- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #94060 üzenetére
Euro5 szívó benzines, úgy meg van fojtva mint állat.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #93999 üzenetére
Ez bennem is felmerült, szólj ha megtudsz valamit.
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
tboy93 #93870 üzenetére
Nem akarom elbagatellizálni a dolgot, de ha mellettetek állt meg a piros autó akkor nem ment az olyan gyorsan hogy meghaltatok volna ha belétek megy. Még ha fasztrába ültetek akkor sem.
Amúgy ha mindezt rendőr is látta akkor valszeg bekerült pár büntető pont a vezető a jogosítványába. A jogosítvány elvétel felesleges büntetés lenne sztem hiszen te is bármikor hibázhatsz az úton, és ha nem történik személi sérülés vagy anyagi kár akkor te sem örülnél ha utána gyalogolhatnál haza.
-
TaaT
nagyúr
Cserbenhagyásos baleset. [link]
-
TaaT
nagyúr
Ez ilyen pénzlehúzás volt vagy tényleg minden tengelyen lennie kell az osztrákoknál fék?
Nekünk is van 2 tengelyes utánfutónk, ráfutófékes és természetesen csak az egyik tengelyen van fék (jó kis lada tárcsafék), a másikon még a helye sincs kialakítva.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Calika #93708 üzenetére
Body type
3-door hatchback
5-door Sportback
CabrioletThe five-door "Sportback" model was introduced in June 2004. The A3 Sportback is 80 mm (3 in) longer than the base three-door body, and includes improved rear cabin space and a larger luggage compartment (370 litres).
Wiki
-
TaaT
nagyúr
Nem csoda hogy ebben a kategóriában nem használnak dízelt.
-
TaaT
nagyúr
Warning, gumitéma.
2007-es, szerintetek? [link]
-
TaaT
nagyúr
Ezt egy másik fórumban olvastam, epic fail
"Ha már felmerült, kedvencem az egyik hazai OPC Astra esete, amelyiknél megfúrta egy korábbi tulaj az alvázat, hogy neont tegyen fel. Sajnos épp az alvázszámnál sikerült ezt megtennie."
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #93461 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #93445 üzenetére
Nagyon fain hangja van, olyan modernebb V8-as.
-
TaaT
nagyúr
válasz
ReSeTer #93409 üzenetére
"A statisztika szerint a járművek műszaki megvizsgálásába integrált környezetvédelmi felülvizsgálat keretében a gépkocsik 98-99 %-a „javítás nélkül megfelel” minősítést kap. Ezzel szemben az elmúlt években rendezett akciók szerint a megfelelő gépkocsik aránya 60-90 % között változott."
Hopp, csak nem is korrupciót találtunk, zavart érzek az erőben.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
parandroid #93379 üzenetére
Az remélem megvan hogy a Top Gear a BBC autós műsora. Tehát nem DOQ és TV2 szintű csatorna áll mögöttük.
-
TaaT
nagyúr
válasz
DeFranco #93378 üzenetére
"azzal, hogy ez már átszivárog a szakmai részbe is, meg azzal, hogy már becsnepnek is ez a micisapkás atlétás, haverkomajóbarátos, szartoszogató vonal a hivatkozási alap egy naiv ügyfél érdeklődésére válaszul, na az már kiszabottul nagy probléma."
Ugyanmár, emlékszel milyen állapotban volt az az E30-as amivel a becsületes nepper pályanapra járkál? [link] [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
parandroid #93371 üzenetére
"néha tényleg jó lenne egy TopGear-szerű csúcsautó magazin"
Hiszed vagy sem idehaza, az emberek többségét akik valamilyen szinten érdeklődnek az autók iránt, nem csak a csili-vili új autók érdeklik, sőt. És a top gear sem abból áll hogy nonstop lambót és ferkát tesztelnek, az ilyen top gear adásoknak is hatalmas sikere van.
-
TaaT
nagyúr
Hétfőtől aktív közúti ellenőrzés több nagyvárosban Erről eszembe jutott valami, lehet kocsogségnek hangzik de van olyan lehetőség hogy ha látok egy 2T-s autókat megszégyenítő füstöt húzó autót akkor azt jelentsem és érdemben intézkedjenek vele szemben (pl utólag behívni egy környezeti mérésre) vagy ne is ábrándozzak ilyenről ebben a posztkommunista rendszerben?
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #93259 üzenetére
Végre egy rendes ajánlás tőled
Bár azért az elgázosított V8-ast hiányolom.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #93203 üzenetére
Én simán bevállalnék egy multiplát, de csakis ilyen dukkózással.
-
TaaT
nagyúr
Ezt a képet valamelyik nap találtam.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #93183 üzenetére
"..ki találta ki h a Multipla a legrondább autó?"
Ja a Rodius sokkal randább
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
Mágus2 #92968 üzenetére
Szembeszomszéd néni lecserélte a 2ütemű trabit egy matizra (sztem a 0.8-asra de ez csak tipp) és elvitte édesanyámat egy körre, mikor visszajöttek azt mondta ugyanúgy nyomta neki a szomszéd mint a trabinak csak ez kicsit "jobban ment", híd aljánál lakott területen belül már 80-al mentek.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Jó szórakozást
[link]
-
TaaT
nagyúr
wow lakott területen kívül 70 az már kemény, egy távolsági busszal utaztam 1x így 200km-t + minden tökfaluba megállt, a faszom is ki volt már a végére
Muternak van olyan barátnője aki 1.6-os benzines autóval lakott területen kívül is 60-al tolja kis távolságokon, merthogy olyankor jól fogyaszt
-
TaaT
nagyúr
válasz
parandroid #92698 üzenetére
"nagyjából a lélektani határ, hogy honnét éri meg dízelt venni."
Haver évi 4-5e km-re vett 1.9 TDI-t, mert neki az kell.
-
TaaT
nagyúr
válasz
kovacsroli #92605 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
kovacsroli #92603 üzenetére
"Föld úton való használattól, vagy?"
A por nagyon sok helyre bejuthat, és ezt egy alapos kozmetikával sem sikerül mindenhonnan eltávolítani. Mondjuk szerintem bajt nem okoz, főleg az utastérben.
-
TaaT
nagyúr
Más téma, ehhez azt írta a bontós ember hogy 1.4 fasztra [link] volt dízel 1.4? Vagy hogy jött ez össze?
-
TaaT
nagyúr
Azt írják 50/50-re hozták ki a felelősséget, én azért a száguldozó motorosnak kicsit magasabb arányt adnék. Sőt, idehaza lehet őt hozták volna ki bűnösnek, nem az autóst.
Én pl qva pipa lennék ha az autóm így nézne ki és utána meg is büntetnének egy száguldozó motoros miatt
-
TaaT
nagyúr
Agyonszponzorált
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #92306 üzenetére
"4 kerékhajtással?"
Sztem a nagy részük RWD laprugó, és merev tengely
-
TaaT
nagyúr
válasz
parandroid #92257 üzenetére
"Amúgy most rém büszkének kéne lennem magamra, hogy már az első képekről kiszúrtam, hogy nem egyformák a kerekek?"
Nem hiszem, vagy akkor legyünk együtt büszkék
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest