- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Árgépen 15-ről indul a JVC
[rvilike]: igazából az ültetés b@sz oda a komfortnak igazán, legalábbis ez a tapasztalat amikor átülök haver gyári négyesgolfjába amin most ugyanakkora kerék van mint az enyémen.
Mondjuk ha fel kéne költöznöm Pestre akkor elgondolkoznék egy ilyen átalakításon.
-
TaaT
nagyúr
-
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
neduddki #72351 üzenetére
"A Volkswagen mindig augusztustól júliusig számítja a gyártási évet"
A VW alvázszám dekódoló szerint így a kocsim 2002-es gyártásnak minősül.
Bár én 2001-nek tartom ettől függetlenül.Jah és Made in Slovakia
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #72344 üzenetére
"Neuer 2,0-Liter-Benziner (115 PS) schafft als erstes Triebwerk die Abgasnorm Euro 4 4/99
1,8-Liter-Benziner (125 PS) entfällt 9/99 ESP serienmäßig bei allen Modellen, die Euro 4 erfüllen.Autobild.de"
Több hirdetésben is 4-nek írják a 16szelepeseket, de jó lenne valami hivatalos oldal ahol feketén fehéren le van írva.
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #72332 üzenetére
Valami hasonló
[link]
-
TaaT
nagyúr
"Nem lenne egyszerubb a gyartonak normalisra megcsinalni?"
Hogy a fenébe ne lenne egyszerűbb.
Amúgy úgy hallottam hogy bizonyos ECU-kban ezt lehet állítani, de valszeg a fapados kis benzinesekben nincs meg ez a szoftveres fícsör, ezért vannak a hardveres megoldások.
Azt várom hogy lemenjen ezeknek a cuccoknak az áruk [link] 40.000+ft-ot azért nem adnék ki érte...
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #72318 üzenetére
Más japánautóstól is hallottam már ezt, ő azt mondta hogy a zöld meg narancs mennyivel jobb.
Nekem mondjuk semmi bajom sincs a kékkel.
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #72310 üzenetére
Mármint a piros-kék világítás?
-
TaaT
nagyúr
válasz
pkbiker1 #72230 üzenetére
Mesélek én is egy történetet.
GTD (igen, a hírös GTD) kettesgolffal jöttem haza a fősuliról, és a kanyarokban fel-fel villant az olajnyomás lámpa, tudtam hogy kevés olaj volt benne mert ette az olajat (azóta már meg lett gyűrűzve). Egyszer csak km-ről km-re elkezdett xarabb hangja lenni a motornak, há mondom még 70km van hátra ez így nem lesz jó, pont beértem Hódmezővásárhelyre, bementem valami alkatrész bótba és vettem egy liter olajat. És így szerencsésen hazaértem. Van egy olyan érzésem hogy azt a 70km-t nem bírta volna ki a dízel kettes, de az 1.9TDI biztos kibírt szárazon 10k km-t
Holnap elmesélem havernak (1.9TDI négyesgolfja van), manapság úgy sem volt semmi jó sztorim...
"inkább haggyuk ..."
szerintem is...
-
TaaT
nagyúr
"a magas futásteljesítményűeket nem veszik ezért tekerik. Hát persze...
Bár rész igazság van benne, hogy az átlag vásárló egy 200k fölött futoott kocsit el se megy megnézni..."
Zavart érzek az erőben.
De a becsületes nepper is megírta, a sokat futott autót el se mentek megnézni, rácsapták a telefont amint kimondta a km állást.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Milyen jó is ilyenkor a buta csatolt lengőkar.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #71993 üzenetére
Elméletileg az enyémnek is megvan ez a negatív dőlés de nem kopott félre a gumi, aztán beraktam hátra 16mm-es nyomtávszélesítőket pár hónapra, és durván elkezdett kopni a hátsó gumik belseje.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
Stukker1987 #71871 üzenetére
Amúgy nekem is van kedvezményem az Unix-nál, de nem fix a mértéke...
-
TaaT
nagyúr
válasz
bitpork #71722 üzenetére
Nekem a tegnapi szilveszteri összeröffenésen olyat meséltek hogy nem akartam elhinni, valaki vett egy fiat stilo-t, gyújtás, indítás, és a visszajelző lámpák nagy része nem aludt el, az ember meg simán megvette. A többiek kérdezték tőle hogy ezt hogy gondolta, a válasz az volt hogy az eladó szerint ez teljesen normális. Na ezek után már nem sok mindenen lepődök meg.
-
TaaT
nagyúr
BUÉK mindenkinek!
[link]
-
TaaT
nagyúr
Így is lehet ültetni
-
TaaT
nagyúr
BBS replika
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #71531 üzenetére
Úgyám
[link]
-
TaaT
nagyúr
"Wolsvagen golf, normál álapotu"
Látjátok ez itt a baj, valakinek ez a normál állapot
-
TaaT
nagyúr
válasz
hobizoli #71501 üzenetére
Itt mondjuk az átlag autósokról van szó, nem találkozójáró autófanatikokról.
Az Ultraleggera már simán a "megfizethetetlen még használtan is" kategória szerintem.
Talán a Superturismo GT-k 15-16-os méretben még megfizethetők és elég sok van belőlük a piacon, bár nem könnyebbek mint bármilyen más kommersz alu, cserébe mondjuk elég erősek. -
TaaT
nagyúr
Kevés olyan 16-os (igen, nagyobbal nem megy át a műszakin) 5x100-as alu van amire azt mondom szebb mint ez az acél, és talán beleférne egy szűkös keretbe. Egyik jelölt ez GTI BBS de nem sűrűn bukkan fel a használt felni piacon sajnos.
15-ben van ez VR6 Speedline olcsó meg bőven van belőle, csak akkor meg megint gumit kéne cserélnem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #71269 üzenetére
Ma elnéztem abba a mosóba amit mondtam, valamit babrálhattak az időzítővel mert már untam a mosást 300ft-ból
Eredmény...
-
TaaT
nagyúr
válasz
hobizoli #71455 üzenetére
"es kerul 50-55k-ba postazva a 4 uj lengescsillapito"
Akkor ez a pakk nem volt rossz vétel az 55K feléért
[link]
[rvilike]: "pattogni fog a hátulja, ha a gyári gátló marad..."
Ellenkezőleg, ha túl kemény a gátló (na ilyet a gyári gátló nem tud) akkor fog pattogni, egy négyesgolfos srác keményített gyári gátlót valamelyik pesti szakinál és az első próbálkozásra túl kemény lett, visszavitte és a másodikra faja lett.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #71331 üzenetére
4500ft-ért (munkadíj) megvolt az olaj, olajszűrő csere és a váltórudazat megkenése. Ennyiért inkább nem fetrengek a kocsi alatt.
Amúgy meg a 2. művelet akna vagy rendes emelő nélkül otthon kb lehetetlen.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #71324 üzenetére
Keresni kell egy megbízható független műhelyt. Ahol ott lábatlankodhat az ember az apró cseprő (pl olajcsere) műveletek közben.
zsambek: "Egyébként miért ecotec van ráírva, ha már twinport?"
Én ugyanezt kérdeztem korábban, csak annyi különbséggel miért van az OPC-kre is ecotec írva.
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #71269 üzenetére
Az orosházi úti mosóba, a régi laktanyával szemben.
Egy kőhajításra lakom tőle.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Tothgera30 #71258 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
"Hát Japán benyós szopórollerről még nem hallottam."
Avensis mk1 játszik? Kocsi árának majd másfélszerese ráugrott a benyás motorra, igaz, kicsit lehúzták emberünket.
Haver toyota szalonban dolgozott, a garancia időn belüli motorcsele napi rutinfeladat volt. Meg volt javíthatatlan landcruiser légrugós felfüggesztés stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest