- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Erről mit gondoltok úgy általánosságban?
-
tibbike01
őstag
válasz
molnarpeter #172482 üzenetére
A Golf 7 1.4 TSI-k megbízhatóak? Ha jól tudom ezek már szíjasak.
-
tibbike01
őstag
válasz
Csabroncka #172428 üzenetére
Na köszi! Így már biztos, hogy nem japán/ázsiai autót fogok választani. Egyszerűen fájna reggelente beleülni és mindig ott lebegne a szemem előtt, hogy én ezért képes voltam több millió forintot adni.
Egyébként quality mérnökként dolgozom, így már csak elvből sem vennék műanyag, ebayes autót.Szóval marad a faceliftes Focus; Astra K és a Golf 7, Jetta; esetleg A4, de mivel benzinest akarok, nem hinném, hogy találok jóféle benzines A4-et. Ha jól tudom olajzabálóak az Audi A4 benzines motorok.
-
tibbike01
őstag
3 millióért ki milyen benzinest venne? 120 és 160 lóerő között.
-
tibbike01
őstag
Nyíregyházán tudtok mondani olyan szervizt ahol olcsón, de jól átvizsgálják az autót vásárlás előtt? Német autó, de márkafüggetlen is jó.
-
tibbike01
őstag
válasz
tomiii. #123595 üzenetére
Köszi! Igaz...azt hiszem egy alapos szerviz átvizsgálást mindenképp érdemes csináltatnom előtte. Egyébként az volt furcsa, hogy tökéletesen járt a motor, szép hangja volt, a fotómű is csendes volt...tehát tényleg minden klappolt. Csak az a fránya karc meg kinti papír ne lenne...
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
válasz
tomcsi23 #123580 üzenetére
Igen kell rá a lökös
beleszerettem. Amúgy csak az 5db (pótkerék is) cupra felni megér vagy 150ezret simán.
Nekem is az a bosszantó, hogy 5 éve áll az autó, ki van vonva a forgalomból...
Viszont, ha forgalomba helyezik Magyarországon, illetve átíráskor eredvizsgázik...stb, akkor ott ki kellene buknia bármilyen sunyiságnak (lopott, törött volt stb). Vagy rosszul tudom?
Ezt már én fotóztam: -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
EZT voltam megnézni tegnap. Amit tudni kell róla: jár hozzá 4 téligumi felnin, van egy hosszú karc a jobb oldalán (sárvédő, 2 ajtót érinti). Németországi az autó, egy focistáé volt akinek a felesége karcolta meg. Az autó 2010 óta ki van vonva a forgalomból. A német papírja mind megvannak, amiben olvasható, hogy az autó gyárilag ezzel a kerékkel jött ki, így néz ki...stb. Beindult pöccre, nagyon szép csendesen járt a motor, viszont világít a motor check lámpa (ez a második leon amit nézek és világit a check lámba). Az eladó vállalja a forgalomba helyezést, műszakit...stb nekem csak az átírás költéségét kell megfizetni. 900-ért ide adná, a karc miatt.
Kérdés: merjem-e megvenni? -
tibbike01
őstag
Napok óta böngészem a használtautot és igazából 2 autót találtam ami tetszene: Seat Leon vs Alfa Romeo.
Első körben a leonba szerettem bele, de az alfa korszerűbb, modernebb és sokkal karakteresebb. Kérdés az, hogy a bizonytalan minőség és a több hibalehetőség megéri-e? Vagy alapjában mi a véleményetek az alfákról? -
tibbike01
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek autót venni. Jó pár év renaultozás után (R19, Megane, Clio) most már német vonalra szeretnék térni. Leginkább a seat leon v1 1.4, 1.6 modellekkel szemezek. A pénztárcámhoz ez passzol a legjobban valamint 80% városban való használtra mindenképp benzinest szeretnék választani.
A kérdésem, hogy mire figyeljek oda a leonoknál? Mik a tipikus hibái? A napokban fogok megnézni 2 leont.
1.4 vs 1.6?Azon is elgondolkodtam, hogy várok még pár hónapot és az újabb szériást leont veszem, megéri várni? Jobbnak mondható a 2005-től gyártott leon?
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Venni akarunk egy kis olcsó, egyszerű autót muternak, napi alig 10-km megtételére.
Van egy Renault Megane-unk, de nem elég 1 autó a családba.Maximum 250-ezret szánunk rá, igazából 300-ezer a keret, de ugye az átírás plusz olajcsere, szűrők cseréje felöleli ezt az összeget.
Az eddig két kiszemelt: Opel Corsa B és Renault Clio.
A kérdésem annyi, hogy van-e valamilyen tippetek, tanácsotok ilyen alacsony értékű autó vásárlásnál. Vagy esetleg jól bevált típus, motortípus..stb. Tudtok-e valami bevált receptet ilyen esetekre?
Még annyi, hogy Szabolcs-Szatmár megyében nézelődünk leginkább, de talán meg Hajdú-Bihar megye jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest