- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyenesmartin #212963 üzenetére
szerntem a golf tetszene neked es boven eleg tagas ket gyerekkel is. Nezz meg egyet
-
-
válasz
TrollBalint #212785 üzenetére
ennyi penzert mar kapsz rendes autot rendes belterrel, lasd mit vett xero peldaul.
-
én tényleg nem értem, valami nagyon nem lehet rendben BBD autójával
egyáltalán nem okozott nekem gondot a golffal a 180-200+ közlekedés. nem tudom mit értetek elfogy alatt, de ezekre a sebességekre sem döcögve 10 km alatt gyorsult fel a kocsi, és az ráadásul kombi is volt.
-
válasz
TrollBalint #212710 üzenetére
bérautó volt, egy év alatt jött meg a golf8 amit rendeltem, addig ezt kaptam a flottás cégtől. ahogy írtam szerettem, de azért a g8 sokkal jobb autó volt nekem, főleg az extra felszereltségek miatt (mátrix led, dsg, adaptív tempomat).
-
válasz
TrollBalint #212704 üzenetére
én használtam egy ilyen skodát egy évig (bár az 1.5 tsi volt), nagyon szerettem, nem tudok róla rosszat mondani, azon kívül, hogy az ülései nem voltak a legkényelmesebbek. persze ettől függetlenül horvátországba menet nem volt vele gond egyáltalán.
-
-
válasz
imyourfriend #212544 üzenetére
szerntem itt keveritek a dolgokat. a szavatosság, vagy éppen mi a szakszeű kifejezés az autóra szól, függetlenül a vételártól. ilyen szempontból mindegy, hogy egy papíron 1.6 millás vagy 800k-s autóért kell azt vállalnia. de az adócsalás nem mindegy. árulja annyiért amennyiért megéri neki és kész.
-
válasz
molnarpeter #212467 üzenetére
azert ez nem egy olyan veszes dolog sztem, nyilvan megszokhato, de az 1.5 tsi elonyei booven felulirjak ezt a kis kettesben elojovo kellemetlenseget.
-
válasz
realist #212424 üzenetére
szerintem is rossz ötlet olyanokra bízni, akik tucatszám látnak ilyen autókat
molnarpeter: nem gondoltam végig, hogy mi miatt nem tetszik. az ecosport még nem is kizáró ok, nekem bejön az a lego autó forma
ha ki kell emelnem valamit akkor a hátós ablak nagyon magasra húzott also íve rontja el baromira az összehatást itt nálam. meg valahogy az arányok.
-
válasz
pècsimunkás #212420 üzenetére
nem tudom. miert nem szeretem a tokfozeleket vagy az edes parfumot?
az izlest nem kell indokolni. de akkor modosithatom ugy, hogy szerintem ocsmany
-
válasz
cappa72 #212361 üzenetére
fuh baszki, 2016 januárjában, amikor vettem a kia ceed-et nézegettem ilyen civic-eket is, egyet majdnem meg is vettem még munez közreműködésével, 50k forinton ment el az alku, de akkor mentek ezek olyan 1.7-1.8 környékén (1.75-ért vettem asszem a kiát), most meg 7 évvel később majd' egy misivel drágábbak
-
válasz
Vismajor01 #212228 üzenetére
a két mondatrésznek semmi köze egymáshoz
ebben én is gyarló vagyok, nagyon szeretnék egy suv-ot, de ami tetszene, annyi pénzt nem szívesen szánok kocsira
talán a c5 aircross kivétel lesz.
-
válasz
footy #212158 üzenetére
de tudsz ezen kívül mutatni valami statisztikát? vagy bármit.
én újat használtam, de nagyon szerettem azt a dsg-t. másik kérdés, hogy más-e például az 1.5 tsi dsg váltója a korábbi modellekben és más-e az etsi-kben? ez még egy fontos kérdés szerintem.
tboy: +1. amik esetleg most "széthullanak" váltók, azok biztosan régebbiek. én abszolút nem tartanék tőle, hogy ilyet vegyek.
-
válasz
imyourfriend #211841 üzenetére
azert ha beleulsz mindkettobe erezni fogod a kulonbseget
-
válasz
TrollBalint #211835 üzenetére
annyit emlegettetek mar itt az arteonokat, hogy felraktam azt is a listara
hatha jobb vetel jon szembe belol, mint passatbol
-
-
válasz
tibbike01 #211749 üzenetére
BBD mindig elmondja ezt a sok rosszat a 8-as golfrol, olyankor mindig fontosnak tartom elmondani, hogy hasznaltam en is egyet 7 honap meg 16k km erejeig, es az altala leirt hibakat egyiket sem tapasztaltam. egyszer nem indult el a fedelzeti rendzser, azon egy hard reset segitett. de az osszes funkcioja baromi jo, savtarto, adaptiv tempomat, dsg valto, matrix led, en genyleg imadtam. octavia is hasonlo. egy jo baratom hasznal egyet talan ket eve, kb 70k km-t tett bele. szoftveres dologra nem panaszkodott sosem (bar neki alap felszereltseg van, nem a nagyobb fejegyseg). en siman bevallalnam (lehet be is fogom) sajat penzbol is. tok jo a 150 lovas etsi, de pl. egy passtaba, arteonba mar en is kevesnek gondolom.
-
válasz
Vismajor01 #211611 üzenetére
tippre nemhogy értelmes, de kb. semmilyen elektromos autót nem kapsz a lexus árából.
-
megnézek majd 1-2 tesztet, de elég jó áron van a német suv-okhoz képest, és amire nekünk kell most az a bevásárlás, ausztrián belül túrázgatás, horvátországi látogatások arra szerintem ez is jó lehet, még ha nem is kifejezetten az autópályára teremtették. gyerek is elférhet benne, ha éppen lepottyan egy, és az automatája is tetszik
-
nagyon német autókat nézegetek, de most viszonylag használtam sokat citroen c3-akat a sharenow keretein belül, és egészen kényelmes, kellemes. megnézegetve, a c5 aircross pl egész kellemesnek, kényelmesnek tűnik. van esetleg valakinek tapasztalata, véleménye erről a kocsiról? leginkább az lenne érdekes, hogy milyen benne az 1.2 puretech motor a bluehdi-hez képest. mindenképp automatát keresek.
-
válasz
jozefgucci1 #211081 üzenetére
ugyanez a helyzet itt is, varok par honapot, aztan majusig legkesobb veszek valamit
-
válasz
BigBlackDog #209985 üzenetére
en semmi ilyet nem tapasztaltam (az egy kepernyo fagyason kivul), barmikor vennem a 8ast a 7es helyett. bar enncsak 16ezret tettem bele.
-
válasz
macilaci78 #209439 üzenetére
+1, szerintem ezen boven nincs ekkora marzs, mert ahogybirod, nem o tesz szivesseget a vevonek, hanem kb forditva. szoval ha o bukna rajta 800k-t a foglalo miatt (ha ez igy van), akkor mondhatja a vevo, hogy igazabol csak 700k-val hajlando tobbet adni a kocsiert, nem 2 millioval
es meg ez is win win.
-
válasz
Harcipocok84 #209433 üzenetére
miert regeltel ezert a kerdesert egy uj nicket?
az elobb meg tonermagus elozo hsz-eben volt ugyanez a tartalom.
-
válasz
Paxker315 #209399 üzenetére
en is csinaltam ezt, kicsit hosszabb tav, kicsit jobb palya-kozut arany, de borzaszto volt. persze nyilvan nem mindegy milyen autoban tolti ezt az idot el az ember. anno a proceedben semmi extra nem volt, a legutobbi golfban azert teljesen mas, szinte pihenteto volt utazni.
-
-
válasz
barnam_ #208081 üzenetére
kelleni igazából nem kell. nem tervezek gyakran hazajárni, ha igen, akkor arra jó a railjet. ha pedig mennénk valahova, városon belül/kívül is ott a sharenow, hosszabb távra (pl. horvát nyaralás) tudunk bérelni. szóval nem akarok minél hamarabb, minden áron venni valamit, max ha szembejön egy jó vétel.
-
válasz
rbalint88 #208056 üzenetére
jaja, ha van szalonból
nem ismerem még a kinti lízingfeltételeket. ha jók és nem jelentősen drágábbak, mint a használt kocsik, akkor valószínűleg az lesz. de van egy érzésem, hogy a formentor árából akár már egy x1-et is kihozok, és akkor már inkább azt vűlasztanám. vagy sima golf8/alltrack.
-
-
válasz
slett27 #207947 üzenetére
ne dőlj be nekik
ceed csoportban ennek a töredékéből megcsinálják neked. plusz ennyiért elég régi darabot kapsz, esélyes, hogy az már túl is van ezen. viszont az 1.6 crdi nagyon jó kis motor, én ilyen 5.5-ből elautópályáztam vele (2*120 km ingázásra használtam), aztán nyúztam még 3 évig városban 2-3 km-es távokon, nem sok baja volt tőle. illetve ami volt, az nem ettől. én biztosan megnéznék párat.
-
válasz
BigBlackDog #207300 üzenetére
A konyktamasz magassaga allithato a golfban?
-
-
válasz
szabonagyur #206990 üzenetére
jah, egyre több 8-as golfot látok én is az utakon, ma pont kanyarodott el is egy előttem majdnem azonos rendszámmal: 649 vs 662
-
válasz
nagy.laurent #206918 üzenetére
Valami jo kis opel grandland?
-
igen, de mit csináljon, ha ő most szeretne élményautózni, nincs ideje 1-2 évet várni, nem akar, stb. mondjuk a finanszírozás is rohadt drága lesz, vége az olcsó hitel időszakának.
"Szerintem 2-3 eves koraban meg siman tobbet fog erni, mint amit en fizettem erte" - ez ugyanúgy előfordulhat, mint az ellenkezője. esetleg addigra minket is szarrábombáz valaki, és akkor meg a madmax világban felbecsülhetetlen lesz a kocsi.
-
válasz
Goldmember01 #206496 üzenetére
ebben az esetben azt vedd ami tetszik, ezt nem tudjuk kiolvasni a fejedbol
en az uj polo/fabia vonalon indulnek el.
-
válasz
Palesztin994 #206406 üzenetére
sokkal olcsóbban? egy jól felszerelt octavia/golf is 12-13 millió
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest