- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
Handball94 #130963 üzenetére
"de elég fura, hogy mind 200 ezer km alatt van."
Miért lenne fura
[link]
-
TaaT
nagyúr
Még a végén kiderül hogy a G asztra jobb az egyes fókusznál is
-
TaaT
nagyúr
válasz
BigBlackDog #130493 üzenetére
"VW-nél melyik motorral érdemes nézni a Golf/Bora vonalat? Dízel veszélyes (ha jól tudom a szívó 1.9-es már nincs 4-es Golfban)?"
Van szívó dízel de azt inkább ne, 90lovas TDI ha félsz a kettőstömegűtől és a változó geós turbótól.
Benzinesből 1.4-est, ne. Akkor se. 1.6 8v és 16V jó választás lehet, facelift után inkább a 16V a jellemző, városba, országútra. Pályára már nem jó mert rövid a váltója, sokat forog. 2.0 8V ritka, pedig Amerikában nagyon szerették. Telejesítményben fölfele (1.8T, V5, V(R)6) nem tudom akarsz-e nézelődni (bár ha félsz a dízlitől akkor ezeket úgy se vállalnád be.)
Ja és ánblokk a négyesgolf padlólemez hátsó lábtérben szűkös, ez lehet fontos tényező.
(#130495) Qru: Még ha csak annyi baj lenne velük hogy harmatosak.
-
TaaT
nagyúr
Szerintem is fake, de írják is a kommentekben bőszen.
-
TaaT
nagyúr
Más nagyobb gubanc nem ugrik be, persze egy lelakott 1.8T-be simán bele lehet tenyerelni, és egy föld hold távolságot oda vissza megjárt 1.9TDI-be is bele lehet borítani egy valag pénzt.
(nem törvényszerű)
"Valami "igazi vad" német autó kéne ami jól megy (1.8i vagy 2.0i), megbízható és viszonylag olcsó hozzá minden (tudom ilyen autó nincs)"
Meg is válaszoltad
Ha egy minimális igény van arra hogy jól menjen akkor szívóB 2.0 alatt kb mindent elfelejthetsz ebben a kategóriában, bele értve a leon mk1 1.6i-t is.
Persze a szívóB sose fog olyan keveset enni mint egy 1.9TDI.
Újra kell rendezned az igényeidet.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Ezt nagyon szépen leírta Betiltanák a magyarok kedvenc autóinak importját
-
TaaT
nagyúr
válasz
focvis #129935 üzenetére
"Az index 1.4 TSI topikban sem olvastam arról, hogy valakinek elszakadt volna a lánc."
Wat?
De hisz itt mindenkit azzal rémisztgetnek hogy a kerékpárlánc is tartósabb az 1.4 TSI láncnál.
Am mennyi volt az after lánc és feszítő szett 1.4TSI-hez amikor anno utána néztél?
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #129612 üzenetére
Ha vennék egy ilyet, tuti csináltatnék valami hűtőrács imitációt az elejére mert az így borzalmas.
-
TaaT
nagyúr
válasz
SzlobiG #129520 üzenetére
Azt senki nem mondta hogy nem fogják tekerni, inkább csak most már látjuk is ha tekernek.
Én még mindig szorgalmaznám hogy kisebb értéket ne lehessen bele írni, csak külön engedéllyel mi a tököm...
Ja és mennyi az első év amitől ez látszik, 2011? 2012? már 15éve meg kellett volna ezt csinálni, de magyarország 50évvel le van maradva mindig...
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #129394 üzenetére
spritmonitor átlag 7.7L a superb V6 TDI-re
-
TaaT
nagyúr
válasz
golfvariant #129374 üzenetére
Mivel már nincs lánc, maradt a koxosodás a direkt befecsi miatt.
-
TaaT
nagyúr
válasz
roberto211 #129315 üzenetére
"Benzin 1.6 tökéletes pályára is.."
Rettegjenek a V6 dízel prémiumok?
Am mennyit forog 130-nál ez az 1.6?
-
TaaT
nagyúr
válasz
blt.62 #129181 üzenetére
"A triptonik váltók jók?"
Hagyományos hidrodinamikus automata váltó, annyi az extra hogy te is pakolgathatod a fokozatokat (semmi értelme).
Előnyök: komfort, finoman vált.
Hátrány: Lassú váltás (mint minden hagyományos váltónál), van olaj csere intervalluma (60.000km) amit az emberek szeretnek leszarni -> pár százezer forintos felújítás.Hogy jó-e? Ha karban volt tartva akkor igen. Sűrűn szokott elromlani? A kézi váltóhoz képest igen, amúgy nem.
-
TaaT
nagyúr
Csak azt akartam mondani hogy a korabeli VW-knél még mende monda szerűen sem jött elő (a későbbi TFSI-nél mondjuk pont előjött), ehhez képest az ecotec neve kb összeforrt az olajfogyasztással. Persze rohadt sok féle ecotec van és ezekből csak párral volt gond (nem is értem miért nem váltanak már nevet opelék)
De úgy néz ki ugyanez van a TSI-vel, mindenki retteg és fél tőle, ehhez képest nem állnak a szerelőknél egymás hegyén hátán a hibás TSI-s autók. A használtpiacon meg durva kereslet van rájuk, 2 itteni fórumtag is hetek alatt adott tovább G6 TSI-s autón minimális értékvesztéssel.
-
TaaT
nagyúr
Én is a puntora.
-
TaaT
nagyúr
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
SzlobiG #128262 üzenetére
"Tetszenek ez a 307-esek, de félek nagyon sok szopó van velük, ahogy olvasom."
Itt a topikban azt írták azok akik jobban értenek hozzá mint én, hogy a facelift utáni darabok már nem annyira gázosak.
Hogyne ismerném, a város legnagyobb autókereskedése. Én is voltam már náluk régebben.
-
TaaT
nagyúr
válasz
roberto211 #127722 üzenetére
Amit a képen látsz az több mint 150.000ft (ha lemförder), és ez olyan autóba való amit használtan megvehetsz bőven 1m alatt.
Na erre nem szeretnek költeni az emberek, majd a köv tulaj kifizeti dumával hajtják, esetleg egyesével cserélgetik.
Nem hiába mondom hogy ide a balkánra a mcpherson-csatolt lengőkar kombó való, azokat filléres összegből lehet karban tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest