- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Van itt koztunk Tolnai?
-
nesa
veterán
Urak opel zafirabol melyik az amin a javithatatlan adagolo van?
-
nesa
veterán
válasz
barack1997 #78563 üzenetére
En ha ilyesmibe gondolkodnek bar ehez lehet meg kicsit hozza kene pakolni tuti Alfa 159
-
nesa
veterán
válasz
bitpork #78489 üzenetére
A C8 az a kovetkezo generacio, ezeknel is van azert hokuszpokusz boven.
Ulysse
Neztem egy 1,9TD fiatot, a toloajtok nagyon nehezzen darabossan jartak ill a vegen beakdtak es allig lehetett ujra becsukni valami pocok vegalasnal lezart es kilincs huzasra megmozdult majd katt es visszaugrott...Az elektromos ablakok is vackok voltak(a 6 bol 2,5 mukodott) altalaban 10-15 cm utan megaltak es se le, se fel nemakratk menni kesz szenvedes volt felhuzni oket.
A digit klima LCD nem vilagitott ez gondolom csak ego csere kerdese.
A kocsi lassan tekert nagyon es kb 10mp kellet mire beindult, nalam akkor volt ilyen mikor a 4 bol 2 bronzkefe allig erintkezett mar ill a komutator nagyresze is szinte muanyagig kopott= csere, tulaj szerint aksi volt a ludas en nemhiszem hogy 10mp ig teker ilyen egyenletes lassan ha szar az aksi, es a kontrol lampak se halvanyultak igazan.
590 et kernek erte, szerintem 350 et se er, de ennyit lehet bekinalok erte, meg alszom ra.
Ez az de azota alitolag vezerlest csereltek rajta ezert most az iranyar dragabb (alitolag van szamla is), alitolag elottem februar 5 ota envoltam a 3. aki megnezte, persze telefonba meg fasza autorol beszeltek mikor ottvoltam mit kepzelek en ez 18 eves... mondom kintvan a dizel fiat tipom 21-eves es minden popecul mukodik rajta...tipot else adom mert kell egy kocsi amire mindig szamithatok.(#78490) hossszú
Azmondod az espace jobb valasztas?
Nalam csak dizel jatszik, vagy max benzin-gazos ha nemvesz el teret, de akkor meg nincs potkerek, CNG kut a kornyeken nincs igy azse jatszik, itthonrol nemeri meg tolteni.#78502) Rivaul
Ha olyan megbizhato mint a 75 keruld el messze, amugy az egy honda civic. -
nesa
veterán
Senkinek nincs tapasztalata?
Ezen a 4 esen gondolkodom augusztustol kell egy minimum 6 de inkabb 7 szemelyes kocsi.Megneztem par VW triot is alhambra, sharan, galaxy de iszonyat gatya szar egytol egyig mind, kivul, belul mintha valami kinai bovli lenne, az olasz-francia 4 es, egy hangyanyit talan jobb de igazabol egyszar mind, viszont kell egy 6-7 szemelyes olcson.
-
nesa
veterán
Van vagy volt valakinek ilyen, Citrom Evasion, Pug 806, Lancia Zeta, Fiat Ulysse
-
nesa
veterán
Urak CHRYSLER VOYAGER 2.5 TD be tudom 2 fele vezerleses volt az egyik nagyon nyugos de nemtudom melyik es mi alapjan lehet felismerni, tud ebben valaki segiteni?
-
nesa
veterán
Ez hatha segit.
-
nesa
veterán
Mint ez a barom
-
nesa
veterán
válasz
AtiGef #22039 üzenetére
Ezeket az altalad leirt tipusokat ennyi penzbol nembirod uzemben tartani, 150k er nezz kocsit a maradekon atiratod meg 1-2 dolgot az elso 3 honapba megcsinalsz rajta es maris 400k.
Pl ilyesmit kapsz 150korul.
-
nesa
veterán
válasz
!Overdose! #21562 üzenetére
Nekem se tetszik de ez egy lehetseges sokak altal bevalt opcio.
Persze ha van penz szarasig oda kell adni szakalmetalnak hogy full general. -
nesa
veterán
válasz
!Overdose! #21548 üzenetére
Nem 1 embert ismerek aki az ilyen olajfogyasztast olcson oldja meg kizarolag benzines kocsikbol leengedett faradt olajt tolt bele oszt jonapot, nem kell ezt 5000ft /L aron mert valamivel utantolteni.
Hameg majd 80k KM mulva vegleg kifekszik johet a masik motor bele, addig az olajra nemkoltott penzt felre kell rakni.
-
nesa
veterán
válasz
dJ Peer #21537 üzenetére
Kizartnak tartom az 50k, ez hogyjon ki?
Teljes tomiteskeszlet, hengerfejtomites, hengerfej sikolas, gyurukeszlet, hajtokarcsapagyak... es akkor meg ilyesmit nemis szamoltam hogy vizpumpa, szijjak, feszitogorgok...... ennek az anyagkoltsege is tobb mint amit egy ilyen motor er.Szerintem hagyd P.csaba talaj bele valami elfogadhato olajat es hasznald, ha nem rugdosod nem eszi ugy az olajat.
Csak a vezermuszij keszlet olcsoba 30k de a normalis meg 60k, a gyurukeszlet kozepes minoseg 8-9k / henger , hengerfejtomites jobbfele cirka 10k ,forgatyushaz tomites keszlet cirka 10-15k , hengerfej csavar keszlet 6-8k es meg csillio apro bizbasz kell bele.
-
nesa
veterán
válasz
dJ Peer #21466 üzenetére
Milyen olajat nyomtatok bele?
Lehet masfajta jobb lenne bele.
Gyuruzni szerintem a simsont meg a ladakat erdemes, most egy hordosra/ovalisra kopott hengerfalon mit gyuruzol, furni meg nemrdemes mert szarbol csinalsz fost, kifurjak belole a vekony edzett reteget oszt 60-70k KM utan ujra elkopik, vagy megperselyezteted es akkor meg dugot se kell cserelni de az megint horor osszeg es azse egy csucs minoseg kb 100k km.Masik opcio surubb vagy jobb olaj amivel az 500km leviszed 1000-1500 ra ezmar elfogadhato.
De szerintem ezt korbe kell jarni mi a baja a motornak aztan gondolkodni, PL szelepszar szimeringes akkor az nem akkora gaz.
-
nesa
veterán
válasz
bitpork #21331 üzenetére
Ember ezmeg igazi volvo 850 es alapokon ezek voltak az utolso volvok es ebbol a 850esbol baromi ritka az xc70 kivitel allig gyartottak belole es mar jott az uj V70.
Nekem ennel jobban csak a 700 as 900 as es az ultra ritka V90 tetszik.
ez a reklam nagyon nag yvolt
-
nesa
veterán
ezek meg az en csillagaim
-
nesa
veterán
válasz
bitpork #21141 üzenetére
1,5 volt az a 80 as evekbe de szerintem nincs az az utcai kocsi amibe ilyen turbonyomast 5 percnel tovabb birna.
Azon meg nemizgulok hogy beal mellem egy 1000le fiat punto GTesha beal akkois mind1 1,9D az 1,9D marad csodak nincsennek nemizgulok semmin ma az 58 ason 3 helyen is altak a rendorok 1 helyen baszogatas, volt 2 helyen kameraztak.
-
-
nesa
veterán
-
nesa
veterán
-
nesa
veterán
válasz
MunezXBK #20472 üzenetére
Igy van, nekem volt GTL 55 2 be valamivel 100 felett 3 ba 140 korul 4 be 160 5be 160
Volt nekem 4es valtoval is, az 1 be 60 ig igen nagyot rantott es nemcsak kiporgott 60 ig hanem addig huzott mint barom, nemis igen volt olyan kocsi ami 60 ig elbirtovolna lepni, varosi gyilkos.
-
-
nesa
veterán
válasz
SocketA #19983 üzenetére
Akkinek varosba sportkocsi kell hogy kibirjon ugrani STB az nagyon nemtud vezetni PL minek kiugrani, lampanal ugyis "meg kell alni".. max csak a baleseti kockazatod noveli az ilyen...
Varosi kozlekedeshez forgalomba nem eros kocsi kell hanem rutin, szinte biztos hogy egy oregmotoros taxis a 60le dizelel elobb eljut A pontbol Bpontba mint egy rutintalan vezeto 150Le kocsival.
En aztmondom ha neked csak varosi versenyzesre kell a kocsi inkabb nevegyel semmit abbol baj nemlehet, viszot tobb agresziv pilotat mar nembir el a forgalom.
-
nesa
veterán
válasz
Balupapa #18289 üzenetére
Jo azert hulyeseget ne beszelj mar hogy a gumi is fogy, persze hogy fogy de nemvaloszinu hogy varatlanul kell cserelni 3-600k er.
Havernak volt ujonan 1,9PD 200k km korul adta el hibatlanul de ezt nemmindenki mondhatta el aki ujonan vette, a hasznaltpiacos KM mar nemerdekes az akarmennyi lehet..
Elfogadom hogy hivo vagy de mi a f@... kotekedsz nem azt irtam hogy senki nevegyen PD TDI-t hanem azt hogye nem vennek ilyet. Neis valaszolj mert nemerdekel te hasznald egeszsegbe, enmeg kihagyom.(#18292) sunahunter
5L korul szinte barmelyik 4 hengeres 1,6-1,9 dizel elmegy amit az elmult 30-35 evbe gyartottak csak a teljesitmenyuk lett jelntossen jobb.
-
nesa
veterán
En semmilyen PD TDI nem vennek, csakis adagolos dizelt, nagyon esetleg talan CR dizelt.
Talaltam egy tipp topp volvo 244 est D6 megis vartam a tulajt nem-e adna vagy cserelne el kozben korbejartam lattam hatul a nemet kereskedo matricajat de mondta is a tulaj hogy total eredeti a kocsi(eloszor azthittem ujrafujt) o vette 82 be vagy 70 eves a mami aztmonda nekem o mostmar ugyan elnem adja most lepett be valami veteran klubba
-
-
-
nesa
veterán
A Fiatok altalaban jol felszereltek mondjuk nekem a klima nagyon hianyzik de mind1 kibirom, a Tipomon sajnos nem elektromos a tukor behajtasa de ez nem gatolja a behajtast, viszont szeretem hasznalni mind 2 tukrot, engem csak ez a valto fogaskerek csere bizbasz erdekel, hol talalok ilyen leirast, ill hol lehet venni 1db fogaskereket?
Palyara nemszoktam felhajtani, sot ilyen arak mellet meg a jovoben se tervezem mindenhova vezet foutvonal es nemis szoktam sietni sehova, ha odaerek valahova idobe az tok jo de ha nem aztis lesz@rom ... kinotem mar a rohangalasbol.
Viszont elobb utobb kell valami nagyobb csaladi kocsi is...
Ilyenre vagy ilyenre gondoltam, csak klimas dizel johet szoba, abbol is a 7 szemelyes. -
nesa
veterán
Ez a fogaskerek csere mukodik 1,9D tipon is, azis 2 fele valtoval jott, a turbos hosszabb 5-be, lehet cserelnem enis mert most nyaralas alatt 807km utan belemet 41L(csurdig) igaz sok ilyen bizbasz 2-3-4km es boltba meg ide oda maszkalas volt de ha orszaguton hozna nekem 0,5L mar megeri... felteve ha ehez nemkell lebontani a valtot.
-
nesa
veterán
válasz
Tökmindegy #17550 üzenetére
Ha ilyen kenyesvagy minek parkolsz kuzdoteren? most komolyan oke hogy a kocsid meg babusgatod de ha ugy parkolsz mint alfa156 nemjarsz igy, ense orulok ha ramnyitjak a kocsit de mondjuk altalaban kise szalok megnezni milyen lett... fogsz egy nitrohigitos rongyot es letorlod...
-
nesa
veterán
válasz
LaptopSystem #17515 üzenetére
A javittatasa nemvolt opcio?
-
nesa
veterán
Birom az ilyen arcos dumakat hogy 1,6 igy meg ugy nemjo... szar... minimum az 1,8T 180 lo amivel erdemes foglalkozni .... megjegyzem valakinek az 1,6 is eleg, sot sokan millio kilometert levezettek 50-60le dizel zoldseges mercivel is... szoval azert 180 lo alatt is ellehet jutni A-bol B-be.
-
nesa
veterán
válasz
sunahunter #16019 üzenetére
Mert literekkel kevesebbet eszik es nem havi 300km megyek, volt olyan benzinesem is ami 6L/100km is elment hosszutavon de b@szhatom ha a napi megtett utamon 8,5l/100km ala nem ment, telen benyelte a 13 at is, extrem hidegbe a 16L is, a dizel ehezkepest 6,5L/100km fole meg -20 ba se ment, es ez nagyon de nagyon nem mind1, hosszutavon meg allig eszik 4-nel tobbet.
-
nesa
veterán
válasz
sunahunter #15971 üzenetére
Fiat Tipo 1,9D ez az a jarmu amirol mindenki lebeszele akinek meg soha nemvolt az enyem full analog digitest ense vettem volna, igazabol csak menni es menni meg tankolni kell.. egy nyugje van a lengokar csapagy de azse olyan ami komoly gondot okozna.
Miert kerdezted?
-
nesa
veterán
válasz
bitpork #15946 üzenetére
A 164 nekem is nagy kedvenc ha volna most ra lehetosegem ezt azert megneznem, kar hogy ezekbe VM motor van...
-
nesa
veterán
válasz
Szplöttyy #15545 üzenetére
Nemhiszem hogy ilyet akarna barki is de ora szerint 275 volt benne akkor, minimum szerintem 100 at megtekertek rajta vagy 200 at ki tudja, mondjuk elozo nap -21 be jobban indult (nem cirka 3mp hanem kb 2) de szerintem meg ezse rossz, ilyen -5-10 korul kb mint nyaron, szar olasz traktor
-
nesa
veterán
válasz
chungee #15502 üzenetére
Szerintem amig nemlesz heti 2 olyan hir hogy a km ora tekergeto valalkozas fentartot a foteren megkoveztek az atvert emberek, majd ezutan 35 evet kapott itt nemlesz valtozas.
Most kepzeld el megjelennenk olyan 3-4-5 eves kocsik amiket ugy hirdetnek hogy 4-5-600k futottak...
#15504) Gebriel
Orszaguton 90 korul autozva talan jo lehet de varosi dugoba nemkene eroltetni, egyre fosabb kocsikat csinalnak valamelyiknek meg a 120as menetszel se eleg meg 2 ventinek fullon is forogni kell megne forrjon a cucc,a klima huto is hasonloan alulmeretezett.
-
nesa
veterán
-
nesa
veterán
Ezek a dizelek nemfognak 6-800 vagy 1M KM lefutni mint jopar amit 20-30 eve gyartottak, en nemistudom mire cserelek autot ha egyszer eljon az ido, modern dizelt tuti kihagynam, de a modern turbo benzinest is.
Mas Fiat 1.9D 160A7000 be jolehet ez az olaj mar 19 evesen nemhiszem hogy komoly gondod okozna, a gyari eloiras 15w-40 CD vagy jobb olaj 1955 os szabvany, ezmeg mar CH-4.
egy csereperiodus alatt kb 3L kell ratoltenem, igy mindig friss
-
nesa
veterán
válasz
Dare2Live #12853 üzenetére
Nemvagy te elveszett gyerek 1 ajtot teis kibirsz cserelni, az alsoreszt meg visszalehet rangatni, igyis tiszta gitt az auto azon resze meg fel kilot rakensz rosszabb nemlesz, aztan valakivel az alsoreszt lefujatod.
Ha tokeletesre akarod akkor viszont elemcsere a megoldas.
-
nesa
veterán
válasz
mobilefan #11931 üzenetére
Szerintem mind2 tipuson ugyanozokat kell nezni, rohadas es elektromos problemak, tiponal meg van olyan betegseg hogy a fuggetlen hatso futomu nagyon terpeszt, en az esztetikai szempontokat leszamitva ennek semmi hatranyat nemvettem eszre (lengokarcsapagy) megcsak a gumi se kopik latvanyossan jobban a belso oldalon.
Lambdaszonda meg szerintem barmelyiken cseres lehet.
3as golf is erdekes lehet, bar azok is lassan elrohadnak...
Nezelodni kell es azt megvenni ami valoban a tuti auto illuziojat kelti kinezetre es probara is, a tobbi utanna jon
Ebben a szegmensben nem egy 18-20 eves autot veszel hanem X allapotot a piac meg igencsak tularazott...
-
nesa
veterán
válasz
mobilefan #11915 üzenetére
Tipo ha olyat veszel amire mindig koltottek jo, ha olyat veszel amilyen az atlag fiatos felfogas hogy semmit nemkoltok ra tolom mig szetnem esik akkor olyan is, en a hire ellenere nagyon elegedett vagyok vele, de PL DGT verziot erdemes lehet messze elkerulni mert ott meg a futescsapot is szervomotor tolja a full analogba meg bovden es a szopodizelbe az egyetlen elektromos motoralkatresz 1db magnesszelep hogy lebird alitani, nyilvan itt mar 99% ell ablak, central,... alaptartozekokkal jottek ki, klima se ritka... lancia delta , dedra , alfa 155, ezek gyak szogre csavarra megegyeznek vele, en barmelyikbol mernek venni de masra nemtukmalnam hogy vegyen ilyet.
Skoda hat nemtudom szerintem pesten a 8L necces lehet, hosszutavon orszaguton 6 korul siman elmegy nagyon hosszutavon 5,5L is de pesten szerintem lecsuszhat 10 is, de ezt eg ypesti tulaj jobban megbirna mondani, felicia is szinte nulla forintbol fentarthato cserebe dizelessen lomha, varosban meg kellemes.
-
nesa
veterán
válasz
mobilefan #11912 üzenetére
Ocsemnek van ilyen skoda 2000 koruli, alapjaba veve megbizhato egyszeru szerkezet, de evente kb 1 hetet hasznalni szoktam, de mindig boldogsag visszaulni a 93 as fiat tipoba , a skodri borzaszto kenyelmetlen szamomra erzesre is gyengebb epitesu mint a fiat , viszont az 1,3 as benzines szazon vegyesbe kb 1 lityivel eszik tobbet mint a dizelem, varosba kb +1,5- 2L
-
nesa
veterán
Ez nemcsoda kb 40kg val nehezebb mint egy kispolak es vagy 50-60kg val nehezebb a motor valto egyseg szoval igy nemnehez ilyen fogyit kihozni azokbol.
#11170) Smani
De ezt a fogyit a 25 eves 1,6 szopo dizel golf is hozza, csak a menetteljesitmeny marad el nemileg
dizel fogyasztasba olyan hatalmas elorelepes az elmult 30 evbe nemvolt, csak megizmosodtak es 10x annyi a fentartasuk mint egy sima adagolos szivonak.
-
nesa
veterán
Nemer rohogni
konkretan ez lenne.
-
-
nesa
veterán
En PL mig hideg a dizel 70 el szoktam menni orszaguton, ez telen kb a kovetkezo faluig ami olyan 6-7km, es pont lesz@rom ha ez valakit zavar, azert nemverem hengerfejesre a gepet hogy feltetlen 90 en legyen, egyebkent nagyot lassult a tempo az utakon rengetegen mennek 80 korul, mar engem se zavar, sokszor megse elozom, teljessen mind1 hogy a napi utam 18 vagy 20 percig tart... peddig meg cirka 3 eve ha 150- el mentem akkor is megeloztek ezen a szakaszon.
-
nesa
veterán
válasz
pilóta #10739 üzenetére
Itt keress mazdat, ennyi ember nem tevedhet hogy milyen a jo auto.
-
nesa
veterán
Az kicsit draga lehet, meg ennyit se er.
-
-
nesa
veterán
válasz
Nordik #10460 üzenetére
Nemtudom abban milyen motor van deha ugyanaz mint az R4-be gyanitom akkor annak kb minden mind1, tobb mint 50 eves konstrukcio.
Lenne egy kerdesem olvastam a TC-n valamikor hogy olajcsere elott fekolajat ontve a motorolajhoz eleg jol leszedi a kulonbozo lerakodasokat, jo lehet ilyen celra citroen zold hidaulika olaj is?
-
nesa
veterán
válasz
Nordik #10458 üzenetére
Sot regen azt ontottel bele amit akartal, mamar azse mind1 milyen szinu mert kell hogy aluminium barat legyen, hasznalj piros fagyalot, en jartam ugy hogy szervizbe ratoltottek a kekre a piros fagyalot, mindenki nyugott volt, de nemsokra ra lekellet engednem a fagyalot a futescsakp miatt es meglepetten neztem hogy a vodorbe frankon kulonvolt a kek es piros, szoval keverni nemszabad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest