- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
A ford féle 90 lovas 1.8TDDI-ben van kéttömegű?
-
footy
addikt
150-ről tovább gyorsítva egy 2literes szívómotor is pont annyira kevés, fél nap alatt elvánszorog jó esetben 200ig
Nekem a kocsi hamarabb fent van 150-ről 170-en mint 120ról 140-en. 2.0 benzinnel
hegyredombra felfelé mentem 190-et úgy, hogy még húzott volna, csak az asszony parázott. Szóval nem kell leírni a szívó benzinest, nem beszélve arról hogy a váltón nagyon sok múlik ilyen helyzetekben. -
footy
addikt
válasz
runner 125 #52835 üzenetére
Az a baj, hogy Magyarorszagon(legalabbis videken) ha nincs nalad forint akkor eselytelen a parkolas.
Probaltam multkor mobilparkolast es csak a magyar szabvanyu rendszamot fogadja el. (XYZ-123)
Mire elmesz lovet valtani vagy penzt levenni, mar ott is a csomag. -
footy
addikt
-
footy
addikt
válasz
!Overdose! #49762 üzenetére
Indoklaskent olyanokat mondtak, hogy egyszerre kopjon a garnitura es a hajtott kerekre kell a nagyobb tapadas.
(#49764) Integra
amig nem erzem hatranyat, addig felolem cserelgehetik ugy ahogy jonak latjak -
footy
addikt
válasz
!Overdose! #49733 üzenetére
En nem ertek kulonosebben a temahoz, de Magyarorszagon 5 Ausztriaban pedig 2 gumis ugyanezt tette/mondta.
-
footy
addikt
válasz
EQMontoya #49551 üzenetére
Aham a 2.0 116 lovasrol van szo, en is ugy tudtam, hogy DPF nelkuli, de az egyiket DPF-fel hirdettek.
Az a baj, hogy a toyota forum elegge halott, de rakerdeztem mar ott is. Ebben az adagolo nem szokott megmenni? A Denso van benne azt hiszem es azt nem nagyon dicsertek az adagolojavito oldalakon.(#49567) Qru
az olvasottak alapjan eddig nekem is ez jott le, de a Denso adagolot par helyen szidtak -
footy
addikt
Avensisben (2002-2005) a 2.0 D4D megbizhatosagat ismeri valaki? Ez mar DPF-es?
-
footy
addikt
Ha karosszeriahibajarol vagy matt fenszororol van szo, akkor 100%-ban egyetertek veled.
Viszont hogyha gatya a kuplung, akkor hogy zarod ki mondjuk a valto hibajat.
Ezenkivul meg lehetnek hibak akkor is, ha egy auto elsore jonak tunik.(#49207) JanR
en mar csak azert sem adok el szart, mert nem hianyzik, hogy utana valaki a nyakamra jarjon -
footy
addikt
válasz
szőröscica #49170 üzenetére
En nem ertem ezt a hozzaallast, miert kellene szar allapotban eladni az autot. Vagy inkabb kerdezem mashogy: Te megvennel egy autot, szar kuplunggal es lendkerekkel?
-
-
footy
addikt
Nem erről volt szó, hanem akarva-akaratlanul is szar élmények maradnak pl Koskár úrban. Ha kicserélik egy vadonatúj ugyanolyan autóra, attól még nem fogja elfelejteni az eddigi szarakodást, sőt az új autóra ránézve mindig eszébe fog jutni.
(#48057) Typhoon47
így van ezzel mindenki, csak valaki bevallja, valaki pedig nem -
footy
addikt
-
footy
addikt
Szerintem tobbet er egy jo nyaralas mint az eros auto, pont az egyik ismerossel beszeltunk rola, oimpreza wrx sti-t vett es az elejen nagyon durva meg minden, utana pedig hozzaszoksz es termeszetesnek tunik.
Kulfoldi nyaralasokra ugyis repulovel megy az ember, szoval ott sem ad hozza az elmenyhez az eros auto.
Nomeg ott vannak a buntetesek amibe egy eros autoval konnyebben belefutsz, csak picit tovabb marad a labad a gazon aztan jon is a csekk.
Ha le akarod tudni az "auto projektet" par evre jo valasztas a prius, bar az teny, hogy eleg ingerszegeny a belseje es a vezetese is. -
-
footy
addikt
válasz
zolikaDB #44277 üzenetére
Én kb 1 évig jártam magyar rendszámmal, csak egyszer állítottak meg a rendőrök, akkor nem volt gond, de egy pár ismerősnek elég komoly bünti lett a vége. (Az egyiket a szervíz nyomta fel ahova javíttatni vitték a kocsit
) Nekem tervben volt az autócsere előtte is, de kiköltözés előtt én tuti nem vennék autót.
-
footy
addikt
-
footy
addikt
válasz
EQMontoya #39750 üzenetére
Ezt tanúsíthatom, nekem az átlagom 8,3 körül van és a 9L-t még nem sikerült elérni.
(#39764) Bati0501
Nekem most GE Megalight van bennt, de visszasírom a Nightbreakert -
footy
addikt
-
footy
addikt
Autóhifi - melyiket szeressem?
Ajanlom a fenti forumot, add meg, hogy mennyit szansz ra, milyen zenet hallgatsz es miylen hangzast szeretsz, aztan kitalalunk valamit. -
footy
addikt
Azért emeltem ki a hsz számát, hogy ne legye félreérthető
Fejegység kérdésében a Sony-t elvetném, a jól bevált Alpine, Clarion, Pioneer, esetleg JVC csapatból vennék.
Ha egy kicsit komolyabban érdekel a téma, akkor pedig ajánlom Autóhifi - melyiket szeressem? -
footy
addikt
-
footy
addikt
A táblafelismerés már sokkal kisebb osztályú autókban is benne van, nem hiszem, hogy ez gondot jelentene.
(#36482)
A 2Dinesek 120e alatt szarul szólnak. 1 Dinesben sokkal jobbakat találni zenehallgatásra. Ha nincs szükséged aktív vágásra és időkorra, akkor tudsz valami találni 30 körül. (Én a Clarionnál nézelődnék) -
footy
addikt
válasz
.:Kristian:. #36401 üzenetére
En ugy hallottam,hogy 2015-ig nem lesz osszekotve a magyar adatbazis a nemettel es az osztrakkal. Viszont jo lenne biztosat tudni
-
footy
addikt
Kulfoldi rendszamra kikuldik a gyorshajtast?
-
footy
addikt
-
footy
addikt
válasz
zolikaDB #36288 üzenetére
Persze hogy nem Astra/Swift, de van premium elerhetobb aron is, pl Xedos9 mazda, azt is majdnem vettem
Az alkatreszekkel az pl sokkal jobban all, arban is es ellatottsagban is es hihetetlenul csendes (erdemes bele jo hifit epiteni
) Ha hosszabb ideig akarod hasznalni az autot, akkor erdemesebb MO-n regisztraltatni, mert a biztositas draga, legalabbis ausztriaban kb 6-7-8x dragabb.
-
footy
addikt
válasz
zolikaDB #36241 üzenetére
Allgemein
, amiket en megneztem, azoknal mindnel volt komolyabb gond. Torott volt szarul megcsinalva, ki volt a motor, nagyon le volt lakva(karpit szetszaggatva aljaban gaz kinove), stb... Lehet hogy van jo exportban, de en meg nem lattam, szoval ha lehet mashonnan akkor inkabb.
Amugy LS lexust en is neztem, de az alkatresz nincs valami jo arban hozza, karosszeriaelemeket pedig szinte lehetetlen talalni. Ilyen szempontbol jobb az IS, majdnem vettem is egyet, de a fogyasztas es a csomagtartomeret eltantoritott. (komb IS kb350L
, asszem a 156 kombi van meg ezen a szinten)
-
footy
addikt
A skodanal mindig az volt a trukk, hogy az alapmodell olcsobb mint a vetelytarsake, de az extrak cserebe dragabbak. Csak egy pelda, 2006-07 korul ismeros venni akart a Polo/Ibiza/Fabia triumviratusbol valamit, a skodanal a hatso ablaktorlo es a kalaptarto is fizetos volt.
-
footy
addikt
válasz
jozefgucci1 #35422 üzenetére
Az avensis utan rettenetesen kicsi lesz az 1-es,de a 3-as is elegge. Az ismerosikorben van par bmw fanatik,de olyan szamokat mondtak 100ezres szervizre,hogynem akartam elhinni. Hivj fel egy szalont es kerdezz ra az meg semmibe nem kerul. Evi 15E-re dieselt venni felesleges szvsz.
-
footy
addikt
válasz
jozefgucci1 #35417 üzenetére
Azert nezz utanna az alkatresz es szervizkoltsegeknek mielott benzines toyotarol diesel bmw-re valtassz. Az 1-es amugy sem csaladi autonak valo.
-
footy
addikt
A Cataclean-t ismeri/ használja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest