- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
na elvtarsak ma osszefutotoma egy ojja otoval aminel azt ertem mint amikor az enyemmel tlakoztam: EZT + KELL VENNIIIII:- )
udv
neduddki
mod: exxKiksig: torok ERTED??? TOROK 03as es4????, az eladok is kicsit kamilaztak mikor feltuntunk:- )))
de nem ez alenyeg hanem az allapota
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
DeFranco #45564 üzenetére
HI!
enertelmeet????kizart:- ) probald meg egy sarkan mosasutan ES porteszt hogy arra hogy reagal haragadakkorfelecsd el
udv
neduddki
mod ellnebnmeginzulhaotd Abelt hogy a wsplatinunimvackabol van-e megNkije:
4. WS Mélyápoló (250ml):
Tisztít vinilt, bort, gumit, műanyagot, akrilátot, fát. Megakadályozza a víz és napsütés okozta károsodásokat. Meggátolja a por és egyéb szennyeződések lerakódását. A Platinum Mélytisztítót kifejezetten minden fajta műanyag- és bőrfelület tisztítására és ápolásara fejlesztették ki. Eltávolítja a viaszt és egyéb szennyeződéseket, továbbá antisztatikus hatása van. Tehát nem engedi lerakódni a port vagy más szennyeződéseket.
Alkalmazható műanyag felületeken, műbőr üléseken, autógumin, vinil tetőkön, ütközőn és bőrfelületen is (kesztyű, cipő). -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
ha tudnak hogy max evente 1-2x va attolva ezzel a xarral:
udv
neduddki
p.s. ill vot mert elfogyott de elarulom a titkot: 5 botu:- )))
mod: ex-Kiksig: nem vot 2 ora, kiB! konbyu vel edogoznyi amugy meg kene mar megitn csianlai mert a otomoso forro rossz samponosa elege leszedte. ill le ken mosni
-
neduddki
nagyúr
HI!
mi a peket muvletlek rggel ota??? erdems viszaolvasnyi?
udv
neduddki
mod: Mate ha nem torop maj csokken Kinga is horro vot
-
neduddki
nagyúr
HI!
B!+ en meg venfax vagyok:- (((
udv
neduddki
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
!Overdose! #44433 üzenetére
HI!
kelvalasz legkemenyebb oldalfalu es a pirelli conti kifejezetten lagy joevet meg em deritettem ki, de ha fojjtassa hagyomanyok az is
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem ezt modtam es ne gondold krress mogottes tartalmat aszontam hogy a 18d is tokeeltes ha a funkciot nezzuk kesz es en is ugy tekintem ennyi a valasz a felvetsre: "Persze, teljesen egyetertek."
az hogy vki octavia hejejt bmw-t vesz megertem en se accentet vettem 4 evel fiatalbban 300-400k ocsobban a civic hejjet
moidtam enNked hogy ne azt akrd ? igen modntam de annak muszaki oka votudv
neduddki
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
tomcsi23 #44220 üzenetére
HI!
ott jo segbe ken rugni a agyrtot a sporolason/slendriansagon. emlexem a 90es evek opeljeiben votak sirnivalo fekek sorra alazta a focvagen oket, es ugy tunik mostanra megferdult a hejjzet
udv
neduddki
mod: exKiksig: arra valszoltam, TEEEEEE butaaaaaa:- ) meg annyit tenenk hozza, hogy egy lejton max abban a sebessegben menmj ke amivel felmentel. de inkabb -1 tanitottak a regi oregek nemhujjeseg
azert ez mai fekekkel mar csak extrem terheleskor, de ha uvegesre egetedd a fekbetet feulet akko rugyio smindegy -
neduddki
nagyúr
válasz
DeFranco #44217 üzenetére
HI!
a fekolaj /beeee/ nem egy rendes egtemsita mert nyelia vizet mit kacsa a nokellit, ezert a forraspontja egy ido utan lemaszik rendesen ha Te fojjamtosan fekezel es koros a tutyi akkor felforhat es gozzar keltkezik ami osszenyomkodhato es az nem tesz jot a fikezisnek
udv
neduddki
mod: temezetesen viz nelkulis felforr de akkor melegebben
-
neduddki
nagyúr
válasz
DeFranco #44020 üzenetére
I!
es nem igaz vot a pozsonak a vasarlo 90% szempntjabol? gyak semmit enm fejlesztett leszedte apocro ami vot designalt egy jot es eladta pokoli marzsinnal es rohogott a markaba, majd a 307 tksot boztojaccot es megfizetett mindenrt, szo szerit,
udv
neduddki
mod: mas kerdes hogy nem indeki ette meg a blodlit
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #44010 üzenetére
HI!
ne legy ijje szuklatokoru otobildbe msot itt ott van:- )
udv
neduddki
mod: amugy meg itt egy osszfogllao az eredmeneyhiruk:
2nd: 2011 European Summer Tyre Test - 175/65 R14 (175/65 r14)
5th: 2010 European Summer Tyre Test - 185/65 r15 (185/65 r15)
7th: 2013 Auto Zeitung Summer Tyre Test (215/55 R16)
9th: 2012 European Summer Tyre Test - 205/55 R16 (205/55 R16)
10th: 2013 54 Tyre Braking Test (195/65 R15) -
neduddki
nagyúr
HI!
de amr ott is szar vot szoval rossz ertelbe vett radizijo:- (
toyotak szivem csiucskei de van attol meg feljebb is valtoban:- )
mivel az alap kerdes a 1.4 8V volt en arra valszoltam ott es akkor, ahogy mondod ertlemsebb mas motort kersniudv
neduddki
mod: Xelo: itt az ideje elkedeni rendesn korbenezni:- )
-
neduddki
nagyúr
HI!
az a bajusz mar a 405el is buglso volt csak szolok:- )
amit mnmdasz meg azzal si tudom uberelni, hogy van ismeros aki maig varoogepuzemben hasznlaja naffaluban es meg minsig megy, de nem ez az altalnso es az ijjen ojjan bossanto elktromos izek nagy reszben kindenkit megtanatak, de az hogy egy 6eves oto 130/160Mm-re heti rendszeressgel osszehoz vmi ujabb elktromos bugot az szamomra elfogadhatalan
nemis Te mondtad, de ez a ... gyerek seggen tojjashejjal turzeik korbe megjelenese ota mindet a 206 uber allesegevel mint most is /ugye nem kell ideidezni/
a motor valoban egy jo kiforott konstgrukcio, nincs sok gond vel max a deljel, de hogy isne lenne mar boven nyalogassa a 3.X-et, minden hatranyaval, igenis gyenge es ahhzo kepest ewszik is
valto mit is mongyak, ne probalj ki eredeti japo valtot;- )
futomu volt vele nemi tapasztalatom meg regrol es hijjba nem esett jobban menni a carinaval de az ahhoz kepest erzesre es gyakorlatra is sza ork eltek keszultudv
neduddki
mod: 307-rul ippen Tokmindegyel fojtattunk eziranyu eszmecseret, de bezzeg nem lellem
szamomra pedig a megbizhato oto vhol a carina e/civic es4 vonalon kezdodik -
neduddki
nagyúr
HI!
hat egy picivel; tobbre, mert a kornyezetemben a fel vilag is bellesett a 206 desijnjaba mikor kigyutt, de ez ketto volt a emlkezetesebb es leginlkabb latott /egyik napi szint a masik pedig a vegjatek szenvedese/, ami ellenben tobbet mond el, hogy */2-3 maradt meg maig/, a tobbseg mar probat se tett egy ujabb pozsoval hanem inkabb valtott mas gyartora /jo tettem is hozza mert amikor a nyugogk elokerultek en csak mosojogtam es ramutattam a carinara, de Joanyam is eleg kegyetlen vot szegeny szenvedokkel:- )/
en pedig a hajpolt uberalles hozzaalast tartom megalapozatlannakudv
neduddki
mod: ugyaijjen meglapozatlan Dare2 hozzaallasa yarishoz miszeritn mindehez jo, de ott nem a muszaki okok, hanem a hejj miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest