.
egyébként ha rendesen van karbantartva akkor annyit simán el kell mennie.mod: nem tudom, személyautónál mennyi a hivatalos gyári olajcsere intervalluma, de transitnál 50k km-t adnak meg, ami szerintem nevetséges, jó ha kibírja a 2 éves garanciaidőt úgy.
-
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #97831 üzenetére
szerencsére a -20 fokonak már nyoma sincs, decemberig fagyot se mondanak.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #97721 üzenetére
A technológia már rég kínába van, mégpedig az állam birtokában.
Innentől kezdve csak idő kérdése, hogy mikor jelennek meg tömegesen a továbbfejlesztett, áttervezett volvo alapú kínai autók. -
Kornel
veterán
válasz
DeFranco #97661 üzenetére
nekem még 2006-os szlik közeli michelinek vannak most fent, kíváncsi leszek milyen lesz a vadi új contikkal, csak nem jutottam még el oda, hogy felrakassam.
szívesen elmentem volna erre a vezetéstechnikai tréningre.
de így is jó volt a mai nap, gokartoztam egy kicsit, életembe először -
Kornel
veterán
válasz
Mágus2 #97635 üzenetére
ha meg nem jó, akkor meg felújítás?
vagy gondolom vannak fokozatok.más: ki csinálja utána?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bluering Libra irodai forgószék
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest