-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz jozefgucci1 #73187 üzenetére
MAgát a kérdést nem értem Annyit tok h ha mén, akkor a motor nem 1200 rpm-mel indul hanem 1000 v alatta még mínuszokban is, uh az neki jaó. Rgo nekem is jaó.
MUNEZ: a bűrhön nem ragaszkodok, csak jó ha van
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Bull Boss
őstag
Az 1,5 DCI teljesen kerülendő? 85 meg 105 lovas mind a kettő?
-
Bull Boss
őstag
válasz MunezXBK #73206 üzenetére
scenicbe gondoltam volna. Nagy a dilemmám most.. Igazából nagy autó nem kellene 7 személyes sem (pl zafira, sharan kategória már nagy.. konkrétan nem fér be a garázsba Szóval valami egyterűféle kellene, amivel el lehet indulni 4 embernek kényelmesen nyaralni csomagokkal tipp esetleg?
-
Qru
MODERÁTOR
Top 10 legszebb tucat autó: [link]
306 Pug semmi xtra levenném alistáról, helyette betenném az akutális Lancer-t.
#nincsbennetarcsi
-
Zewa
senior tag
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
AMD Power
titán
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
jozefgucci1
addikt
Üdv Off leszek ,de nincs ötletem hol kérdezzem . Februárban fizettem be egy utazásra hajnali Hősök terei indulással és nincs ötletem hol tudnám hagyni a kocsimat három napra ? A közelben a teremgarázsok horror áron vannak . Ha valakinek van ötelete megköszönném.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Melack
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz jozefgucci1 #73223 üzenetére
gyere fel vonattal, akár előtte egy nappal, ha van fent ismerős, akinél megalhatsz
kint hagyhatod az utcán, akár a felvonulási téren, akár pl. zuglóban, ott ingyenes a parkolás a legtöbb helyen még és csak egy bkv jegyet kell venned, de ez persze kockázatos, mert ellophatják
de valamelyik belvárosi aszfaltbetyár lehet hogy tud neked valami fedett hotelt olcsón
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
városliget előtt van egy parkoló, szerintem az ingyenes, legalábbis tavaly az volt.
be is van kamerázva.
csak azt kell csekkolni, hogy még mindig ingyenes-e. -
jozefgucci1
addikt
válasz Melack #73224 üzenetére
Gyorsak vagytok ! Ismerős nincs ahol lenne lehetőség ledőlni és eger-ből hajnalban ott vagyok 1,5 óra alatt . Ha van egy jó hely onann taxival már elmegyünk az nem gond . Ezt a városligeti dolgot megnézem köszi Urak !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Balupapa
senior tag
A széchényi fűrdő bejárata előtt állj le. Cirkusszal szemben.
még nem fizetős, és viszonylag szem előtt van!
Ha tényleg korán mész még találsz helyet!_-=*WheelWhores*=-_
-
-
sNORh
addikt
jaja szeretem is, kilehet fogni olcsón, mert szabadulnak meg a nagy fogyasztása miatt tőle.
Pontosat még nem tudtam mérni, mert nem volt teletankos hosszú utam, stb, de 100km-es távon 8l kis várossal. Full városba 12-4, mikor milyen kedve van, volt hogy hirtelen eltünk pár liter az órárol..
vr4 kombi[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
mokus1
addikt
Vagy ha nem gond a taxi állj be esetleg az arenaba a mosó mellé ott tuti nem basztatják.
Egyébként ma láttam egy ilyet hát gyönyörű.
-
-
AMD Power
titán
Nem bőgném el magam ez miatt....
-
hobizoli
nagyúr
válasz bitpork #73236 üzenetére
en is ezt mondom mindig
a mariskat is igy vettem, rotty futomuvel, occsobaviszint errol most biztosan tudom, hogy jo, es nincs annyiban, mint egy meg jo futomuves butabb felszereltsegu masik lett volna, es az sokkal elobb fog majd ujra felujitast kivanni
több drón kell ;P
-
sNORh
addikt
válasz AMD Power #73240 üzenetére
De ha Kuwaitban laknál, egy marék apróbol állandóan teletankolnád a verdát, sarki bótba is padlógázzal mennék a Galantal
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
Laraxior
titán
Jézusom, az olaszoknál, meg a hollandoknál 531ft?
(#73246) kornelka: Persze, mert ott, ahogy kimondják, hogy áremelés, már félezer ember halott Holott ott nem olcsó az üzemanyag, csak a kormány állja a jó részét, pont ellenkezőleg mint nálunk
(#73238) AMD Power: Nálunk 395.9, akkor lehetne ebből tényleg 350... megjelennek a balfaszok az utakon.... jobb volt amikor 450, meg 430 volt, sokkal autózhatóbb volt a város
Reméljük nem az lesz, hogy leviszik 380-ra, a többit meg benyeli a Kormány[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sNORh
addikt
válasz Laraxior #73248 üzenetére
Majdkitalálják a Nemzeti Üzemanyagbótot is, lesz 1000ft-os cigi melett 1000ft-os benzin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest