- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
rbalint88 #132245 üzenetére
Jó, csak megint ott tartunk, hogy erősebb vasra nincs pénz, ezért megvesszük a gyenge olcsót, azt menjen bele a csipp.
Nyugdíjas papa tempóhoz kevés 100 paci a 2 tonnához. Hiába dízel. Benzinessel meg egyenesen életveszélyes.
Kinek mik az elvárásai. Ha városban poroszkálni, gyerkőcöket szállítani kell, akkor egye fene, meg lehet venni. De másra szvsz nem a legjobb választás ezzel a motorral. -
Morris
veterán
válasz
golfvariant #131634 üzenetére
Kend le zsírral, aztán menj el egy földútra és nyomjad neki. Belepi a por és nem fog rozsdásodni egy darabig az biztos.
Én anno a Trabanttal így tettem! -
-
Morris
veterán
válasz
Integrale #131166 üzenetére
Csak hiú reményeket táplál... sajnos...
fi:zi'k: semmi pluszt nem jelent. Én csak vilike véleményére reagáltam. Mivel azt írta, hogy csak akkor ha van sok papír.
De ez butaság. A sok számla meg egyéb, csak önámítás. És azért reagáltam erre, mert nyílik a bicska a zsebemben annak hallatán, hogy ha egy autó szerelési múltja papírokkal és számlákkal van igazolva, az egy megbízható autó egy megbízható gazdával.
De ez nem igaz!!! -
Morris
veterán
válasz
kovacsroli #131119 üzenetére
Megnézheted az autómat nyugodtan. (vw topik 1.hsz). 14 éves kora ellenére patika állapotban van. Ha gondolod még diag printscreent is örömmel küldök.
Annak ellenére hogy az összes számlát, bizonylatot meg minden szrt vágok ki a kukába, átlag feletti igényeim vannak az autóm állapotával kapcsolatban . -
Morris
veterán
válasz
Declare #131089 üzenetére
Semmi előny nem származik belőle. Hidd el.
Pont ahogy tresh mondja. Saját magad megnyugtatására tökéletes. (mondjuk én fejben tartok mindent). Szerencsére még bírja az agyam.
Nincs garanci, hogy azt a munkát el is végezték. De példának mondok egy két dolgot.Fék betét/tárcsa: Látszik, hogy milyen állapotban van.
Vezérlés: Vásárlás után alap, hogy cseréleik az olajjal együtt.
Olaj: Szintén vásárlás után azonnali csere. Mivel a motorba nem látsz bele, nem tudod, hogy az előző tulaj milyen időközönként cserélte. Írhat bármit. Igazolhatja bármilyen számlával. Lófszt nem ér.
Fék hatásossága: Próba út. Jobbat nem tudsz.
Váltó: Automatánál hozzértő kell. (Én nem értek hozzá, de nekem amíg van manuális, addig jó lesz ez)
Külső: Megintcsak látszik minden.Van még valami? Látatlanban nem veszünk autót.
Ha megvolt az adásvételi, hiába van Lenin regény a kicserélt alkatrészekből, van rá garancia, hogy nem fog pont akkor pont ott tönkremenni nálad. Semmi!Szóval továbbra is fölösleges.
És nem, nem lehet jobban eladni. Esetleg a hülyéknek, akik erre mennek. Mert aki gondolkozik, az rájön, hogy semmire sem jó egy ilyen lista. Jahogy részben ismert az előélet. És??? Attól még ugyanúgy lerohadhat alattad! -
Morris
veterán
"Engem nem zavar a magas futás, csak legyen szépen szervizszámla mindenről, hogy csereberélve volt, meg olaj cserélődött stb .. ha az nincs akkor írhatja a leírásban, hogy ilyen meg olyan fasza állapotban van."
Kicsit magasak az elvárásaid, nem? Oké, alaírim, van egy két bohóc aki még az elgázolt rovarok számát is feljegyzi, de ez azért elég gáz. Én soha nem írtam és ezután sem fogom. Az ég világon semmi értelme nincs...
-
Morris
veterán
Most akkor a G astra meg a classic II két különböző vas? Vagy most akkor mi van?
-
Morris
veterán
Urak.
Visszatérve az autovásárláshoz.
Hamarosan el lesz indítva a vásárlás.
Új Golf Sportsvan 1.4 TSI 150hp.
Mehet? -
Morris
veterán
válasz
Handball94 #130159 üzenetére
Nekem anno a G astrát ajánlották 1.6 benzinnel.
Valószínűleg ezt is veszem. Csak momentán várom a zsetont. -
Morris
veterán
Ok, akkor nézünk egy gastrát. Ennyi.
Thx to all -
Morris
veterán
válasz
focvis #129085 üzenetére
Maradunk egynél!
Amúgy jó a kombi is, sőt, az a jó ha lehet bele pakolni. de elsősorban város autó lenne. (vagy munkábajárós)
Egyébként mindegy, a márka. Megbízható legyen és ne rohagggyon!
+benzines, városba szaladgálós ótó kell. Kinézet mindegy.
Ezen szempontok alapján akkor milyen autót válasszak?(találtam itt a közelben egy patika puntot, de a nagyfelbontású képek segítettek. Az alja elkezdett rohadni)
-
Morris
veterán
Az olajfogyi nem lényeg ha megbízható a vas.
Akkor tovább lépek, punto vagy g astra? -
Morris
veterán
rendicsekk.
Köszi srácok!
-
Morris
veterán
Igazából a gyerkőcöt kell hurcolni vele és mivel magasabb, talán jobb is ebből a szempontból.
Megbízhatóság szempontjából is inkább punto? -
Morris
veterán
Szerintetek?
Suzuki Wagon R+
Vagy maradjak a Puntónál? -
Morris
veterán
Dízel autónál 2km múlva már fekete az olaj.
De jól mondta Mági, ha tényleg nem értesz hozzá, akkor...
Attól hogy fekete/koszos az olaj az nem jelenti azt, hogy nincs kenése. Épp ellenkezőleg. Megmutatja, hogy dolgozik az olaj. Lebegteti a szennyeződéseket és nem engedi leülepedni.
Minden olajnak más és más az elnyíródási ideje. -
Morris
veterán
Urak.
Asszonypajtinak kellene egy autóka!
Ez vagy egy ehhez hasonló Punto mennyire jó választás? -
Morris
veterán
válasz
Kornel #128429 üzenetére
Teljesen mindegy mit mondanak/mondunk, úgysem tudsz dönteni. Veszett fejsze nyele az egész. Véresen komolyan mész rá a megbízhatóságra, így bukod az álmodat.
Vegyél valamit, ami tetszik azt jóvan. Ha az ember szerelmes egy autóba, akkor szívesen áldoz rá/javítja .
De nálad ez nem így van. Így tök fölösleges az egész tanácsosdi.
Nem mellesleg baromi unalmas, hogy ezen feszülsz már egy ideje. Mondhatnám úgy is, hogy szánalmas az egész.
De nem mondom. Nincs bennem rossz indulat, nehogy félre értsd. De ha ennyire félsz a javítási költségtől, akkor ne menj ki a utcára mert a fejedre esik egy zongora.
Remélem átment a mondandóm.
Válassz egy vasat, amire titkon mindig is vagytál. Ugorj bele. És élvezd! -
Morris
veterán
Van faternak egy segédmotorja. Valami yamaha.
Tavaly fizettem rá biztosítást mert szándékoztam használni, de kiderült, hogy az nem az én világom. Na most, a moci le van parkolva a garázsban és nyár óta sem mozdult.
Most jött a netrisktől, hogy váltás van. Mi van ha nem kívánom tovább fizetni?
Megszűnhet díj nemfizetés miatt?
Mi lesz ebben az esetben?
Nincs a nevemen a moci. Nincs rendszáma sem. -
Morris
veterán
-
Morris
veterán
válasz
bitpork #125010 üzenetére
Mondjuk szerintem terepre soha nem jutna ki faterral. Szóval a terepes suv-ok ki is estek. Városi terepjaró kellene, de mondom, ez sem feltétel csak a magas hasmagasság. Vagy az sem. A lényeg, hogy könnyű legyen be és kiszállni. A sportsvan sem terep autó. Csak olyan magasabb, emelt padló lemezű.
Az X6 nekem formára nagyon bejövős. De mivel sajnos nem nekem kell, így lehet, hogy alapból kiesett.
Mindenesetre szvsz jobb választás a spvan. Új és mók mentes. Ez pedig sokat jelent. Ezek a bálnák biztos jók, de városban leeszi a pénztárcáját az tuti. -
Morris
veterán
Urak. BMW X6 3.5i benzinről mi a tapasztalat? Mennyire megbízható vas?
-
Morris
veterán
válasz
runner 125 #124719 üzenetére
Én megvettem egy egyértelműen csavart autót.
-
Morris
veterán
válasz
hülyegyerek #123497 üzenetére
Egy szedánba, hatchback-be kín szenvedés lesz babakocsit és társait pakolni.
-
Morris
veterán
válasz
hülyegyerek #123489 üzenetére
Bezonyám.
Nekem Passat variant b5.5 1.9PD van. Jól fogyaszt, megbízható 1-1.2milkó környékén vannak jobb darabok.
Hatalmas a csomagtér. És hátul a labad sem fog elgémberedni, mert ott is van még hely.
1 gyerkőc van, a babakocsi simán befér a csomagtartóba. És még pluszba lehet pakolni bele. -
Morris
veterán
válasz
hülyegyerek #123486 üzenetére
1.4-es benzin nem való pályára. Még az 1.6 sem igazán.
-
Morris
veterán
válasz
Integrale #123181 üzenetére
De azt is mi a fenének? Mondta, arra kell, hogy elvigye a-ból b-be. A kinézet másodrendű. Én egy 1.3-as swiftet vennék. Eleg megbízható. Olcsó, megy is, és bagóért van hozzá minden.
Vagy egy wagonR. Ha összejön a zseton én azt veszek majd munkábajárós, városi verdának. -
Morris
veterán
válasz
szőröscica #123082 üzenetére
Aha.
Mazda 5 1.6 CD milyen? Egyik kollégám erre van ráizgulva. -
Morris
veterán
válasz
TheProb #122725 üzenetére
De most akkor megbízható, költség mentes autót szeretnél vagy első "álmaid" autóját?
Ezt kellene eldönteni!
Kaptál már egy irányvonalat, de az nem kell. Ennyi erővel nem kell segítséget kérni, hanem irány a hahu, azt megvenni azt amelyik tetszik (vagy amit enged a büdzsé).
Szólj, ha rosszul látom! -
Morris
veterán
válasz
szőröscica #122343 üzenetére
Szerintem az új cr-ek is fűnyírótraktorok.
-
Morris
veterán
válasz
molnarpeter #122288 üzenetére
Nem hallottam róla. Mági sem említette. EGR levakolás, rendes gázolaj és rendszeres olajcsere kell neki.
Ja és DPF nélkülit kell keresni. Ennyit tudok róla.Esetleg még a vezerműtengely szokott kopni. Durván ennyi.
-
Morris
veterán
válasz
runner 125 #122261 üzenetére
Én nem szállnék be a javításba, az biztos. Ha a vevő miatt ment tönkre, akkor fizessek én is? Ezt viszont bizonyítani nem lehet.
-
Morris
veterán
válasz
Morris #122254 üzenetére
Magánszemélytől vásárolt használt autóra nincs garancia. Eladott egy tökéletesen működő autót, amiben pár nap (vagy mittudom én mennyi idő) múlva megzakkant a váltó. Nyilván az eladó nem látnok. Nem tudhatta előre. Az is lehet, hogy nem rendeltetésszerűen használta az új tulaj (nem értékhez automatához, nem tudom, hogy tönkre lehet e tenni direkt).
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
válasz
Jakab66[hun] #121866 üzenetére
1 éve dizelezek. Napi 2x4km fix. Amikor lehetőség van országútra (1héten legalább 1x) kap rendesen szelet az arcába.
Eddig semmi gond.
Dízelnél hidegen/melegen érdemes 1800-2000 fordulaton közlekedni vele. Ez nem nyírja a kettőstömegűt. És hamarabb be is melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest